Интериорен и екстериорен стил по аматьорски - 56

• 111 293
  • 742
  •   1
Отговори
# 270
Благодаря на всички! Намерих едни евтини и са като икейските без кутия. Идеята ми беше да залепя отгоре плат, който харесах, но няма нито блекаут нито термо ефект.
Не ми се влагат много пари понеже е за под наем...
Видях на Камакс цените, ама за кутията нищо не пише. Няма и цена за този вид.
Черна станция, можеш ли да ме ориентираш в цените?

Не, моите са от Ролпласт и са за много прозорци. Зависи и от плата. Аз имам комплексна оферта за 14 механизма и толкова на брой щори с различна ширина и дължина и цената общо беше някъде 1700 лева, ама заедно с три комарника. Ми много грубо се получава около 100 лева на щора.

# 271
Ще видя значи за нашия размер, но май ще са от простите.

# 272

На мен ми хареса как стана.Гоблените са огромни и много тежки, бяха разпръснати по стаята на неподходящи места, така се обединиха в едно цяло и защото са само жени-аз харесвам само такива гоблени, стана

И сега идва чуденката къде да разположа тези малки рамки?От които не искам да се откажа.
Вариантите се на тези свободни стени. По принцип ще се освободят две грамадни стени ако ги няма секцията динозавър и гардероба, но засега не мога да ги махна.
Идеята е тук да ги разположа, или на вътрешната стена,която е над разделителната врата, тяка няма да се бият с гоблените и ще са си на отделно място, в една обща композиция.И като седнем на
Това е почти целия хол отгоре сниман, стаята е разделена на две и е много голяма.Снимката е малко тъмничка, за което се извинявам.Не знам дали добивате представа,разделен е на две части.Има две врати, преходна е. В едната част е Тв, секциите и кътчето на котката, а в другата диван и стъклена маса и гардероба.
Както виждате манджа с грозде е, не е завършен, само освежихме стените и сложихме две секции малки наши, мебели,цветове всичко е сбирщайн, което ме дразни, но засега ще е така. Искам обаче някакви идеи как да смекча тая какафония от цветове, и някак да придам по-нормалбен вид, че нещо много ме нервира.Секциите, нещата от сватбите, разни сувенири също се чудя къде да дявам, а имаме

моля да не ме цитирате, за да махна по-късно снимките

Последна редакция: нд, 10 сеп 2017, 09:41 от Мис Каролин Бингли

# 273
Аз не съм експерт, но гоблените не са центрирани спрямо стената. Едните са до рамката на вратата, а половината стена празна....

# 274
Така е,защото вратата се отваря и няма как да стане иначе.А и имаме още да слагаме,но не са готови.Това е временно решение,за да запълним дупките ти сложихме така.Не стои лошо,Въпреки,че не са центрирани.И на мен ня снимката не ми хареса така,но ня живо си ми харесва.

# 275
  • USA
Мис Б, според мен, освен че не са центрирани спрямо стената, са поставени много високо, не трябва ли да  са на нивото на очите. Аз бих сменила и рамката на момичето с шапката, да не е златна Peace

# 276
Иначе щеше да е много ниско пък,но да правилото е на нивото на очите.Не знам,на мен все нещо не достига,все сменям,цялата стена надупчихме.

# 277
И снимките бяха показани на високо. Говоря за нишата.

# 278
Смятам, че не са поставени правилно гоблените. Може като минавате покрай някое ателие да влезете и да попитате. Трябва картини, снимки и гоблени да са на нивото на очите.
Аз също шия гоблени и са ми го казвали от мястото където ги рамкирам.

# 279
  • Варна
Смятам, че не са поставени правилно гоблените. Може като минавате покрай някое ателие да влезете и да попитате. Трябва картини, снимки и гоблени да са на нивото на очите.
Аз също шия гоблени и са ми го казвали от мястото където ги рамкирам.

+1 Снимки, картини, гоблени на нивото на очите около1.50. И аз бих центрирала на стената, за вратата стопер за за да не се удря, освен ако причината е вратата да стои постоянно отворена, тогава ок. Дупките с малко паста за зъби и пръстче заглаждаш, после като изсъхне мацваш боичка.

Като композизия много ми хареса, и това го казвам като по принцип не харесвам гоблени, но тези са чудесни!  Наистина.

Относно хола мисля, че килима е неподходящ, много едри фигури и това кафяво натоварва. В момента не ви идва идея какъв да бъде обаче Simple Smile

Последна редакция: сб, 09 сеп 2017, 21:38 от Doris

# 280
Харесах диван ,италиански на някаква фирма тутомобили
мога да си избера и дамаска за него
Но разтягането малко ме притеснява
Отпред има 2метални крака
Дали ще стабилно

# 281
Колко е широк в разпънато положение? Т. е. за един човек ли е? Че ако тоя ръб ми е по средата на гърба, едва ли ще е удобно?

# 282
  • Варна
Крачетата не са проблем, стабилно е, имай предвид, че при падане на гърба долната част се удря в стената и ако е плътно до нея първо трябва да се дръпне целия диван малко напред,  което пък е предпоставка да се надере пода.

Последна редакция: сб, 09 сеп 2017, 21:58 от Doris

# 283
Ще се разпъва рядко- няколко пъти в годината
А иначе без да се разпъва ще се спи на него
Хубавото е че раклата под него е с механизъм и е удобна за всеки ден отваряне
А иначе гърба според мен идва напред,защото предната част също доста се издърпва напред-то затова има и крачета
Една идея е по-твърд от тези с пружини,дано е удобен за спане

# 284
  • Варна
Ще се разпъва рядко- няколко пъти в годината
А иначе без да се разпъва ще се спи на него
Хубавото е че раклата под него е с механизъм и е удобна за всеки ден отваряне
А иначе гърба според мен идва напред,защото предната част също доста се издърпва напред-то затова има и крачета
Една идея е по-твърд от тези с пружини,дано е удобен за спане
Всички дивани с падащ ггръб са на този принцип, предната част се изтегля и на отворилото се място пада гърба, но щом рядко ще се разтегля...

Общи условия

Активация на акаунт