Какво повече НЯМА да купя - тема 11

• 133 905
  • 747
  •   1
Отговори
# 360
  • Тра-ла-ла
Хубави продукти се срещат и на промоция, все пак Grinning

# 361
  • София
Хубави продукти се срещат и на промоция, все пак Grinning
Друго имах предвид. Ако марката, която ползвам, е на промоция, задължително се възползвам. Просто спрях да експериментирам с марки, защото ми излиза много скъпо да хвърлям. Мотат се из хладилника, никой не ги яде и накрая отиват в боклука, което е безумие за мен. Преди време хвърлих почти цяла голяма опаковка масло "Верея" напр., пълна бутилка прясно мляко Ел Би и т.н. А, сетих се, че преди няколко седмици в "Билла" имаше презентиране на КМ "Здраве(ц)" (не си спомням точно), синя опаковка. Взех и онзи ден така го изхвърлих. ММ ми вкуса 1 лъжица, големият син и той си взе 1 път и така си остана.

# 362
Да, нямам нищо против промоциите, но и аз купувам две марки сирене и до там. Та като отида в Лидл се затруднявам, не купувам техните, но отскоро зареждат Верея, та взимам от него, въпреки че не ми е фаворит. Да ми препоръчате хубаво кисело мляко? Напоследък нещо не попадам на свестни.

# 363
Да, нямам нищо против промоциите, но и аз купувам две марки сирене и до там. Та като отида в Лидл се затруднявам, не купувам техните, но отскоро зареждат Верея, та взимам от него, въпреки че не ми е фаворит. Да ми препоръчате хубаво кисело мляко? Напоследък нещо не попадам на свестни.
Аз това лято открих Боженци.

# 364
Напоследък каквото и кисело мляко да купя - всичките ми докарват на нишесте. От миналата седмица съм решила, че спирам да купувам кисело мляко и след това да го изхвърлям. Започнах да си познавам вкъщи - вярно, че си е ангажимент, но от доста отдавна не бяхме яли кисело мляко с апетит.

# 365
Харесвам Боженци, но е със сухо мляко, трябва да се има предвид. Но на мен ми е вкусно.
Постоянно взимам и други млека за проба и нищо не ми харесва като вкус повече от това.

# 366
  • София
Е, то е ясно, че е най-добре да си гледаш крава, коза, овца, да си квасиш мляко, да си гледаш телета и пилета за месо, да си ловиш риба, да гледаш домати, краставици, марули и т.н., ама пусто няма къде.

# 367
Аз от лятото купувам само Съборъ 3.6% от т-маркет. Досега не съм имала гафове с него.На вкус и консистенция на мен лично много ми допада и цената е прилична - 79ст

# 368
  • Варна
Суши от щанда с инстантни храни в Кауфланд, ужасно е и има вкус на гранясало Confounded

# 369
Харесвам Боженци, но е със сухо мляко, трябва да се има предвид. Но на мен ми е вкусно.
Постоянно взимам и други млека за проба и нищо не ми харесва като вкус повече от това.

Какво лошо има в сухото мляко? извинявам се за тъпия въпрос, но не разбирам.
Скрит текст:
И на мен ми харесва Боженци, също Балкан 1 л в зелените бутилки и ЕлБи от техния магазин.

# 370
   Също харесвам киселото мляко на "Боженци". Също така киселото мляко "На баба". Купувам и на "Тертер", но нещо развалиха качеството му.

# 371

Скрит текст:
И на мен ми харесва Боженци, също Балкан 1 л в зелените бутилки и ЕлБи от техния магазин.
За мен лично - нищо, но има хора, които искат млякото да е без сгъстители, затова го споменах.

# 372
missence, защо хвърляш краве масло Верея и мляко Ел Би? Аз много често купувам такива, маслото - като няма по-харесвана марка в магазина, а млякото - не е хомогенизирано, прави си каймак и за няколко дни се разваля. Кисело мляко също вземам от тяхното - с него може да се кваси, а и все пак те държат закваските за киселото мляко Simple Smile

На Зоров една дума не му вярвам. Индустриален замърсител е тоя. Произвежда се краве масло в много български мандри и мога поименно да му изредя няколко. Въобще няма общо със сухото мляко. Има някои, които го правят "по родопски" с леко заквасено мляко, други - направо от прясното.

# 373

Скрит текст:
За мен лично - нищо, но има хора, които искат млякото да е без сгъстители, затова го споменах.
Откога сухото мляко е сгъстител?!

# 374
  • София
missence, защо хвърляш краве масло Верея и мляко Ел Би? Аз много често купувам такива, маслото - като няма по-харесвана марка в магазина, а млякото - не е хомогенизирано, прави си каймак и за няколко дни се разваля. Кисело мляко също вземам от тяхното - с него може да се кваси, а и все пак те държат закваските за киселото мляко Simple Smile

.....
Защото маслото имаше тежък дъх (не се хареса вкъщи), а млякото се пресече (2 опита и двата неуспешни).

Общи условия

Активация на акаунт