Какво повече НЯМА да купя - тема 11

• 133 675
  • 747
  •   1
Отговори
# 510
  • гр.Пловдив
Ахам,но ако не е тайна,нека сподели,на мен лично темата за предимства и недостатъци на различни стоки,наши и внос много ме вълнува

# 511
teddynm в моя случай е въпрос на идеология и гражданска позиция. Не ме интересува качеството на турските и руските стоки и услуги, а само произходът им.
И аз от Лафка не съм купувала никога нищо точно по същите причини  като yovanka .При нас преди време цял квартал от няколко блока ги бойкотирахме като сложиха една Лафка до нас. Стоя 2 месеца и накрая я преместиха хахах

# 512
Лафка и нашето семейство я бойкотира, дано такива като нас са повече.

# 513
  • София-в сърцата на моите деца
Е как така 8бр пък 200 парчета ?!

Нали е перфорирана тоалетната хартия на еднакви късове. Тях сигурно имат предвид.
Точно така- едно топче тоалетна хартия е от 200 перфорирани еднакви парчета или къса!

# 514
Повече никога няма да купя детска количка на марката АБС дизайн, защото моделът им МИНТ ми къса нервите. Пълен боклук.

# 515
  • Countryside
Повече никога няма да купя детска количка на марката АБС дизайн, защото моделът им МИНТ ми къса нервите. Пълен боклук.
За ABC design не мога да кометирам, но на мен всякакви варианти на Quinny ми докарват стрес само като ги видя. Пълни боклуци са, и неудобни и недомислени, но пък фешън...

# 516
  • на Мелмак
Аз пък с едно Куини си изгледах двете деца, то продължи и знам за още две гледани с него.

# 517
Лафка и нашето семейство я бойкотира, дано такива като нас са повече.

Има и други такива, некупуващи от Лафка Simple Smile

# 518
Доста често купувам ориз Иззи бисерен от Кауфланд, харесеам го, обаче току що отварям пакета и вътре целия беше в буболечки, движещи се. Ужас....
Купих го миналата или по-миналата седмица, беше на промоция.

# 519
  • оттам, откъдето започва България
Отивай и го връщай. Аз затова започнах да си събирам касовите бонове от всички хранителни магазини, че не се знае каква ще е изненадата и кога.

# 520
А защо не пазарувате от Лафка?Аз само от там си купувам вестници-винаги има огромен избор,и само там намирам едни много хубави батерии Панасоник,сребристи,издържат по-дълго от Дюрасел Simple Smile

# 521
Аз лично не желая да давам пари на Пеевски и  съм против експлоатацията на хора, която е факт в повечето Лафки.

# 522
В тази тема ли някой спомена за некачествени цветоулавящи кърпички за пералня?
За кои точно ставаше въпрос?

# 523
  • оттам, откъдето започва България
Не знам кои точно са коментирани като некачествени, но в момента в ДМ има 50 бр. за 5,99 лв., а тените са хубави.

Преди ползвах цветоулавящи кърпички Brite, може и те да са коментирани, защото определени партиди се оказаха некачествени. Мисля че бяха от различен производител или нещо такова.

# 524
Докога са на тая цена в ДМ? Аз много харесвам техните кърпички. Бях купила едни български, не си спомням марката, но нищо не улавяха.

Общи условия

Активация на акаунт