Кюретаж и забременяване след това - тема 74

• 54 436
  • 764
  •   1
Отговори
# 360
  • София
Сузана, според мен е нормално цикълът ти да е странен докато хормоните се нормализират, поне 2-3 месеца след кюртажа. На лигавицата й трябва време, за да се възстанови.

Фам, ето графика на доц. Конова в Пловдив

Ало, ало, Тонс, какво стана след тоя ураган, как сте?

# 361
Дели, благодаря ти, че питаш Kissing Heart Ние сме добре, къщата, острова са добре, но за съжаление на 30км от нас е разруха. Загубихме сигурно 50% пт зеленината. Дървета по над 100 година са изкоренени и навсякъде е пусто и няма и никакви листенца по тях от силния вятър.

Аз иначе си вървя напред с бременността. Ураганът беше предтекст да си сменя доктора и сега ще раждам в Маями в голяма и хубава болница при доктор, който за един преглед измери, изследва неща, което при стария молих месеци наред. На обикновен ултрасаунд ми измери и шийката профилактично, всички кости и части на бебето и ми даде толкова снимчици, а от стария имам само 2 снимки последно от 12 седмица....

Направих си и последният интралипид и сега глюкоза тест имам в 28 седмица да правя.

просто бих препоръчала наистина на момичета, които не сте доволни... сменяйте ги, самото чувство на спокойствие е толкова важно. За пръв път излязох от преглед спокойна и доволна, а не раздразнена от негативно отношение. Успях да задам въпроси, които досега никой не ми позволяваше понеже за преглед от 2 минути... кое по първо....

Дори за пръв път обсъждахме раждане, та започнах да се чудя понеже този новия доктор се допита до мен за дата, което досега не го правиха. Та, вие запознати ли сте дали е възможно секцио преди 39 седмица? Simple Smile

# 362
Възможно е,но принципно всеки ден е важна и затова искат по-близко до термин.
Знам,че 2 седмици преди термин,без някакви медицински причини,ги насрочват.

# 363
  • Sofia
Фам , Делисардели благодаря  ви , май вярно съм се филмирала повече , той ми каза че се възстановявам перфектно, а аз😢днес си ми върви съвсем нормално, ще се постарая да съм по спокойна 😀 Слънчице, успех до финала, знам какво е да попаднеш на Добър лекар след нехайни каквито бяха при мен! На последния преглед се почувствах спокойна и уверена, сякаш не съм била на гинеколог 😃

Последна редакция: ср, 27 сеп 2017, 18:49 от suzana_b

# 364
И аз да се отчета бременността върви засега ще вляза в 12г.с. но днес след повторено изследване за микоплазмата която предния път беше положителна ,сега освен нея ми излезе и уреяплазма.Вече не знам какво става и имам чувството че въобще не са достоверни тия изследвания.

# 365
  • Варна
И аз да се отчета бременността върви засега ще вляза в 12г.с. но днес след повторено изследване за микоплазмата която предния път беше положителна ,сега освен нея ми излезе и уреяплазма.Вече не знам какво става и имам чувството че въобще не са достоверни тия изследвания.

Десито,
аз от едно време знам, че едното винаги върви с другото. И аз съм ги лекувала тея гадини и въпреки, че имах само едното лекарката беше ми изписала рецепта и за двете.
Предполагам няма нужда да питам , но си пуснала и двата пъти в една и съща лаборатория, нали ?
На тея лаборатории вяра по принцип да нямаме де.... .По времето , когато лекувах уреа и мико беше ми излязло после и хламидии и бях побесняла и накарах и моя приятел да си пусне и бяха му бъркали на неприятни за него места и в крайна сметка уж и лекарката гарантираше ,че и той има , НОООО неговите изследвания излязоха чисти.... аз все пак си изпих и антибиотика за хламидия де...

# 366
По принцип съм чела че антибиотиците за едното и другото са еднакви че дори и за хламидията.В различни лаборатории ги правих умишлено.Странно ми е просто защото няма от къде да я хвана,даже и секс не правим.

