Инвитро в клиника "Селена" - Пловдив, тема №14

• 47 398
  • 727
  •   1
Отговори
# 90
Жанче, а Минев знае ли, че си на 0.6 вече? Иска ми се и аз да си вдигна дозата на 0.4, ама Ненев засега се дърпа. Ей, много инати ще излезнат тия докторя!  Joy

# 91
Жанче, а Минев знае ли, че си на 0.6 вече?
Ооо, не !
Ако знае, ще се отрече от мен чрез държавен вестник Joy

# 92
  • UK
кокона20 имаш лично съобщение Simple Smile

Благодаря много!
Имаш нашите стиснати парчета  Hug

# 93
crowned стискам ти палци за хубави ембриончета и успешен трансфер.
Мисти честито ти момченце. Аз също имах 3 вливки Интралипид- 1 в деня на трансфера, 1 след + тест и 1 след това. Ставрев ме изпрати на консултация при Градинарска.
Теди дано да нямаш вече главоболие и да се радваш на бремеността.
Жанче не остана много, радвай се на оставащите ти бременлийски дни.
Аз за сега съм добре, в понеделник съм на преглед и дано този път бебчо се покаже / не че е от голямо значение пола/. Май усетих бебчо, но не съм много сигурна, беше нещо като гъделичкане и за кратко.
Прегръщам ви всички и се пазете.
Ако някой съм пропуснала моля да ме извини не е нарочно.

# 94
 Успех на всички в новата тема.

# 95
  • pLOVEdiv
Миленка, благодаря ти. Ще чакаме задължително да ни кажеш какво са видели на прегледа Heart
Страхотен ден , момичета Simple Smile

# 96
Задължително ще дам отчет след прегледа.
Прегръдки на всички!

# 97
  • pLOVEdiv
    Миленка, от колко ти е прегледа? И аз съм тук, отново - както всяка седмица Grinning

# 98
crowned  в 12 ч. ми беше прегледа, а твоят? Всичко наред ли е ? При мен всичко е ок с изключение на магнезия е нисък и ще приемам Магнерот. Днес бебето реши да се покаже - ще си имаме момиченце. Таткото беше сигурен за пола.
Прегръдки за всички и леко бременеене, а на тези в процедура успех.

# 99
Миленче, честити розови гащи Heart

# 100
Жанче благодаря ти!

# 101
  • pLOVEdiv
Миленка, честито момиченце Heart . Аз отидох към 9:30 и седях там до 11:30 с чакането и долу за кръв. Ами при мен трансфера се отлага отново, заради дисбаланс на хормоните, вероятно в следствие от стимулацията. И ще си чакаме, още малко, надявам се. Neutral Face

# 102
crowned вчера наистина беше лудница, толкова много хора имаше. Стискам ти палци другият месец да е вашият, аз също бях със замразен трансфер.

# 103
crowned, пожелавам ти бързо да вкарате хормоните в норма и скоро трансфер! Между другото повечето тук сме със замразен трансфер и даже чувам, че има по-голяма успеваемост.
Бременилките, как сте, риткат ли мъниците?

# 104
Момичета, някой знае ли колко струва замръзяването на ембриони за 2 години?

Общи условия

Активация на акаунт