Какво повече НЯМА да купя - тема 11

• 133 307
  • 747
  •   1
Отговори
# 90
Иска ми се да вярвам, че сте намерили най-добрите и чисти откъм съдържание продукти от частните мандри, но като знам колко палмово масло разкарва един познат и по частните мандри, направо не ми се говори.
Отделно от това са се научили да слагат и други примеси-внос, за да докарат по-големи количества, за вкус и за трайност.
Ужасно е! В днешно време наистина не знаем какво ядем.

Изобщо не знаем какво ядем и с какво ни тровят. Затова се разболяваме и не сме добре със здравето. Като няма качествена храна, няма как да имаш добра имунна система. Затова се налага да взимаме различни витамини, имуностимуланти...Нашите баби и дядовци са били здрави, защото са имали качествена храна, чист въздух, чиста вода.

# 91
  • София
И аз реших да си купя сирене от едно магазинче, само за млечни продукти, не запомних коя марка. Ужасно сирене, консистенция на пастет и като пипнеш сиренето пръстите ти потъват в него. Магазинът е на пазара Борово.

# 92
Крема сирене на Бор чвор. Нещо средно между свинска мас и масло, но нищо общо със сирене.

# 93
Въобще нищо на Бор чвор!Всичките им продукти са отвратителни!

# 94
Аз пък съм взимала кисело мляко на Бор Че от 4,5 % и съм доволна. Може и да е с разни добавки, но на мен ми е вкусно. По-меко е някак на вкус и не така кисело.

# 95
  • София
Прясно мляко lb bulgaricum 3,6%. Пресече се. В срок е, закупено е вчера и е съхранявано в хладилник.

# 96
Не се знае дистрибуторите и в магазина дали са го съхранявали правилно. В един от кварталните ни магазини примерно, всяка вечер изключват хладилните витрини. Мляко много рядко купувам от тях, но киселото е прекалено кисело, а прясното се е случвало да се пресича, въпреки че е в срок на годност.

# 97
Повече няма да купя L'Oreal Magic Retouch - Спрей за прикриване на бели корени. Не боядисва космите, а кожата на главата. Пръска настрани и има опасност да влезе в очите. Абсолютно безсмислен продукт. Предполагам, че важи и за подобни продукти от всички останали марки.

# 98
Да допълня за въпросния спрей - много внимавайте да не попадне върху дреха - няма изпиране. Аз успях да си съсипя една рокля. Иначе идеята му не е лоша, но...

# 99
Повече няма да купя L'Oreal Magic Retouch - Спрей за прикриване на бели корени. Не боядисва космите, а кожата на главата. Пръска настрани и има опасност да влезе в очите. Абсолютно безсмислен продукт. Предполагам, че важи и за подобни продукти от всички останали марки.
Не съм го пробвала точно затова че предвидих че освен косите ми и кожата на главата ми вероятно ще бъде в същия цвят в моя случай червен....Ужас

# 100
Да допълня за въпросния спрей - много внимавайте да не попадне върху дреха - няма изпиране. Аз успях да си съсипя една рокля. Иначе идеята му не е лоша, но...
Може да го пробвам за боядисване на дрехи Grinning шегичка(нямам акъл в главата,може и да опитам)
Малко нещица,които никога няма да купя:
Шампоани на ОРИФЛЕЙМ
Шампоани на НАТУРА СИБЕРИКА
Продукти за крака на БАЛЕА
Рол-он п/в изпотяване на ГАРНИЕР
Крем п/в изпотяване за чувствителна кожа на БАЛЕА

# 101

Чудила съм се дали наистина тези спрейове боядисват бели корени? Вече знам отговора.

# 102
  • Плевен
За шампоаните на Орифлейм и аз съм съгласна.
Иначе повече няма да купя сухите пасти на Клевър...

# 103
За шампоаните на Орифлейм и аз съм съгласна.
Иначе повече няма да купя сухите пасти на Клевър...

Да,ти сега ме подсети.Всякакви сухи пасти,дори и тези бисквити Мираж-на промоции-НЕ!
Определено има разлика в качеството.

# 104
  • София
Не се знае дистрибуторите и в магазина дали са го съхранявали правилно. В един от кварталните ни магазини примерно, всяка вечер изключват хладилните витрини. Мляко много рядко купувам от тях, но киселото е прекалено кисело, а прясното се е случвало да се пресича, въпреки че е в срок на годност.
Закупен е от сравнително голяма верига магазини и все се надявам, че знаят как да съхраняват. Преди да го сложа да се стопли, го опитах и на вкус не ми допадна, а то имало защо.

Общи условия

Активация на акаунт