Какво повече НЯМА да купя - тема 11

• 133 736
  • 747
  •   2
Отговори
# 435
  • на Мелмак
Сега ще го търся това 😊.
Да видя къде се продава.

# 436
  • гр.Пловдив
Скрит текст:
Да не прозвучи като реклама,но основната клиентела са майки с малки дечица,да им купуват истински млечни продукти ,а не изкуственяците по веригите ..Магазинчето се намира на ъгъла на ул"Поп Манол" и "Брезовска" ,в близост до НУ "Христо Ботев"

# 437
  • на Мелмак
Благодаря!
Пловдивчанка съм , но живея в София, освен да кажа на баща ми да купува и като идва да ни носи Simple Smile

# 438
  • гр.Пловдив
Скрит текст:

Тези кренвиршчета са 8.60 кг и искам да ви кажа,че са почти бели на цвят,БЕЗ АБСОЛЮТНО НИКАКЪВ ВКУС било то и специфичния на пушено типичен за кренвирша...Мазни,лепят се по устата,а след попарване с вода всеки момент ще се разпадне тази мазна пихтиеста маса,която и на гума не може да докара свойствата  като на себеподобните от другите марки ...Smiling Imp
Те и другите колбаси на марката са си пикали в калеврите,аз като върл хищник съм опитвала къде що има меса и марки по вериги и малки магазинчета и е нещо страшно с някакви малки изключения ..

# 439
Теди, а дали магазинчето работи в неделя?

# 440
  • Пловдив
Теди, а дали магазинчето работи в неделя?
Не съм Теди, но мога и аз да отговоря - не работи! Иначе от понеделник до събота от 9 до 20 ч.  Peace Основно от там купувам млечните и съм много доволна от всичко!

# 441
На мен ми е в квартала и да си призная бях забравила за него. Иначе от съседното си купувам самардала и други подправки. Жалко, че днес не работи.

# 442
А аз съм възхитена от кисело мляко "Герзовица".  Уникално вкусно с каймак отгоре.
Продава се на цена 1,15 лв. Не бих вкусила никакво друго кисело мляко.

За Герзовица се подписвам с 2 ръце,всичко им е уникално,3 вида сирене,овче мляко,извара,масло на кг,фирменото им магазинче е до нашата улица в квартала ,пазарувам си основно оттам ,скъпичко си е,сиренето е 12лв кг ,но си заслужава Simple Smile Там предлагат и продукти на Попов ,та всеки път като вляза и не ми мърда стотака Simple Smile
Лятото бях в Смолян за няколко дни и там чух за киселото мляко Герзовица. Затвора имал помощно стопанство и там го произвеждали. Купих си няколко кофички, наистина е хубаво и си заслужава, но и смолянци ми казаха, че трудно се намира, защото се произвежда в много малки количества.

# 443
В Пловдив на събота пазара също има магазин за млечни и маслини и там има Герзовица. Наистина е много хубаво, но не винаги се намира.

# 444
Никога никога повече няма да си купя гел за миялна машина. Това чудо буквално ми изяде тенджУрата. Там, където е имало капки, сега има дупки в покритието. Там, на където са се стичали капките, също няма покритие. Не съм си представяла, че това е възможно, но ей на...ако не вярвате веднага снимам.

# 445
  • София
Дупки???? Ужас. С какво покритие са тенджерите?

# 446
Ооо не са кой знае какво. За около 200лв.от метро комплект от 3 тенджери и тиган какво може да е? Уж за временно, но другите неща не са мръднали. Купихме ги преди година и половина.

# 447
А кой е тоя свиреп гел, да знам, да го избягвам, че моите тенджери са много смешни, да не се окаже, че са се разтворили в миялната и са изтекли в канала?

# 448
  • София
Ооо не са кой знае какво. За около 200лв.от метро комплект от 3 тенджери и тиган какво може да е? Уж за временно, но другите неща не са мръднали. Купихме ги преди година и половина.
Попитах, защото може да не трябва да се слагат в миялна машина. Доста неприятна случка като цяло.

А кой е тоя свиреп гел, да знам, да го избягвам, че моите тенджери са много смешни, да не се окаже, че са се разтворили в миялната и са изтекли в канала?
Joy И аз щях да питам за марката гел, че явно е доста агресивен.

# 449
Хахахахаха
Не знам, на някоя голяма марка беше, но като видях тенджерата, го хванах и в боклука.

Общи условия

Активация на акаунт