Предстои ми Инвитро/ИКСИ - Да поговорим - тема 65

• 91 954
  • 738
  •   1
Отговори
# 375
  • София
По принцип серологията важи 6 месеца, но в репродуктивната медшцина срока е 3м

# 376
Много ти благодаря, delisardeli, за изчерателната информация! Сега определено съм по-спокойна.
Flowers TulipFlowers Rose Flowers Four Leaf CloverSimple Smile

# 377
Ще допълня Дели, хламидията важи 6м.

А освен ТСХ, не е лошо да се провери и пролактин, тъй като, ако той е висок би могъл да скапе яйцеклетките.

# 378
TSH през септември беше 1.470, което било добре за инвитро.

# 379
Здравейте Момичета!

Днес започнах първата си стимулация за първия си ин-витро опит и съм малко объркана.
Док ми изписа 75 IU Fostimon сутрин и 150 вечер за 3 дни и пак съм на преглед в четвъртък.
Днес ми е 4 ден и никакви хормони не са ми изследвани преди стартирането на процедурата (този цикъл).
Последните ми изследвания са от Септември, като тогава нещата бяха в норма.
Най-узадачаващото е, че стартираме процедурата при наличе на "малка киста"- 7мм в единия яйчник.
Според вас има ли шанс за успех при това положение?
Изчетох доста и виждам, че при всички стимулацията е започвала на 2 ден и предварително са ви пусани хормони.

Благодаря ви Предварително и успех на всички!

# 380
Rose Lady, на мен не ми изследваха хармоните също, даже последно ги изследваха преди една година. И аз имах киста, 1.6см в предходния цикъл, която изчезна, когато ми дойде. Киста до 2см не е проблем, каза докторът.

# 381
Благодаря за отговора Angelie!
А какъв беше резултата от опита, случиха ли се нещата?

# 382
На мин също не са ми изследвали хормоните,но за щастие това не оказа влияние на резултата.Пунктирахме киста предния ден и на следващия веднага започнахме стимулация.Успех.

# 383
Здравейте момичета.Ето че и нашият първи  опит започна.Ние сме с мъжки фактор и аз имам ендометриоза .Стимулация по къс протокол от 3ти ден на цикъла.По 300 единици Менопур на ден  (10) дена и последните три дена ми включи доктора и Цитродит.Пия и естрофем 3*1; е-ториксин*1 на ден, преднизол *1 на ден И всички други витамини и добавки.За съжаление направих само три фоликула въпреки силната стимулация.Явно не отговарям добре.Снощи си бих Овитрела в23ч., и утре сутринта в 11ч. ми  е пунцкията.Много ми е притеснено.За пръв  път ми е не знам какво да очаквам.Стискайте палци всичко да е наред.На всички момичета в процедура ,пожелавам успех  и скоро да сбъднем мечтата си:hugs:Kissing Heart

Последна редакция: ср, 01 ное 2017, 18:54 от stz2

# 384
  • Пловдив
Stz, не се притеснявай мила! Няма нищо страшно в пункцията. Минава сравнително бързо с краткотрайна анестезия. Има няма 15-20 мин. Малко ще ти е некомфортно след нея ама много бързо ще мине. Стискам палци да се случат нещата от първия път. Успех!

# 385
Stz, и на мен утре в 9 ми е пункцията. Това ни е първи опит и също много се притеснявам.  Но всички ме успокояват, че е безболезнено и нищо няма да усетя. Стискам палци всичко да е наред и ти пожелавам скоро да ни се похвалиш с две чертички. Simple Smile

# 386
  • Варна
Момичета, да ви дам и аз кураж Simple Smile Спокойно, доверете се на екипа и доктора си и мислете позитивно Simple Smile

# 387
Благодаря ви много момичета.Наистина се успокойх.Радвам се ,че ви има.Peny успех дано всичко е наред.Пиши като мине .И аз ще пиша като като се събудя.Да ви питам упойката каква  е.С интубиране или не?И сега спирам храната и водата.В моята клиника май не правят клизма, дано всичко е наред.Благодаря ви още веднъж.Вдъхвате ми кураж.Hug

# 388
stz, упойката е краткотрайна, има-няма 15мин,би трябвало да е венозна, ще се събудиш още на стола и дори ще стигнеш до леглото в съзнание и с придружител, след още 10-тина минути ще се чувстваш съвсем нормално и вече ще се оглеждаш за кафе  Grinning Клизма за пункция не знам да се прави. Колкото и да те успокояваме, все ще си трепериш, после ще се чудиш защо е бил целият страх. Успех, момичета!

# 389
Благодаря Diva:hugs:Много мило ,че ме успокой така.Аз ще си треперя,права си.BlushДано всичко мине наред и накрая се сбъдне мечтата ми .Тогава ще знам ,че си е заслужавало всичко:heart:Успех на всички момичета.Hug

Общи условия

Активация на акаунт