Кюретаж и забременяване след това - тема 74

• 54 447
  • 764
  •   1
Отговори
# 345

Celesté , колко ти е Б12 ? Дори да е в лабораторните граници може да е нисък. Трябва да ти е поне над 400-500.

425, и аз за такива стойности четох и се успокоих, че притеснявах дали го усвоявам добре (иначе хапвам месо и млечни). Simple Smile

delisardeli, благодаря ти! zia1, това за самоназначаването колко е вярно... Simple Smile

# 346
Здравейте искам да попитам кога след кюртажа имахте овулация.направиха ми кюртаж на 19.07 първия цикъл ми дойде на 15.09 и сега днес си направих тест за овулация показа две чертички и са почти еднакво наситени.Малко е рано 11 ден е но ще направя и утре и вдругиден да видя как се насища втората черта.Споделете при вас как е било.

# 347
  • София
Селест, 425 за Б12 е добре. На мен ми отне около 6м да го вдигна до това ниво.
Честно казано не съжалявам за нито едно изследване, което съм си самоназначила - нито за отрицателните, нито за положителните резултати. Ако имаш някакви притеснения - питай, нали затова сме тук.

Лили, на първи месец след кюртаж е рано да ти се е регулирал цикъла, хормоните и лигавицата. Дай си време.
А овулацията дори в нормално състояние може да е в различен ден - няма два еднакви месеца.
При мен първите два цикъла след К бяха по-дълги - 33, 28, 26, 25 (25-26 дни за мен е нормалната дължина).

# 348
Лили, доказана овулация имах след трети цикъл след К и съответно забременях.

# 349
  • София
Аз засякох овулация за пръв път 6 месеца след кюртажа и забременях.Някъде на 22 ден ми беше.
Преди това не съм следила.

# 350
Благодаря момичета ще следя този месец с тестове да видя какво ще покажат.Следващия цикъл ще пусна хормони искам да видя какви ще са резултатите.

# 351
  • Пловдив / София
Аз в четвъртък съм на пръв преглед след абразиото. И след първи цикъл.

Като ви чета така, имам чувството, че съм страшно нехайна. Даже изследванията за тромбофилии не съм пуснала още. Мисля ок. средата на октомври. С това абразио и всички изследвания покрай него и т.н. излезе 700 лв., а имах и планирани от преди това две пътувания в чужбина. Едното предстои и просто...малко да насмогна.Rolling Eyes

Но в четвъртък ще помоля поне една микробиология. От 100 години не съм си пускала.Confused

# 352

Доколкото разбирам е Ок от заключението?

# 353

Доколкото разбирам е Ок от заключението?

Всичко е наред Simple Smile Общо взето Конова дава едни и същи препоръки на момичетата,който нямат проблем в нейната сфера.Витамин Д на допелхерц(без да е изследван) и аспирин протект(дори да нямаш проблем с тромбофилиите).Така че всичко ти е наред.Успех Simple Smile))

# 354
Благодаря!

Превантивно ли ги дава?!
Каква е идеята?

# 355
  • София
В моето изследване нормата за НК клетки е до 13,5, като има и още показатели. Прикачам, за да си направите сравнение.

Аспирин протект се изписва при повишени тромбоцитно-левкоцитни агрегати (ТЛА).
Витамин Д се изписва при ниски нива на вит Д.

# 356
Благодаря!

Превантивно ли ги дава?!
Каква е идеята?

Ще гледаш само референтните стойности ня твойте изследвания!И на мен и на моя близка ги изписа профилактично.Така се изрази доц.Конова.Аз лично не я харесвам(това не значи,че не е помогнала на много хора.).Но поне в клиниката й в Пловдив беше всичко под всякаква критика.Чакаш два -три часа повече....нямаше кой да ми вземе кръв.После ми звъннаха ,че ми взели 10лв повече...обърка ли се Joy  По принцип към всички изследвания са длъжни да ти изпратят и становище.Аз получих моето след 2 седмици разправий....та становището беше същото като на моята приятелка...и на още 3 момичета от тази група Joy

Дълго стана и излишно...извинете ме.

# 357
Аз съм ходила при нея на БХС в Плевен,особена е като цяло.

# 358
  • Sofia
Момичета,  да ви питам, бях вече на преглед след  кюретажа,  док каза че всичко е нормално,  да ида след края на първия цикъл,  вчера започна кървене  ( точно месец след аборта ) но кървенето вече втори ден е много слабо , розово и не се усилва засега 😯предишния аборт нямах този проблем, дойде ми съвсем нормално, а сега ?!Случвало ли ви се е,  не знам да звъня ли на док или да  чакам да се усилва, евентуално?

# 359
  • Пловдив / София
suzana_b, щом докторът ти е казал при прегледа, чее всичко е наред, не се филмирай, според мене.
Изчакай, вероятон ще се усили. На тебе по принцип по-слабо ли ти е кървенето или по-силно?

В коя клиника в Пловдив работи доц.Конова?

Общи условия

Активация на акаунт