Интериорен и екстериорен стил по аматьорски - 56

• 111 284
  • 742
  •   1
Отговори
# 285
  • По широкия бял свят
Момичета, имам нужда от съвет.
Кухня с размери 4 на 3 м., западно изложение, под дюшаме/което искам да омаслим/, шкафове бял гланц, плот и гръб на кухнята дървесна визия, като пода, хладилник и аспиратор в инокс.
Какъв цвят да са стените?

# 286
.

Последна редакция: нд, 10 сеп 2017, 09:31 от Реа

# 287
didd, при цветната схема, която си описала + западното изложение, аз бих избрала по - хладен цвят за стените, например duck egg , ако предпочиташ топлите цветове някакъв светъл крем с разни аксесоари в синьо.
цветна схема.
Нещо не се оправям новия метод за качване на картинки Sad.

# 288
Момичета не публикувайте такива снимки в нета, само за няколко минути може да се разбере точния адрес.
Това е един вид покана за крадците, ние преди години се разделихме с 5 големи Вилерови гоблена и полицията покри извършителя

# 289
Нещо в сивата гама, което ще си подхожда с иноксовите уреди?

Бих предложила и тюркоазено или маслено зелено, но предвид изложението и размера на помещението, може да дойде малко тежко. Вариант е само да е на стените зад шкафовете (ско се вижда стена там) или някоя друга стена само за акцент

# 290
С новата версия от телефона не мога да се справя. 4efits би ли ми писала на съобщение дали това е достатъчно което направих или и друго трябва да направя. Благодаря!

# 291
Прави сте момичета.Но наште тявянипся много високи и сметнахме,че така ще е по-добре.Зням,че правилото е такава.Но засега ще си останат така.С мацане няма да се занимавам наново точно  сега.
Килима е.меко казано ужасен.Смятям изобщо  го махна.Дайте идея за черно белите снимки?

# 292
Мис, според мен ако гоблените са с еднакви рамки ще е по-красиво.

# 293
Рамките са много тежки,скъпи и масивни,правени по поръчка от близък дърводелец на баба,при който тя правеше всички рамки.Не ми пречи,че не са еднакви.Никога няма да ги  сменя.Имат много голяма сантиментална стойност и те и габлените за мен.Аз не си падам и по това всичко  е еднакво и в синхрон.И на мен ми е малко странно така,че стената е някак празна,но  както казах в хола всичко е временно.Просто трябваше да ги събера на едно място засега,че много ме дразнеха.Имам още два за слагане,пак жени,нататък ще видим.Вратата ни бърка,затова не мога да запълня и др. част от стената.Като разчистим и махнем гардероба и секцията ще  да се развихря.Имам много място и стени за запълване.Но сега е така,не исках да ми събирят прах на тявана,много са ми скъпи и ги обичам,просто като ги погледна и настроението ми се оправя.Честно казано ми е малко все тая дали да по правилата,въпроса е да ми харесва.
Сега като казахте как се краде....и.отраз ги махнах снимките.На кака ми от апартамента в София и откраднаха три гоблена пак шити от баба при заключена врата с желязна решетка.Сега си припомних този случай,а го бях забравила...

# 294
  • При елфите ...
Рамките са много тежки,скъпи и масивни,правени по поръчка от близък дърводелец на баба,при който тя правеше всички рамки.Не ми пречи,че не са еднакви.Никога няма да ги  сменя.Имат много голяма сантиментална стойност и те и габлените за мен.Аз не си падам и по това всичко  е еднакво и в синхрон...

Мис Каролин Бингли, важното е на теб да ти харесват гоблените (позициониране, рамки...)
И аз харесвам различните рамки в комбинация на една стена и така несиметрично композирани картини (гоблени)... Wink

# 295
  • Варна
Рамките са много тежки,скъпи и масивни,правени по поръчка от близък дърводелец на баба,при който тя правеше всички рамки.Не ми пречи,че не са еднакви.Никога няма да ги  сменя.Имат много голяма сантиментална стойност и те и габлените за мен.Аз не си падам и по това всичко  е еднакво и в синхрон.И на мен ми е малко странно така,че стената е някак празна,но  както казах в хола всичко е временно.Просто трябваше да ги събера на едно място засега,че много ме дразнеха.Имам още два за слагане,пак жени,нататък ще видим.Вратата ни бърка,затова не мога да запълня и др. част от стената.Като разчистим и махнем гардероба и секцията ще  да се развихря.Имам много място и стени за запълване.Но сега е така,не исках да ми събирят прах на тявана,много са ми скъпи и ги обичам,просто като ги погледна и настроението ми се оправя.Честно казано ми е малко все тая дали да по правилата,въпроса е да ми харесва.
Сега като казахте как се краде....и.отраз ги махнах снимките.На кака ми от апартамента в София и откраднаха три гоблена пак шити от баба при заключена врата с желязна решетка.Сега си припомних този случай,а го бях забравила...

На мен ми харесва точно, че са различни. Вече и в облеклото и в интериопа е тренд, да са ризлични например нощните шкафчета столове, полилеи и лампиони да са в серия кокто не е актуално чантата и обувките да са комплект.

На мен ми харесва, придава индивидуалност, не е като в хотел.

Последна редакция: нд, 10 сеп 2017, 20:57 от Doris

# 296
Като на човек, на когото му е втръснало да гледа еднакви, съобразени една с друга рамки, правилно експонирани, повече ми допада разностилието в рамкирането, различните размери и скупчени на едно място..., напомня ми на малка, симпатична галерийка, в която може да откриеш нещо красиво, взирайки се в скупчените картини...
Мис Каролин Бингли, бих ги позиционирала по подобен на твоя начин, като използвам по-големите за акцент на композицията /първи диагонал/, а малките /втори диагонал/ - в пресечени линии, или успоредни... Около тях мога да допълвам.
Аз харесвам черно-белите фотографии. На ранен етап съм още, но по-късно такива ще редя, ако се съгласят и останалите от екипа дизайнерски на нашия дом.

# 297
И аз съм 'за' различните рамки.

# 298
Бллагодаря ви момичета,че изказахте мнението си.Мен все.ме притеснява да не стане манджа с грозде.И малко тъпо ми е да имя и гоблени и черно-цели фотографии не.ми се връзва да е всичко ня едно място.Но тъй като холя е от две.части практически,черно белите можем дя ги наредим от вътрешната страна на другата част ня хола при дивана.Така хем ние ще си ги виждаме като седнем,хем.ч няма да са заедно с гоблените.Само,че ката се сетя карка колко трябва да се дупки и почти се отказвам.. ..

# 299
  • По широкия бял свят
didd, при цветната схема, която си описала + западното изложение, аз бих избрала по - хладен цвят за стените, например duck egg , ако предпочиташ топлите цветове някакъв светъл крем с разни аксесоари в синьо.
цветна схема.
Нещо не се оправям новия метод за качване на картинки Sad.
Благодаря за предложенията на всички Yum
Забравих да спомена, че мисля да има жълти или резедави акценти.
В този случай май само сивото ще е ок.

Общи условия

Активация на акаунт