# 367
  • София
Днес излязоха и моите мико-урея-хламидии  - отрицателни, и на мен и на мъжа ми..... За пръв път се молех да има нещо, поне да знам причината за двата късни аборти и инфекцията , но явно продължавам с лутането.... Оня ден бях на лекар, говорихме , че ако не излезе нищо тук, следваща стъпка Хистероскопия....
Това от мен , продължавам с лутането:disappointed:DisappointedDisappointed

# 368
  • София
Разбирам те, и аз бях сякаш разочрована като ми излязоха отрицателни резултати.
Ще се открие причината. При късните аборти е някак"по-лесно" , има си конкретна причина.
При ранните често е просто случайна грешка/дефект.

# 369
  • София
Ще се открие причината. При късните аборти е някак"по-лесно" , има си конкретна причина.

Охх Дези, не мисля въобще, че е лесно да се открие причината;
След първия аборт в 6 ти месец правих имунология, тромбофилия, разни там витамини....
След този , в края на 5 тия , пуснах сега тези мико-урея-хламидии....
Защо все аз трябва да натискам докторите какво да пускам  да му се незнае, всеки път питам -какво още да пускам , за да знам , че съм направила всичко възможно от себе си .  Днес пуснах и кръвни- еми още си тече някаква инфекция в организма и това си е  ..... Е аз да не съм лекар, да му се не види.... И не стига , че втория път  бях на фраксипарин и на аспирин, на хистологията пише, че плацентата е с стеснени кръвоносни съдове и хематом...
 Давайте идеи какво още да изследвам

# 370
  • София
Бамболинка, силни прегръдки!
От списъка на първа страница изследвала ли си всички неща (или поне инфекциозните)?

# 371
  • София
Бамболинка, силни прегръдки!
От списъка на първа страница изследвала ли си всички неща (или поне инфекциозните)?

Delisardeli:gift_heart:Gift HeartGift Heart
Само тези не съм ; Токсоплазмоза
- Листериоза
- Цитомегаловирус (CMV)
 Всичко друго да ...
Странното е , че док не ги иска тези , а аз май да ги пусна за собствено успокоение , а?
Сега каза панорамна снимка на зъбите, да няма някъде работещ абцес  и гърлен секрет

# 372
  • София
Бамболинка, това за зъбите съм го чувала само, не посмях да го препоръчам. Но щом доктора е казал - действай!

# 373

Охх Дези, не мисля въобще, че е лесно да се открие причината;
След първия аборт в 6 ти месец правих имунология, тромбофилия, разни там витамини....
След този , в края на 5 тия , пуснах сега тези мико-урея-хламидии....
Защо все аз трябва да натискам докторите какво да пускам  да му се незнае, всеки път питам -какво още да пускам , за да знам , че съм направила всичко възможно от себе си .  Днес пуснах и кръвни- еми още си тече някаква инфекция в организма и това си е  ..... Е аз да не съм лекар, да му се не види.... И не стига , че втория път  бях на фраксипарин и на аспирин, на хистологията пише, че плацентата е с стеснени кръвоносни съдове и хематом...
 Давайте идеи какво още да изследвам
Консултирай се с по тесен специалист,генетик,хематолог имунолог.....това с тия хематоми е за тях според мен.Дано скоро откриеш причината и аз още не съм....

# 374
Desitovee, и аз се втрещих като взех положителния си резултат. Не очаквах, нито дори за NK клетките, но ... знае ли човек. И аз знам, че антибиотиците са еднакви.

Бамболинка, много съжалявам за теб. Дори и да се опитам да си представя какво ти е, няма ни най-малко да разбера. Аз едвам изстрадах моите ранни загуби, а в късна... това е доста тежко. Пожелавам ти да стоиш все така силна и дай Боже съвсем скоро да намерите причината и се получат нещата. Дели, Дези са доста по-запознати от мен със сигурност, но тук като допълнение на мен ми направиха и генетични изследвания за болести, на които може да съм носител. Беше в пакета за "recurrent miscarriages" (при повече от 3 загуби). Болестите бяха като мускулна атрофия и такива...

Общи условия

Активация на акаунт