Стига вече мама се клатушка,СЕПТЕМВРИ идва и е време бебе да погушка! ТЕМА 6

• 50 922
  • 905
  •   1
Отговори
# 810
rumka833, аз защо чак сега разбирам, че и ти си с три дечица?! Какви са по-големите, на колко са?

Хора, моето бебе нощем спи перфектно, буди се само два пъти - в 01,00 и в 04,00 да яде и да я преобуя за по 15 мин. и сутрин става в 08,00-08,30ч., обаче хич не може да будува, ей така да си лежи кротко и тихо. Будна ли е, мята се, ръмжи, върти се, хаха, егати диването. Само, ако я носиш се кротва. Вашите бебчета как будуват?

# 811
rumka833, аз защо чак сега разбирам, че и ти си с три дечица?! Какви са по-големите, на колко са?

Хора, моето бебе нощем спи перфектно, буди се само два пъти - в 01,00 и в 04,00 да яде и да я преобуя за по 15 мин. и сутрин става в 08,00-08,30ч., обаче хич не може да будува, ей така да си лежи кротко и тихо. Будна ли е, мята се, ръмжи, върти се, хаха, егати диването. Само, ако я носиш се кротва. Вашите бебчета как будуват?

Моят Павел е същият. 😁 Веднъж се случи да лежи в легълцето и да си гледа нещо...едниствените такива 3 минути.😂😂

# 812
И Али е така все е в ръцете ми, лошото е,че и да спи там иска.

# 813
  • София
Здравейте момичета,

Да споделя и аз - днес в 9:39 посрещнахме на бял свят нашия Калоян, 53 см, 3850 гр. Беше планово секцио, уж е 3 дни преди термин, а казаха че им се струва преносен. Здрав е и показва на цялото отделение как трябва да се реве качествено Grinning

# 814
  • Варна
Ноел ,да ги трампим а?
Къ все на мен се падат ревливи и шугави бебета?!

# 815
  • София
Честит Калоян! Да е здрав и по-малко ревлив! Simple Smile

Аз си чакам още..

# 816
Здравейте момичета,

Да споделя и аз - днес в 9:39 посрещнахме на бял свят нашия Калоян, 53 см, 3850 гр. Беше планово секцио, уж е 3 дни преди термин, а казаха че им се струва преносен. Здрав е и показва на цялото отделение как трябва да се реве качествено Grinning
Хехееее,честито и на другия Калоян. Да расте много здрав. Моя юнак също е Калоян,53 см,но 3750 гр.

# 817
Бубсън,честит Калоян. Да Ви е жив и здрав.
  Утре ми е термина. Контракциите,които имам ме държат в напрежение,но уви..... имам още няколко часа преди да излезна в графа преносващи.

# 818
Здравейте, момичета. Приемате ли нови попълнения в темата Simple Smile? Терминът ми първоначално беше определен за Октомври, но последно е за 30.09.
Честито на всички, които са гушнали бебчетата си.

Последна редакция: ср, 27 сеп 2017, 18:13 от LiloAndStitch

# 819
Честито навсички нови мами!!!Да пораснат  здрави и щастливи малките душички!! ⚘🥀😚
Абе кротко кротко...Мирослава създаде онзи ден голямо шоу с една газовя криза вкъщи...И аз понеже съм новобранец веднага в спешното..
 Е не ми беше лесно...тоооо сега започваме - колики,запек..Страшна работа..Ръмжене скимтене ужас! Чакам и аз новата тема в която ще се преместим.

# 820
Честито на всички майчета и нови бебоци, а на останалите ще кажа, че съвсем малко бреме остана Simple Smile
Влизам да се похваля - и моята дъщеричка се роди, второто ми щастие Simple Smile Проплака на 25.09, 12,31ч , роди се със секцио с идеални мерки 3670/50. Скоро ще се гушкаме у дома. За сега много добре се разбираме, обича да спинка и да се усмихва.

# 821
  • София
Честито, чорапче! Да е жива и здрава!

Crossfade, какво стана с теб?

# 822
  • моята мила родна страна
И Али е така все е в ръцете ми, лошото е,че и да спи там иска.
Моята Габи-също, живее в ръцете ми. Само нощем спи на леглото, ама не на нейното, а до мен на спалнята...

Честити новородени бебчета! Да растат здрави и щастливи!

# 823
  • Велико Търново
Да св включа и аз държейки Ели, бибата и телефона :д като будува точно за 3 мин сама се забавлява, иска внимание. И си спинка редовно при мен на спалнята.
Честито на всички мами!
Скаби, хич не е лесна твойта, евала че успяваш и тук да се мернеш!

# 824
 Чорапче,честито. Да Ви е живо и здраво бебчето.
 Имам още няколко часа,ама никакви признаци. Утре съм на преглед,да чуя какво ще каже АГ-то.

Общи условия

Активация на акаунт