Интериорен и екстериорен стил по аматьорски - 56

• 112 117
  • 742
  •   1
Отговори
# 540
макарон благодаря
не е кожа, не знам дали е и промазка, беше меко и приятно за сядане
тюркоаз и кафяво изобщо не харесвам, ще мисля за други цветове
на сърце ми е жълтото , искам даа е слънчево, но бледо жълто-меко
краен варинат -зелено
но се радвам че поне възглавничките може да са от всякаква материя
ще харесам нещо

# 541
Явно си като майка ми  Laughing Нейната дневна е в бежово, червено, кафяво, жълто, оранжево и черно. Тя не харесва хладните цветове, намира ги за стерилни и скучни. На мен лично, като почитател на хладните, изчистени и въздушни интериори, ми се завива свят от толкова топлина, понеже тези дни й гостувам по-често, имам усещането, че все ми е топло там, събличам се, зачервявам се. Въпрос е на индивидуалност, важното е вие да се чувствате добре в дневната ви.  bouquet

# 542
Doris, и аз не бих живяла, но на нейната кухня по-убито или свежо жълто, само като акцент смятам,че би отивало. Не ми се видя лилава кухнята...

Ето реални снимки.Доста са, но съм снимала от всички ъгли,че много трудно се оказа да се хване всичко,дано добиете представа.
Скрит текст:

В единия ъгъл,където са нощните шкафчета(едно върху друго,защото не остана място за тях като сложихме бебешкото легло) има свободна издадена стена-тя се вижда и още пространство да се сложи нещо.Общо взето има още мегдан за стените,но умувам какво и дали...че да не стане много.И оклоло бебешкото пространство има място по стените.Не знам, защо изпитвам непреодолима нужда да слагам нещо по тия стени?!
Яд ме е,че са така тия шкафчета,ама просто не виждам къде другаде да ги дяна.

Това пък е кухнятя, (с проблемния паркет).
Одобрявам идеята за акцентиране върху още сиво или топъл бежов цвят.Чудя се също и за зелено,по-тъмно лилаво или циклама, но дали ще се получи добре.

П.с.
Моля, не ме цитирайте,за да махна снимките после.

# 543
Замислям боядисване на спалня....и аз.
Мебели- венге, под- светъл дъб(класика, а). Новата завеса вече е готова- снежно бяла, както и тънкото перде. цвета на стените мисля да е в кафявата гама, за да се откроява пердето и завесата(защото то вече е даденост), но сега като погледнах снимката на последната показана спална в сиво- много ми хареса. Обаче, май при мен ще се спра на кафявото. В стаята над спалнята  имам и ....хм ниша. Нея трябва да направя акцент, но дали да е бяла, както ще е бял тавана и по- тъмно кафяво?

При бяла завеса, светъл под и мебели венге - бих направила стените бели и едната да бъде акцентна в топло кафяво. Но аз обичам по-въздушни интериори без много цветови комбинации и се придържам към една палетна гама, но пък комбинирам текстури. Зависи и какво е разположението на мебелите, де.

# 544
Макарон права си
Повече харесвам топлите цветове
Макар че спалнята ми е в тюркоаз бяло и светло кафяво
Имах едно кафяво шалте и с тюркоазените пътечки ми се струваше страшен кич
После сложих бвло шалте и стана разкош
Затова тази комбинация не я харесвам
Детската също е в синьо,беж и кафяво,но синът ми е доста буен-та я направихме така да го успокоява
Но специално кухнята само кафяво,няма ярко-та малко цвят ще е добре
Но наистина само акценти
Честно казано всеки цвят ще върви

# 545
Привет  bouquet
Някой търсеше килими тип винтидж newsm78 Мисля, че беше Like_Smoke
Във vivre.bg има намаление и може и да се намери нещо подходящо.
Примерно

Колко мило, че си сетила за мен  Heart Eyes
Купих килим за антрето. Мислех да е топъл цвят, но като взех мостри и ги тествах директно в помещението, избрах студения нюанс на светло синьо на места с лек тюркоаз. Добре се получи на фона на цялата останала белота Grinning Сега ми останаха детайли като огледало - ще трябва да е рамка старо сребро и чадърник.

Голяма драма ми е килимът в спалнята и направо не знам. Монохромна е - тъмни мебели - на ръба на черното, бели стени + акцентна тъмно сива стена, на ръба на черното. Подът е доста светъл също. Единственият акцент са завесите - светло син сатениран жакард с бродерия - нещо подобно, но по-плътен нюанс https://www.aliexpress.com/item-img/King-queen-size-luxury-silk- … s/1892355409.html

Въобще доста класически стил. Та не знам какъв килим да сложа, не искам да е акцент, а неутрално  newsm78

# 546
Мис Бингли, дано не се засегнеш, но според мен това пано на стената никак, ама никак не се връзва! Разбива ти цялата гама. Иначе лилавото ти е доста по-приятно от това на примерната снимка и мисля, че можеш да комбинираш със сиво и да стане хубаво!

