Предстои ми Инвитро/ИКСИ - Да поговорим - тема 65

• 91 957
  • 738
  •   1
Отговори
# 435
Здравейте Момичета!

Моля ви за съвет, днес отново бях на преглед и си имам 10 фоликула (17-19мм) в дясно и 5 броя (17-18мм) в ляво.
Притеснението ми е по повод на LH- вчера (7-ми ден от стимулацията) беше 0,61, а днес е паднал на 0,4.
Пункцията ми е насрочена за 9.11 сутринта. Според вас имам ли някакъв шанс за успех?
Цъщо така, може ли да ми кажете от кой ден се броят дните до трансфера (този на пункцията или следващия) и има ли нужда от прегледи между пункцията и трансфера?

Много Ви Благодаря и пожелавам положителни резултати на всички!

# 436
  • София
ЛХ не го мисли. По-добре да е ниско.
Денят на пункцията се води нулев. Не, в нормална ситуация, няма прегледи между пункцията и трансфера

# 437
Rose Lady, денят на пункцията не се брои. Брои се пункция +1 ☺

# 438
Благодаря Ви!
Дано всичко мине наред и изхода да е +

# 439
Да ви споделя медикаментите си за стимулация.
Femara 5mg за 5 дни
Folistim 300 за 10 дни
Ganirelix 250mg за 5 дни
Ovidrel 250
Освен Фемарата останалото абсолютно нищо не ми говори. Каква стимулация се води това? Добри ли са тези елексири? Имала съм само стимулация с  Мерионал, Цитротид. Душата ми е свита, както на всички в стимулация... Дали да я отпусна Blush Hug

# 440
  • София
Която и да е схема за стимулация е индивидуална и ако за твоят организъм е добра, за моя може и да не е. Освен да чакаш и да видиш, друго няма какво да направиш.
Успех

# 441
  • София
Много странно как са ти изписани за точни дни, при условие, че никой не знае колко дни ще ти е стинулацията, може да ти е само 7. Това в Турция ли е? С колко антрални стартираш? Много стиснати палци!

# 442
Момичета, да се похваля!
Вчера мина пункцията, въпреки малкото проблеми и паник атаката в опеарционната, от 15 фоликула ми извадиха 8 яйцеклетки Simple Smile май това е добра цифра, днес чакам да ми се обадят да кажат колко са се оплодили.
Чувствам се доста подута и едвам стоя седнала- корема си ме боли доста, но дано е за хубаво!
Нормално ли е това подуване да не намалява и колко време ще съм така?

# 443
  • София
Да ви споделя медикаментите си за стимулация.
Femara 5mg за 5 дни
Folistim 300 за 10 дни
Ganirelix 250mg за 5 дни
Ovidrel 250
Освен Фемарата останалото абсолютно нищо не ми говори. Каква стимулация се води това? Добри ли са тези елексири? Имала съм само стимулация с  Мерионал, Цитротид. Душата ми е свита, както на всички в стимулация... Дали да я отпусна Blush Hug
Folistim e нещо като нашия гонал.
Ganirelix май е като цитротид.
средна ти е стимулацията, според мен това са ти ориентировъчни дози, може да ги променят.
по американско така правят предварително протокол, но често се променя.

отпусни душата, и да се притесняваш полза няма.

# 444
Момичета, да се похваля!
Вчера мина пункцията, въпреки малкото проблеми и паник атаката в опеарционната, от 15 фоликула ми извадиха 8 яйцеклетки Simple Smile май това е добра цифра, днес чакам да ми се обадят да кажат колко са се оплодили.
Чувствам се доста подута и едвам стоя седнала- корема си ме боли доста, но дано е за хубаво!
Нормално ли е това подуване да не намалява и колко време ще съм така?

Здравей Rose lady, 8 яйцеклетки е добра бройка, няма защо да се притесняваш. Simple Smile А относно подуването и при мен беше така. Едва сядах поне 3 или 4 дни след пункцията. И дори и сега (3 дни след трансфера) все още не мога да кажа, че подуването е отминало напълно.

Пожелавам ти много успех и две чертички скоро. Simple Smile

# 445
Благодаря ти Peny!

Сега ми се обадиха биолозите и съм много разочарована Cry
от 8-те броя които извадиха, само 3 са се оплодили за момента.
Съмнявам се, че ще изкарат до трансфер изобщо, след като процента на качество дръстично намалява- от 16Ф- 8Я, от които само 3 оплодени.
Някак си нямам надежда Cry

При теб колко се бяха оплодили и развили и колко ти върнаха?

# 446
  • София
За съжаление наистина не звучи добре, първо, от толкова Ф само 8 Я, после порцента оплождане..в ИКСИ или инвитро са оплодени? Мъжки фактор имате ли?
Иначе да ти кажа има голяма вероятност и трите да продължават да се развиват добре и да си имаш трансфер, горе главата Simple Smile

# 447
Правихме класическо ин-витро. За фонда кандидатствахме с Ендометриоза, но и от мъжка страна не сме цъфнли (14% активни плувци).
Някак си се обезкуражих с тези резултати, а толкова се надявах.
Дано поне 1-2 оцелеят и на края да има положителен резултат, защото вече съм толкова изморена от всичките лекари, прегледи и отрицателно резултати :Disappointed

Ще видим утре каква ще е присъдата!
Стискайте ми палци!

# 448
Rose,при мен от 8 яйцеклетки също едва 2 оцеляха до 5 ден,но се оказаха упорити засега и все още са си в мен.Посочвам ти го само за кураж.Успех!

# 449
Rose Lady, при мен също се бяха оплодили само 3, една оцеля до 5ти ден и стана бластоцид. Дори за кратко имах положинелен тест, но за съжаление не се задържа. 

Общи условия

Активация на акаунт