Какво повече НЯМА да купя - тема 11

• 133 270
  • 747
  •   2
Отговори
# 105
Точно при големите вериги положението е плачевно, работила съм с тях и съм наясно с някои неща. Може да е кофти партида или неправилно съхранение, купувам редовно от това мляко и не съм имала проблеми.
Вчера в Кауфланд исках да взема 100 грама от една луканка, за да я опитаме, докато чаках една жена режеше шунка, приключи и изтърва нарязаната шунка на земята, огледа се, вдигна я и я сложи във витрината да я продаде на някой балама като мен. Естествено поисках да разговарям с управител, с нея изобщо не се занимавах, оплаках се и се надявам да вземат мерки в това отношение. Луканка не взех, хем си знам да не взимам нищо от тези витрини, за готовите ястия от такива да не говорим.

# 106
Никога повече няма да купя яйца от Фантастико!
Точно от партидата с фипронил са Sick

# 107
И аз гледах новините, тъкмо приключих с гледането номерата на яйцата, иди и ги върни.

# 108
  • оттам, откъдето започва България
Ивекс, благодаря за споделеното. За съжаление това е действителността.
Точно се чудех къде да споделя и аз мнение.
Бял хляб не ядем /макар че и черният не е за хвалене/, но ММ купил бял хляб от Кауфланд с червен етикет, защото е рибар и ще го слага за захранка на рибата.
Щом се продава този хляб, дори и с червен етикет, се предполага, че е в срок на годност и става за ядене.
Донесе го у дома и реших преди да го омеси за рибата, щом е за ядене, тъй като беше в добър вид, да дам на майка ми.
Отворих опаковката и ме лъхна миризма на АЦЕТОН. Пиша го с главни букви, защото това ме ужаси.
Казвам на ММ: Ти ще убиеш рибата с този хляб преди да си я уловил.
Сега уточнявам, че става реч за хляб Добруджа на Савимекс гр. Добрич
Да пази Господ от такива храни, не знам какво слагат в хляба, но лакочистителят ми не мирише чак толкова силно на ацетон.

# 109
Много неприятно, отиде ли да го върнеш?
Като знам бабите как се редят точно за този преоценения хляб и не само, лошо ми става, горките хора.

# 110
Попаднах на ужасно мюсли тропик със сушени екзотични плодове в ЛИДЛ,казва се Vitte duo,мирише и има вкус на ЦАЦА!Такава гадост не ми се беше случвала!

# 111
Прясно мляко lb bulgaricum 3,6%. Пресече се. В срок е, закупено е вчера и е съхранявано в хладилник.
И аз съм писала в темата за същия проблем със същото мляко преди година-две.
И мен така ме пунктираха тогава, че може да е от съхранението. Е, да, ама не беше, защото в рамките на един месец ми се случи два пъти, и то с мляко, купувано от различни вериги.

# 112
Купувам само такова мляко, ако не намеря от него взимам Олимпус, проблеми не е имало, засега. Peace

# 113
Е, не знам. При мен от 2 опита в рамките на месец и двата бяха неуспешни, т.е. 100% пресечено мляко уж в срок на годност. Не потретих, разбираемо.

# 114
  • София
Е, не знам. При мен от 2 опита в рамките на месец и двата бяха неуспешни, т.е. 100% пресечено мляко уж в срок на годност. Не потретих, разбираемо.
И аз няма да повторя. Неприятно е. Отделно, че при пробването, преди да го сложа да се стопли, ми се стори някак блудкаво, но да речем, че вече е било пред разваляне/ пресичане.

# 115
Кайма Сами-М, рядко купувам готова кайма на пакетчета, но се наложи и това вътре беше с отвратителна консистенция и цвят. Не беше развалено, просто си е гадно.

# 116
  • оттам, откъдето започва България
Много неприятно, отиде ли да го върнеш?
Като знам бабите как се редят точно за този преоценения хляб и не само, лошо ми става, горките хора.

Не съм го връщала. ММ го е взел на 0.22 лв. и наистина го сложи в захранката на рибите, че и къщата омириса на ацетон. Риба не хвана. Smile

# 117
   Също баща ми купи яйца от Кауфланд и видях, че имат същия номер, съобщен по новините. Баща ми е изхвърлил касовия бон и сега не може да ги върне. Абсурд е да консумирам тези яйца!

# 118
Момичета,  кои са номерата на вредните яйца?

# 119
А въпросните яйца от една марка ли са, аз нещо пропуснах този казус и не съм запозната. Вчера купих яйца Багрянка от Фантастико, да ги хвърлям ли?Anguished

Общи условия

Активация на акаунт