# 547
  • Бургас
Like_Smoke, нали сме от една порода Hug Heart Eyes
Когато видях интериора, който си постнала, първата асоциация ми беше бял килим тип шаги.
Може да е странно, но аз обичам смесването на стиловете.Освен това, "рошавите" и релефни материи на пода в спалнята създава усещане за уют и топлина.
Аз имам бял шаги в хола. Купен е от JYSK и съм много доволна, защото се почиства лесно.
Много ми харесва синьото, в съчетание с тъмна мебел Peace

# 548
Like_Smoke, нали сме от една порода Hug Heart Eyes
Когато видях интериора, който си постнала, първата асоциация ми беше бял килим тип шаги.
Може да е странно, но аз обичам смесването на стиловете.Освен това, "рошавите" и релефни материи на пода в спалнята създава усещане за уют и топлина.
Аз имам бял шаги в хола. Купен е от JYSK и съм много доволна, защото се почиства лесно.
Много ми харесва синьото, в съчетание с тъмна мебел Peace

И аз клоня към бяло за килим, не перлено бяло, но бяло, че то и тоя цвят е сто нюанса  Mr. Green Имам чувството, че понякога ме гледат като луда, когато говоря за топло бяло, студено бяло, искрящо, мътно и т.н.  Laughing
Мисля си, обаче за къса нишка, по-дълга няма да стои добре. В крайна сметка ще подбера няколко бройки и ще меря на място.
Иначе аз доста си харесвам спалните - падам си по класическа визия, но една идея по-олекотена. Правя ги нещата бавничко, но целта ми е да е качествено и да ми радва окото и сърцето.

Благодаря ти за препоръката и включването!

# 549
Мебели- венге, под- светъл дъб(класика, а). Новата завеса вече е готова- снежно бяла, както и тънкото перде. цвета на стените мисля да е в кафявата гама, за да се откроява пердето и завесата(защото то вече е даденост), но сега като погледнах снимката на последната показана спална в сиво- много ми хареса. Обаче, май при мен ще се спра на кафявото. В стаята над спалнята  имам и ....хм ниша. Нея трябва да направя акцент, но дали да е бяла, както ще е бял тавана и по- тъмно кафяво?

При бяла завеса, светъл под и мебели венге - бих направила стените бели и едната да бъде акцентна в топло кафяво. Но аз обичам по-въздушни интериори без много цветови комбинации и се придържам към една палетна гама, но пък комбинирам текстури. Зависи и какво е разположението на мебелите, де.

Това е другата ми чуденка. Дали да боядисаме само едната стена в кафяво или всички стени.

# 550

Това е другата ми чуденка. Дали да боядисаме само едната стена в кафяво или всички стени.

Нека и другите да кажат  Peace Според мен зависи от осветеността на помещението, а и от размера и височините. На мен ми би било малко захлупено, ако всички стени са така и си търся въздушност, но ти ще си прецениш.

# 551
Мис Бингли, дано не се засегнеш, но според мен това пано на стената никак, ама никак не се връзва! Разбива ти цялата гама. Иначе лилавото ти е доста по-приятно от това на примерната снимка и мисля, че можеш да комбинираш със сиво и да стане хубаво!
Има нещо вярно.Но държах много ня него.Сватбен подарък е.Нямаме къде да го сложим другаде.Аз бях убедена,че няма да е много ок и нон стоп повтарях на мъжа ми..
Но той все настояваше и ме убеди.Сега свикнах с него.И няма махане,защото отдолу е лепено с бяло тиксо и ще има поразии по стената,а е на няма е една година боята.

# 552
Привет  bouquet
Някой търсеше килими тип винтидж newsm78 Мисля, че беше Like_Smoke
Във vivre.bg има намаление и може и да се намери нещо подходящо.
Примерно

Колко мило, че си сетила за мен  Heart Eyes
Купих килим за антрето. Мислех да е топъл цвят, но като взех мостри и ги тествах директно в помещението, избрах студения нюанс на светло синьо на места с лек тюркоаз. Добре се получи на фона на цялата останала белота Grinning Сега ми останаха детайли като огледало - ще трябва да е рамка старо сребро и чадърник.

Голяма драма ми е килимът в спалнята и направо не знам. Монохромна е - тъмни мебели - на ръба на черното, бели стени + акцентна тъмно сива стена, на ръба на черното. Подът е доста светъл също. Единственият акцент са завесите - светло син сатениран жакард с бродерия - нещо подобно, но по-плътен нюанс https://www.aliexpress.com/item-img/King-queen-size-luxury-silk- … s/1892355409.html

Въобще доста класически стил. Та не знам какъв килим да сложа, не искам да е акцент, а неутрално  newsm78
Това е килимът ни в дневната:

Не е бяло бяло, но е натурално бяло, освен това е вълнен (каза, че държиш на естествените материи). Споделям, защото шарките повтарят бродерията на шалтето от картинката, която си показала. Може пък да се получи добре  Simple Smile Серията Osta Metro имат най-различни цветове (има и бяло бяло) и релефни шарки, мисля, че би могъл да бъде интересен контрапункт на тъмните изчистени стени.

# 553
Мис Каролин, като четях описанията на спалнята си представях мноооого по-лилаво усещане  Embarassed Пък то предимно бяло. Моето скромно мнение е, че можеш да добавиш повече характер на помещението с повече наситени цветове за акцент. Имаше много хубави предложения по-горе, които ще помогнат да не е толкова анемично пространството.

Леле, Макарон, това е страхотно като вариант  Hug Много ми харесва, отивам да гледам  Blush

# 554
Like smoke,бяло няма никакво,никъде.Даже е много лилаво,но може би защото съм тук всеки ден и така да ми се вижда.Лилавото е люляково,наистина нежно,но си го има доста.Стената е светло сива.И аз точно това искам,повече характер,и да вкарам още цвят.😊

Общи условия

Активация на акаунт