Какво повече НЯМА да купя - тема 11

• 133 643
  • 747
  •   1
Отговори
# 525
И аз не купувам от лафка...не ми харесва политиката им, не ми харесва Пеевски и ми е много странно как 90% от хората, които печелят от националната лотария, са си купили билета от лафка. Не съм ги смятала точно, не следя целодневно кой от къде печели, но колкото пъти съм попаднала на предаването все лафка...случайност, не мисля.

# 526
  • оттам, откъдето започва България
Докога са на тая цена в ДМ? Аз много харесвам техните кърпички. Бях купила едни български, не си спомням марката, но нищо не улавяха.

До 29.11., ето брошурата: https://www.promooferti.com/dm-%d0%ba%d0%b0%d1%82%d0%b0%d0%bb%d0 … 0%b2%d1%80%d0%b8/

# 527
didka pitka, благодаря!
Важна информация  bouquet

# 528
Няма да купя луканка от "Орехите" - само формата е на луканка, вкуса е отвратителен

# 529
Няма да купя луканка от "Орехите" - само формата е на луканка, вкуса е отвратителен
Подкрепям напълно ! Най-ужасната измежду известните марки.

# 530
  • София
ORES KALAMATA KIDS. Вероятно е до вкус. У нас не се хареса този зехтин, има странен вкус.

# 531
На Орехите и аз нищо не купувам.

# 532
  • София
Ние само орехите купуваме ,за сега сме доволни.

# 533
На Орехите купувах само в началото разни неща, след това занижиха много качеството и не си позволявам да ям такива боклуци!

# 534
Повече няма да купя от Лидъл: антипасти от червени мини чушки, пълнени със сирене. Така блажено захапах една, очаквайки познатия вкус, а се изненадах с много подсолено, лютиво, люспесто и пихтиесто преживяване. 

# 535
За пръв и последен път кашкавалки и каквото и да било друго от витрината/пекарната на Кауфланд. Скъсах се да повръщам два дни. Знаех си, че са пълен маргаринен боклук, но не очаквах да ме тръшнат чак толкова. Никога повече.

# 536
И аз избягвам нещата от тази витрина,особено ако са на промоция-виждала съм как падат банички на пода,хората ги вдигат и ги ръгат по-назад,представи си какво има по пода на толкова посещаван магазин и баничката го обърсва...

# 537
  • Плевен
На мен ми прави впечатление, че като цяло в К си занижиха качеството на стоката.

# 538
Несполучлива покупка от DM на пинсета ebelin.

# 539
Несполучлива покупка от DM на пинсета ebelin.

Минерална пила за нокти от Лили. Счупи се на две части още на второто ползване.

Общи условия

Активация на акаунт