Интериорен и екстериорен стил по аматьорски - 56

• 112 049
  • 742
  •   1
Отговори
# 465
  • Canada
Макарон, килима остава този,но няма да е вечен, като ми хрумне да разнообразя, ще взема друг.
Момичета много ви благодаря за искрените мнения.
Лудите ме хванаха с тоя моя мъж в магазина!В крайна сметка избрахме точно такива цветове като на скрина,който е на снимката светло бежово,дюс цвят, като мляко с какао, нещо такова,подобно на светлия цвят на шкафа, съчетано с възглавнички в тъмен шоколад и по-светъл нюд цвят.Дивана ще е изцяло в един нюанс,а само възглавничките са акцент. Смятам,че е добро решение, и ще върви на всичко.Е, ще чистя черни косми,но пък не искам да е тъмен в никой случай.
Основата не е плюш,че щеше да е голям проблем,колкото и да ми харесва.Малко ме е яд,че в крайна сметка пак избрахме най-скучното,ама какво да се прави,той ММ се пошегува"айде бе,ти пък все едно къща ще купуваш, а не тъп диван" Grinning
Идеята за зеленото е също чудесна и наистина щеше да се  върже с гоблените  Simple Smile
Остава само и съчетанието да ми хареса като го видя на живо.

Килимът повече ще подхожда в детска стая.

# 466
По моя казус нищо не казахте.Ще търся в Пинтерест, така или иначе ще я пълним стаята малко по малко.

# 467
Кате, аз ти бях отговорила. Дадох идея за полица със снимки. Може и две, които да са сложени подходящо.

# 468
Кате, аз ти бях отговорила. Дадох идея за полица със снимки. Може и две, които да са сложени подходящо.
Полици със снимки или полици с книги... За книги може да е етажерка, която "обкрачва" телевизора...

# 469
Маре, да прочетох.И аз мисля за полица със снимки, книгите ще дойдат много високо.
А и между скрина и вратата има още място, там се чудя какво да има.

# 470
Маре, да прочетох.И аз мисля за полица със снимки, книгите ще дойдат много високо.

Какво пречи да има книги на високо  Thinking
Вратата не се ли отваря към стената? Ако е така - бих подпряла голяма картина и съответно стопер за вратата, за да не я удря.

# 471

Какво пречи да има книги на високо  Thinking
Вратата не се ли отваря към стената? Ако е така - бих подпряла голяма картина и съответно стопер за вратата, за да не я удря.
Hands Plus1 за картината.
И към картината -  вертикална етажерка от пода до бъдещия рафт, с дълбочина 1/2 на скрина... пак за книги Simple Smile
За високото - в детските стаи даже книгите ми са на полици започващи от 140 като последната е на 200-210см. В предишното жилище над телевизора имаше 2 полици с книги, сега няма, че е друга мебелната комбинация, но има в съседство пак на височина до над 2м.

ПП: Ние имаме една снимка от една гледан точка към стая, която изобщо не е ясно как е разпределена.. и тази гледна точка от дивана ли е или от трапезария... и това в дясно кухня ли е или друга комбинация от шкафове в дневната?

# 472
За полица с книги съм леко резервирана. Ще събират прах. А рядко хората бършат И книгите от прах. По- лесно е да се забърше рамката със снимка. Виж, ако се сложи някаква етажерка- тясна и висока- там може книги.
За картина над телевизор- признавам си, че не знам как ще стои. Нещо не ми се връзва.

# 473
За полица с книги съм леко резервирана. Ще събират прах. А рядко хората бършат И книгите от прах. По- лесно е да се забърше рамката със снимка. Виж, ако се сложи някаква етажерка- тясна и висока- там може книги.
За картина над телевизор- признавам си, че не знам как ще стои. Нещо не ми се връзва.
Както се бършат рамки ( и всякакви дреболии) и под и около тях, така се бърше върху книгите и пред тях, а все и книги някъде се държат, нали?
А за картина ставаше дума до скрина, зад вратата ако е затворена...
Но всичкото това с уговорката, че това е дневна, поне частично, а не кухня с трапезария само.

# 474
  • Варна
Аз идвам с молба за идеи, какво мога да сложа над тв скрина.

Според мен, ако отлепиш малко скрина от страничната стена дори 15 см.,  визуално ще изглежда по-добре, а и имаш място до вратата. Поне може да опиташ.

Рафт за снимки, постери е ок, а може и направо на стената.

# 475
На мен на тази стена ми липсва цвят. Бих я направила по-тъмна.
Шарении около ТВ-то на мен ми дразнят окото, може би по-бих възприела рафт от дирекно сложени постери на стената.

# 476
Мерси за съветите bouquet
Ще я мръднем леко в дясно със сигурност.
Ще видим с мм какво ще измислим.
Имам икони и тях се чудя къде да ги сложа.

# 477
Seti Beti, благодаря ти за снимката Simple Smile Нямам търпение да приключим и ние, но точно така си го представям и аз.

# 478
Kaте, иконите знам че се слагат на точно определена стена. Май на източна, но не съм сигурна. Подкрепям за цвят на стената и мърдане на скрина.

# 479
Kaте, иконите знам че се слагат на точно определена стена. Май на източна, но не съм сигурна. Подкрепям за цвят на стената и мърдане на скрина.
На източна е, но аз не бих абсолютизирала, в колко жилища има стена чист изток!?! По-скоро до телевизора точно май не им е мястото Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт