Стига вече мама се клатушка,СЕПТЕМВРИ идва и е време бебе да погушка! ТЕМА 6

• 51 286
  • 905
  •   1
Отговори
# 405
NaTak, честита радост Simple Smile. Да ти е здрав и лъчезарен (като името си) бебока, а на теб бързо възстановяване след операцията.
На мен д-р Богданова ми водеше консултациите по ЗК Simple Smile. Тя също е доста бременна и мислех, че вече не поема раждания, но ти може би си от последните й пациентки преди да дойде и нейното раждане Simple Smile Simple Smile.  

Д-р Богданова е много бременна, до колкото разбрах на 20и септември ще и бъде последният ден на работа.
Благодаря ви много скоро всички от групата ще се радваме на намръщени бебета. Знам , че като четете изглежда някак лесно и си казвате"ох какво ли е? Искам вече да идва", но думите са излишни и недостатъчни за този момент от живота на една жена!

# 406
NaTak ,честито бебче 🌹
Да сте много здрави и щастливи!🍀

# 407
Честито бебчеееее ❤
За Богданова знам ,че ще раждаме май заедно Simple Smile тя е за 23 или 27,а аз за 24 и една и съща аг ,ще ни извърши операциите Simple Smile не знам дали няма да си води ражданията обаче . Моята приятелка е при нея и от мен преди седмица разбра,че лекарката и ще излиза болничен... сега на 14 ,ще разберем Simple Smile

# 408
  • Стара Загора
NaTak, честито, да ти е жив и здрав и много да те слуша!!!

# 409
NaTak Честитооооооо!  Simple Smile

# 410
  • София
Скабиелче, какво беше със съня? Спането води до раждане нали?

# 411
  • Стара Загора
Излъга ме тя с това спане, наспана съм вече няколко дена. Никой не е излезнал още. Grinning
Ох, момичета с всеки изминал ден ми става по- тежко. Днес само до магазина отидох, това е първия ми ден без разходка. Не можах просто...

# 412
   Натак , честита радост!
  Млада мама имам още 19 дни до термин. Не бързам, че има доста работа из къщата.Сега пера на беба дрехите. Искам да отида на козметик и маникюр. Имам и болен батко. Вчера АГ-то каза, че беба е високо още.

# 413

Излъга ме тя с това спане, наспана съм вече няколко дена. Никой не е излезнал още. Grinning
Ох, момичета с всеки изминал ден ми става по- тежко. Днес само до магазина отидох, това е първия ми ден без разходка. Не можах просто...

При мен е същата история...магазина ми е на има няма 5минути и бях толкова изморена,че със сядането в къщи хоооп контракциика преди вечеря Joy

# 414
  • Стара Загора
Абе какво са тези контракции? Колко вида усещания са? Grinning Имам там разни усещания, ама не мога да определя какво е...

# 415
Абе какво са тези контракции? Колко вида усещания са? Grinning Имам там разни усещания, ама не мога да определя какво е...

Коремчето ми се втвърдява като камък направо.. И се отпуска и после пак така.. освен това кръста ме заболява сякаш нещо ме е притиснало с всичка сила и не мога да си стоя на краката..
А и  поне при мен бебко става хипер активен тогава.

# 416
  • София
NaTak, честита радост! 👪

Момичета, като ви чета проблемите ви съветвам при следваща бременност да направите като мен. А именно, да дойдат майстори да разбият цялата баня 3-4 седмици преди термина.😁 Нито се сещам за раждането, нито се надявам да излиза, а обратното моля се да не излиза още, нощно време спя като пън от умора.
Само киселини ме тормозят и някое и друго втвърдяване на корема. 🤕😫

# 417
  • София
И аз днес имах няколко контракции, а бях навън с приятелка. Тя ми говори, аз кимам, не смея да и кажа, че е голяма паника. Добре че се размина, а не ми изтекоха водите на Витошка. Представяте ли си? Simple Smile)

# 418
Аз също съм със втвърдяване на корема, през деня, вечер като се обръщам, след ходене по малка нужда, навън докато ходя, но не са на равен интервал.
Тъй като от 4 месец не правим секс заради ниска плацента сега док каза за по бързо излизане разходки, секс със свършване вътре и ананас 🤔 ананаса не знам за какво е 😃 така че действайте Wink
MelisсsaY писала съм ти на лично , гледам че сме с един термин Wink

# 419
Bianacid помага за киселини

Общи условия

Активация на акаунт