Интериорен и екстериорен стил по аматьорски - 56

• 112 098
  • 742
  •   1
Отговори
# 480
Аз съм за рамки, каквито показа Дорис, съвременни, черно -бели фотографии или нещо цветно, каквото на вас си ви харесва,ваши семейни снимки, или картини.Точно така на източна стена се слагат иконите.Категорично не им е там мястото, според мен.

# 481
  • Варна
На мен на тази стена ми липсва цвят. Бих я направила по-тъмна.
Шарении около ТВ-то на мен ми дразнят окото, може би по-бих възприела рафт от дирекно сложени постери на стената.

На мен на тази стена ми липсва цвят. Бих я направила по-тъмна.
Шарении около ТВ-то на мен ми дразнят окото, може би по-бих възприела рафт от дирекно сложени постери на стената.
Да, някои препочитат симетрия, с рафтове не е лошо също.

Идеята е някак ТВ да се претопи сред картини и постери, все пак не е някакъв интериорен акцент. Тъмна стена +1, не предложих, много хора се плашат Simple Smile А всъщност така ТВ е по незабележимо, дори може и графитена, а защо не и черна като в кино салон, но може би пак нещо трябва все пак да уравновеси композицията, защото скрина тежи само в долната половина на стената.

Може би неправилни картини постнах

И с огледало

Харесвам тъмни стени

# 482
Дорис, винаги имаш супер предложения. Не симетрията ме притесни мен конкретно, а големите постери и шареното, от там минах и на рафт, защото той предполага по-малки по размер снимки и т.н., които не ангажират така окото докато се върти шаренията по екрана.
Иманно това ми беше виждането за тъмната стена -ТВ-то да потъне в нея Wink

# 483
Ами от тези белите,симпатични рафтчета-етажерки от Икея? Няма ли да стане добре и нещо да си подредите върху тях? newsm78

# 484
Peneva, в дясно е кухненската част, срещу скрина ще е дивана, който още не сме избрали и не сме купили.Това ще е всекидневна, кухня и трапезария в едно.Празна е засега, имаме кухня, скрина с тв-то и маса със столове.
Мм не ще да чуе за боядисване сега, от месеци сме в ремонт и му писна.Така или иначе ще го мисля пространството над скрина, харесва ми идеята за малко по-тъмна стена и може да я осъществим по-натам, тъкмо и другите неща ще сме купили и ще ги съчетаем.

Благодаря ви, момичета bouquet

# 485
  • Варна
Като споменахте диван, Виденов са пуснали един син ъглов диван, не изглежда зле.

Има го и в графитено

# 486
Хубав е, но липсата на солиден гръб не ми е по вкуса.

# 487
  • Варна
Хубав е, но липсата на солиден гръб не ми е по вкуса.

Аааа права си, не бях забелязала, че е доста по-нисък от възглавниците и е само една плоскост. Hands Plus1

# 488
Тези, които отдавна са в темата, знаят с каква любов си купих камина, но до момента така и не съм решила какво да сложа над нея. Колебанието е между огледало и картина/картини, като клоня към картини.

Какъв вариант ви допада принципно - няколко малки, две/три средни или една голяма?

Чудя се дали да не сложа едни 7 малки (като картички) акварелни пейзажа на Сава Цоновски. Много са изящни, но се чудя дали на една голяма камина не и трябва по-голяма картина като контрапункт. Освен това са акварели, а ще стоят срещу западен прозорец, не знам какво стъкло ще мога да им сложа, така че хем да се запазят цветовете, хем да няма грозни отблясъци.

Това ми харесва като подреждане на картините, но нямам подходящи за него и ми се струва абсурдно да купувам картини не защото ми харесват, а защото са подходящи като размер.

Харесала съм една прекрасна абстрактна фотография, която евентуално би стояла като вариант 1:

Ще ходим да я гледаме с мъжа ми в понеделник, аз се влюбих в нея, но се опасявам, че ще е огромна в нашия хол. Трябва да изляза на терасата, за да я видя изцяло.

Харесаха ми много подреждания 3 и 4 също, но подходящи картини за тях нямам, имам или големи, или малки. Всъщност за трите вертикални може би има едни три абстрактни акварела, които ми харесаха ужасно много, но не си позволих да ги гледам с око на купувач, защото бяха ужасно скъпи. Обаче ако ги купуваме една по една...

Де да знам, мисля, че камината е сърцето на дома ни и много внимателно обмислям какво да сложа. Навсякъде другаде, включително коридора, купих и закачих картини, но точно тук ми е ужасно трудно.

Последна редакция: сб, 07 окт 2017, 10:59 от Макарон

# 489
  • DE
Може ли линк към камината  Praynig

# 490
На ЛС, че не искам да "рекламирам" отново в темата.

# 491
  • DE
Ок, нещо съм си наумила алтернативно отопление, че миналата година ги позлатихме в енергото  Crossing Arms

# 492
Тц, за отопление не става, тази е за уют и настроение. Не ме разбирай погрешно, топли много, даже твърде, но етанолът е скъп. Бързо затопля и затопля много, зимата на минус 10 се топлим с камина и на отворени прозорци, но след това изстива бързо.

# 493
  • DE
Нищо де, запазих си линка, кой знае кога ще потрябва  Peace

# 494
От първата снимка с камината и черните рамки само да кажа, че те (рамките) ми бодат очите.

Общи условия

Активация на акаунт