Интериорен и екстериорен стил по аматьорски - 56

• 112 163
  • 742
  •   1
Отговори
# 495
Макарон, помня казуса с камината.На мен ми допада точно този вариант на снимката.Или ваши семейни снимки,5-6, в различни размери,или пък акварелите,които имаш.Огледало също става,защо не.Но според мен снимки ще е далеч по-добре.

# 496
Вариантът за семейни снимки не е моят, за мен тяхното място не е в дневната, още по-малко над камината ни.

Принципно огледала не харесвам, но видях едно поставено зад запален свещник и то разпръскваше светлината от свещите много красиво. Но най-много искам да поставя картина/картини или артистични фотографии.

# 497
Аз не съм ти виждала камината , и не зная дали е модерна и изчистена . Ориентирам се по рисунките. Бих избрала трите картини .
Намерих интересни идеи .
Това например: http://decorcrave.com/useful-mantel-decorating-ideas-rooms.html/ … vases-of-flowers/
Или това , с огледало :
http://decorcrave.com/useful-mantel-decorating-ideas-rooms.html/ … art-design-items/. Ако се замени с картина , ...
 Права си , че  камината е дух, атмосфера. С тези стерилни картини ми стои студено.
Ще покажеш , като го измислиш , нали ?

# 498
Ето я:

Размери 113 ширина, 103 височина и 37 дълбочина. 

Наистина не се бях замисляла да направя композиция от предмети върху камината и картината.  Thinking Аз в момента полагам големи старания да не я ползвам за поставка и да не слагаме неща върху нея, защото през лятото, когато не я палим, е много изкушаващо да поставя разни натурийки отгоре на влизане в стаята.  Mr. Green

# 499
 Свещник, старинен часовник, ваза, картина - с такава композиция виждам камината. Нежно и изчистено от претрупаност.

# 500
  • Street of Dreams
Ето моята камина, показвала съм я и преди. Сега в новата къща още не съм й намерила място. Иска ми се да е между двата прозореца в хола, но там минават тръбите за парното и не може да прилепне до стената.

Не претендирам да е нешо особено, просто идея.

Сега в латерната има от тези светулки на тънка жичка, не знам дали се сещате, разкошно е.

Последна редакция: сб, 07 окт 2017, 12:22 от OnDiNe_

# 501
  • Canada
Пробвай да подредиш картините, огледало, стенен часовник, други стенни декорации ако имаш и да направиш малко снимки. Виж кое ще ти хареса повече, пък и може да качиш малко тук да погледаме Wink

# 502
Оххх страхотна е камината! И аз искам такава! И с този свещник с розовите свещи направо ми грабна сърцето Heart Eyes Имам същия.

# 503
  • Варна

Момичета, малко страничен въпрос, но от къде купувате полилеи? Търся за хол, с повече от 2 крушки, подходящ за таван с розетка..но в сайтовете ми се струват еднакви и грозни...ходила съм по магазините във Варна...но нищо не ми е грабвало окото...

# 504
Къде ли не ходих да обикалях за попилей, навсяъде са едни и същи. Не можах да си харесам нищо и не купих. В Технополис, в Практикер,в Крез,Бриколаж, в три магазина в родния град на ММ, в Баумакс,нищо не хваща окото.Накрая си взех за спалната тип "плетена топка" от 18 лв, който ми пасна идеално,в кухнята остана един старирен ретро черен метален полилей с 6 крушки, а за хола тепърва ще търся, а там са две стаи с преграда и трябват два.
Нашите си взеха съвсем обикновен три крушки като лаленца,от Практикер мисля,че беше.И по сайтовете е едно и също, много съм гледала.Има избор, но аз много се колебая и не взех нищо, нищо не ме грабна.

# 505
  • Варна

И аз така...за спалнята взех "смачкания хартиен" от ИКЕА за 20лв някъде...идеално пасна, за кухнята от амазон тип декоративни крушки с метални "плафони" /преди 2г тук ги нямаше/, а сега за хола удрям на камък...харесах един за 10000лв хахахахахахах...

# 506
Питах и в темата за спалните, да питам и вас.Колкото повече мнения, по-добре. Wink
На спалня в тази гама,какви други цветове могат да се добавят като акцент?

Стените са ми гълъбово сиво,много светли, всички мебели люляково +бежово,светло дърво,паркета е по-тъмен сив,дограмата бяла.

# 507
Момичета, пак съм тук при вас за съвет  Heart Eyes

Този път темата ми е коридор. Изцяло в бяло са стените + бял гардероб в този стил
https://www.houzz.com/discussions/3275932/where-did-you-get-the- … s-in-this-bedroom с бели керамични дръжки. Настилката също е почти бяла, имитира мрамор, но не чак толкова хубава  Laughing

Та искам да сложа 1 брой стенно вертикално огледало с височина около 190/200 см. + килим. Обичам огледалата много и вкъщи предимно са с по-масивни рамки. Сега чуденето ми е дали огледалото да е рамкирано и ако да - дали да е в старинно златисто или сребристо?
А относно килима ми се ще да е нещо класическо, но "износено" като ефект в тъмно червеникава/бордо гама - това като референция за тип, не за цвят https://www.e-domko.bg/products/199-taj-mahal.html?p=1
https://www.e-domko.bg/products/251-bellagio.html

Ще съм благодарна на всякакви препоръки  Simple Smile

# 508
Ако се насочиш към червен килим, златиста рамка ще отива много Simple Smile

# 509
  • Canada
Златиста рамка, абсолютно! Цветът на килима няма голямо значение.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт