Стига вече мама се клатушка,СЕПТЕМВРИ идва и е време бебе да погушка! ТЕМА 6

• 51 279
  • 905
  •   1
Отговори
# 285
  • София
Teo_d0ra,  оооо ще го разпознаеш, повярвай ми! 😁😁😁

# 286
Teo_d0ra,  оооо ще го разпознаеш, повярвай ми! 😁😁😁

Хахаха 😃 дааа сигурно

# 287
  • София
Ето една статия за промените в тялото след раждането. Наистина много жени си мислят, че с раждането всичко приключва. ☺

http://9m-bg.com/razhdane/vazstanovyavane-sled-razhdane/promeni- … to-sled-razhdane/

# 288
  • Стара Загора
Рали, честито, само хубави емоции да ти носи! Да ти е жива и здрава. Много ми харесва името, напомня ми за една много умна жена от един друг форум. Simple Smile Ти стискаше кълки да не родиш преждевременно, то взе че много силно си стискала. Grinning
Иначе и мен ме е страх да не да отида твърде късно в родилното, но съм сигурна, че тези на които  ни е за първи път е по- вероятно да идем по- рано. Grinning

# 289
Стига сте се стискали , раждайтееее 😁 И разказвайте как е минало 😁 Особено първескините ! Убедена съм ,че историите са интересни 😁Оправдават ли се очакванията ? Стрховете напразно ли са били ? Или пък смелостта ви угасна ли като прекратихте болницата 😂😂 как излязоха бебетата ? Абе всичко си сподешяйте

# 290
  • Стара Загора
Само аз ли я мразя тази дума "първескиня"? Grinning Като някой ме нарече така и ми се иде да му изшия един шамар. GrinningVery Happy

# 291
Момичета, да ви питам, с напредването на седмиците по-малко активно ли става бебето ви? Моето беше супер активно, а последните няколко дни едва, едва помръдва и постоянно ми изкарва акъла.

# 292
  • Стара Загора
Момичета, да ви питам, с напредването на седмиците по-малко активно ли става бебето ви? Моето беше супер активно, а последните няколко дни едва, едва помръдва и постоянно ми изкарва акъла.
Моето кажи- речи вече почти не рита. Само виждам как си мести дупето нагоре надолу по корема ми.

# 293
  • София
Активността си е същата. Болезнено е даже, защото е голям вече. Очертават се разни крайници и части от тялото, а според ММ е сцена от Пришълецът.

# 294
  • моята мила родна страна
Честито, Рали, жива и здрава да ти е, а на теб-бързо възстановяване! Страхотно име сте й избрали Simple Smile (любимо ми е и винаги съм искала така да се казва и моята дъщеря, но ММ не го одобри)

# 295
Здравейте, и аз да се изкажа за движенията на бебето Simple Smile. С наближаването на раждането и намаляване на мястото в корема, бебето започва по-малко да се движи. Подготвителните контракции го наместват по-надолу в таза  с фиксирана глава, а съкращенията на матката го притискат като в прегръдка, така че то почти не може да мърда.
Хубаво е все пак да се ходи на тонове веднъж седмично, за да се проследява състоянието на бебето, дали пък нещо не му е некомфортно вече вътре.
Моето още си мърда доста и това ме кара да се надявам, че няма скоро да излезе. Опитвам се да си спомня, но не успявам, как е било при предното раждане, дали е било активно до последно.

# 296
Само аз ли я мразя тази дума "първескиня"? Grinning Като някой ме нарече така и ми се иде да му изшия един шамар. GrinningVery Happy

Ооо аз също не я обичам 😂😂 но този път я сметнах за подходяща да ви жегна малко 😁

# 297
  • София
Някой ще направи ли тема в Родени 2017г.? Ако няма кой ще направя от сега, защото после с бебето и ученик не знам кога ще намеря време аз. А, има вече и с какво да я запълним. 😁

# 298
Аз по принцип съм свободна и като гледам съм си вманиачена вече в бг мама и редовно влизам да видя какво се случва . Ако някой ме светне как се прави ,може би ще успея да я подържам 😁

# 299
  • Варна
    Първескиня по го приемам,ама сега кат ми кажат „лихуса„ ми става лошо.То може да е название на.родилка ама аз се чувствам кат вид риба....
    Суролина  къде е?
    Ноел,стига се стиска
    Младамама....кво стана бе жена.,ти го докара.до.края
    И всички „първескини”...спокооо,скоро налягането в тумбаците ще.падне.Болката е търпима,облекчението.е невероятно,сълзите са от щастие:heart:
    [/list]

Общи условия

Активация на акаунт