Интериорен и екстериорен стил по аматьорски - 56

• 111 353
  • 742
  •   1
Отговори
# 240
имам нужда от помощта ви
правя частичет ремонт на кухнята. стаята е 20кв, като в нея ще има маса+столове+1 диван на който ще спи 1 човек всяка вечер -поради тази причина като избирам диван гледам да не е много твърд, да е поне 78 см дълбок/защото не искам да се разтяга всяка вечер/, да  е разтегателен  и да има ракла
общо взето само два дивана отговарят на тези условия, но се опасявам че не си подхождат с кухнята
моля да ме посъветвате да избера по-малкото зло
това са диваните

А какво ще кажеш за това  http://www.ikea.bg/bedroom/beds/day-beds/hemnes-64359/90349326/
Гарантирам ти комфорт на спане и без да се разпъва, а ако има достатъчно място, при нужда в разпънато положине си е цяла спалня.

# 241
А какво ще кажеш за това  http://www.ikea.bg/bedroom/beds/day-beds/hemnes-64359/90349326/
Гарантирам ти комфорт на спане и без да се разпъва, а ако има достатъчно място, при нужда в разпънато положине си е цяла спалня.
Към нея предполагам трябва да купя и матрак, което доста ще оскъпи нещата, някакви шалтета, възглавници
при дивана ми отпадат тези проблеми
не съм и от софия , което е неудобство

# 242
  • In transit
Такъв модел има и в юск. До скоро цената му беше към 160лв. на промоция. Само, че беше с метална облегалка.

# 243
Да, матраците оскъпяват. Аз купих две такива легла за детската и ми ги доставиха с Еконт. Доволна съм, защото аз самата често спя на леглото на синът ми и затова препоръчах.

# 244
  • софия
Хемнесът е много удобен, но не в помещение, което се ползва интензивно. Дръжките на чекмеджетата гарантират постоянни синки, а и за да седи добре в стаята, тя трябва да съответства на стила.

# 245
Хемнесът е много удобен, но не в помещение, което се ползва интензивно. Дръжките на чекмеджетата гарантират постоянни синки, а и за да седи добре в стаята, тя трябва да съответства на стила.
да и аз мисля че няма да подхожда на кухнята ми
стената зад дивана е бяла, така че според мен трябва да е тъмен за да има контраст-нещо тъмно кафяво си го преставям, с малки възглавнички в ярък цвят
първия диван ако беше кафяв, вместо сив -може би щеше да е ОК

# 246
Такъв модел има и в юск. До скоро цената му беше към 160лв. на промоция. Само, че беше с метална облегалка.
Може ли да ме ориентиш? За диван ли пишеш или за легло?

# 247
  • Beyond the stars

Мисля, че за тази става въпрос https://jysk.bg/spalnya/dvuetazhni-legla/kushetka-ringe-90x200sm-kremava
но не се разгъва  Peace

# 248
  • In transit

Мисля, че за тази става въпрос https://jysk.bg/spalnya/dvuetazhni-legla/kushetka-ringe-90x200sm-kremava
но не се разгъва  Peace
Да за същия. Не се разгъва, но за 1 човек е ОК и е по- евтин.

# 249

The Invisible много удобно за спане е това канапе Джули.Механизма за разгъване е супер опростен и представлява два доста удобни матрака с пружини тип бонел. Един човек може спокойно да спи без да го разгъва. Мисля че отговаря на всичките ти изисквания за размери, наличие на ракла и цена, а и формата му е достатъчно  неутрална. Хубавото е, че можеш да си го поръчаш с дамаска по избор. Иввекс имат дистрибутури в Пловдив. Недостатък е, че не е със свалящи се калъфи.

# 250

The Invisible много удобно за спане е това канапе Джули.Механизма за разгъване е супер опростен и представлява два доста удобни матрака с пружини тип бонел. Един човек може спокойно да спи без да го разгъва. Мисля че отговаря на всичките ти изисквания за размери, наличие на ракла и цена, а и формата му е достатъчно  неутрална. Хубавото е, че можеш да си го поръчаш с дамаска по избор. Иввекс имат дистрибутури в Пловдив. Недостатък е, че не е със свалящи се калъфи.
благодаря
този диван също съм го гледала, но няма подлакътници и дамаските бяха все шарени

# 251
Дамаска се избира по каталог например това,  си избра свекърва ми. Спим на него когато сме на гости.

# 252
Благодаря за разяснението!

Идвам с въпрос и молба за помощ. Днес(а и не само) съм се развихрила с основно чистене. Ама както си му е ред- шкафове, фурна, хладилник, прозорци....
Докато подреждах намерих парче хубав испански плат бял, предназначен за чаршафи. На райе е, но пак бяло. Замислям, да го направя за завеса в спалнята, която евентуално и ще боядисаме. За да има по- голям набор ще трябва ивиците да са по хоризонтала, а не по вертикал. Дали ще е красиво според вас?

# 253
А защо да не е? Стига плата да е подходящ за завеси.

# 254
  • In the shadows of my mind
имам нужда от помощта ви
правя частичет ремонт на кухнята. стаята е 20кв, като в нея ще има маса+столове+1 диван на който ще спи 1 човек всяка вечер -поради тази причина като избирам диван гледам да не е много твърд, да е поне 78 см дълбок/защото не искам да се разтяга всяка вечер/, да  е разтегателен  и да има ракла
общо взето само два дивана отговарят на тези условия, но се опасявам че не си подхождат с кухнята
моля да ме посъветвате да избера по-малкото зло
това са диваните
1.
Скрит текст:
с уточнението, че цветовете са сиво и не толкова ярко жълто
2.
Скрит текст:
цветовете са кафеникаво и бежаво
кухнята е такава, само че ъглова
Скрит текст:
стените са бели
маса и столовете мисля да са класически в цвета на кухнята
ако избера диван 1-ще сложа светло сив килим , някакви жълти перденца да се върже
ако избера 2 -става доста безлично и ще трява да вкарам цвят
надявам се да ми дадете идеи

В момента седя на ей този диван - удобен е, мек, може да се спи спокойно, без да се разтяга, има ракла, има го в няколко цвята. Само не разбрах дали търсите ъглов?

Общи условия

Активация на акаунт