Инвитро в клиника "Селена" - Пловдив, тема №14

• 47 769
  • 727
  •   1
Отговори
# 105
Момичета, някой знае ли колко струва замръзяването на ембриони за 2 години?
за 2г.- 800лв. /незнам +- нещо дали не се променя цената в зависимост от броя на ембрионите/ но от ценоразписа които имам е 800лв.

# 106
  • pLOVEdiv
амммм.... Стаси, имам един ценоразпис вкъщи, който ми ми дадоха миналата седмица, ако никой не обади до довечера, ще ти пиша като се прибера от работа Simple Smile Нооо цената там е за 3ембриона, не мисля, че за два е по-малка Simple Smile

Мен ме притеснява малко факта, че не всички ембриончета успяват да се размразят и някои не оцеляват, или поне така беше описано в една от декларациите, които подписах. Моите са скромна бройка и си ги искам всичките хахха
Каква според вас е логиката да има по-добра успеваемост? Освен логичното, че след стимулацията хормоните наистина са кофти и това може да попречи?
Миленка вчера, на третия етаж наистина беше все едно дават нещо без пари хахха

# 107
Незнам каква е логиката за успеваемостта на ЗЕТ, освен, че организма не е след стимулация и някак психически и физически си по-подготвен.А винаги има риск да не се развие ембриончето дори и при свеж трансфер.Аз също и двата пъти имах само по 3 ембриона замразени, но нямало е проблем при размразяването.

# 108
Здравейте момичета,как сте?Днеска мина и нашият преглед.Малките ангелчета са добре,вече тежат по 250гр.(това малко или много е).Доки каза,че отговарят по размери на седмиците си.Изненадах се,че всеки път скъсяваме термина с няколко дена,незнам защо.Едничкото пак беше палаво,но Минев смята,че са момче и момиче.Краси,да вече ги усещам,само незнам кой кога е.Joy
И аз съм за ЗЕТ,така беше и при нас.На всички късмет и прегръдки.(Много се отплеснах нещо.Joy)Heart

# 109
Милена, Теди, много хубави новини!  Hug bouquet

# 110
  • pLOVEdiv
Теди, това е страхотно. Още веднъж честито  Hug

# 111
Теди честито и от мен!

# 112
Благодаря ви момичета  Heart Eyes

# 113
Теди, страхотни новини  bouquet
Миленка, честита ти принцеса  Hug

# 114
Момичета, можете ли да ми препоръчате имунолог в Пловдив?

# 115
Теди, Миленка браво за хубавите новини! Теди  на по-късен етап ще знаеш кой кога шава.
Жанче, ти как си?

# 116
Regina аз съм доволна от д-р Градинарска в Селена.

# 117
Ох, кипя ! В тая жега едвам издържам, честно казано, писна ми, искам малко хлад Mr. Green
Иначе съм добре като цяло, благодаря Hug Дотежа ми, вече 37 г.с., крака, ръце, всичко ми е двойно, но се търпи, само жегата много ме мори.

Риджина, аз се сещам за Градинарска (ама за теб това не е нищо ново) и за Конова, както видях са ти я препоръчали в другата тема. Hug

# 118
Благодаря, момичета Hug
Сега съм на вълна ендокринолог. Искам да е от Пловдив, че не ми се препуска всеки месец до София само за това, а и при тсх 2,39 ми увеличи л-тироксина на 0,75 Confused Не, че го послушах, стоя си на 0,50...Ходила съм преди при Георгиев, в Пловдив.

# 119
Мисти, и аз ходих при Георгиев, а последно бях в ендокринологията при д-р Троев по препоръка на gerda1, и останах много доволна от отношението и вниманието, което ми обърна.

Жанче
, в крайна сметка така и ще направя и отивам при нея за коментар на едни изследвания и да ме посъветва какво да правя.
От другата седмица го дават малко да захлажда, ама и не остана много, още малко има да потърпиш, а после ще се гушкате.  Hug Heart Eyes

Да знаете, момичета, че като се върнем от Турция, ще ви събирам.  Mr. Green Blush

Общи условия

Активация на акаунт