Предстои ми Инвитро/ИКСИ - Да поговорим - тема 65

• 91 142
  • 738
  •   1
Отговори
# 345
Здравейте момичета! Знаете ли дали могат да се пият хранителни добавки и витамини по време на стимулация или всичко се спира?
Този въпрос и мен ме вълнува, ще следя отговорите

# 346
  • София
Благодаря за отговора Блис.  Цикъл се появи днес, така че ще започвам инжекциите от утре.  Мериоферт сутрин през ден и Бемфола 225 всяка вечер.  Желая ти много успех с първия опит.

Скарлет, съжалявам за неуспешния опит и стискам палци следващият да е положителен.

Сефте чувам такава схема на стимулация. В България ли си? А защо по Дуфастон преди стимулацията?

Пиете си всички добавки до пункция, после се спират, ако има Пресен трансфер, остават само Омегата, фолиевата и вит. Д.

# 347
Благодаря за отговора Блис.  Цикъл се появи днес, така че ще започвам инжекциите от утре.  Мериоферт сутрин през ден и Бемфола 225 всяка вечер.  Желая ти много успех с първия опит.

Скарлет, съжалявам за неуспешния опит и стискам палци следващият да е положителен.

Сефте чувам такава схема на стимулация. В България ли си? А защо по Дуфастон преди стимулацията?

Пиете си всички добавки до пункция, после се спират, ако има Пресен трансфер, остават само Омегата, фолиевата и вит. Д.
За Омега 6, което е маслото от вечерна иглика бях чувала, че не е добре след О, защото можело да предизвика контракции

# 348
В Австрия съм. Нямам идея, защо Дуфастон и не попитах. Омега 3 и фолиевата ще продължавам да ги пия и след трансфера.

# 349
  • София
Визирам Омега 3.

# 350
  • София
Момичета, имам следния въпрос - в сряда сутринта ми е пункцията, като днес след прегледа лекарката ми предписа Декапептил - 3 инжекции за довечера в 10 часа и разбрах, че имам и Прегнил, но го оставиха при тях за деня на пункцията. Знам, че обикновено 35-36 часа преди пункция е Прегнил или други, но не съм чувала, че се бие Декапептил, което май е стимулиращ медикамент като Гонала да кажем... Малко ми е притеснено.
Някоя от вас да е имала тази схема? Благодаря!
ПС - и Декапептила се бият в корема подкожно, нали? Като предполагам, че сменям страните за 3те бройки довечера?

Последна редакция: пн, 23 окт 2017, 10:23 от Usmivka87

# 351
Усмивка,аз имам декапептил от 29.10 до 21.11 всеки ден.
Бие се подкожно на два пръста от пъпа под ъгъл 90 градуса - от ляво или от дясно ( така ми обясни доктора) и е блокираща инжекция.

# 352
  • София
Мадлеен, и аз така чета - че не е от този тип Прегнил или Овитрел, които са 36 часа преди пункция. Аз съм на 200 Гонал + Цетротид до днес.
Та ми се стори странно тази схема, като не съм я срещала до момента... Още повече да оставят Прегнила за деня на пункцията...

# 353
  • София
Усмивка, при мн фоликули правят така, за да избегнат хиперстимулация.
Спазвай си назначенията и инстругциите на доктора и не го мисли. Ти и да го мислиш и да не го мислиш е все тая.

# 354
  • София
Аз имам само 6, дано все пак са пълни Simple Smile
Просто ме беше страх да не съм разбрала погрешно нещата и реших да попитам...
Благодаря, Нандин!

# 355
  • София
Аз имам само 6, дано все пак са пълни Simple Smile
Просто ме беше страх да не съм разбрала погрешно нещата и реших да попитам...
Благодаря, Нандин!
А може просто да го ползват за да не скочи ЛХ-то

# 356
  • София
Имало май 2 схеми, сега в тази 3те бройки се използват като trigger както се води на английски, а Прегнила не знам после за какво е след пункцията. Ама си права - каквото кажат, това. Мерси!

# 357
  • София
Стискам палци, да извадите прекрасни яйцеклетки, от тях да станат прекрасни ембриончета и скоро да ни се похвалиш с положителен тест  bouquet

# 358
  • София
Много благодаря! Simple Smile
А и предполагам, че не е проблем да си пия Л-тироксина сутринта преди пункцията с малко вода?

# 359
  • София
Много благодаря! Simple Smile
А и предполагам, че не е проблем да си пия Л-тироксина сутринта преди пункцията с малко вода?
С 1 глътка вода, няма проблем.
Аз съм го пила и без вода

Общи условия

Активация на акаунт