Инвитро в клиника "Селена" - Пловдив, тема №14

• 47 397
  • 727
  •   1
Отговори
# 75
  • pLOVEdiv
амм от имунологичната диагностика е и пише ACL IgM /Антикардиолипинови антитела Igm/ и са 7.56 при допустими под 7,2, нямам никаква идея какво е това, защото доки го няма, а заместникът му, както споменах, не е много словоохотлив. Каза ми, че съответства на другото изследване (генетично пише) от което излиза, че нося някаква мутация G/ A 20210 нещо свързано с протромбина, което се среща при хора с венозни тромбози. Чувствам се като първия ден, в който започнах да уча немски - адски тъпа и спряла....заклевам се. 

# 76
Crowned, стискам палци за ембритата, всички да се развият добре!
Хаха, не си тъпа и не си длъжна да знаеш всичко. Wink Не се притеснявай, най-много да ти изпишат Фракси или аспирин, или и двете.

Жанче, Шефче, Теди, толкова ми е хубаво да чета за бременските ви вълнения и се вълнувам с вас.  Hug Heart Eyes

# 77
Риджина, хайде, че те чакаме и теб сред нас Hug Kissing Heart
crowned, ще ти пуснат 1-2-3 вливки интралипид и както казва Риджина, ще ти изпишат фраксипарин и/или аспирин. Нищо особено, няма място за притеснения Kissing Heart

# 78
  • pLOVEdiv
Аз просто умишлено избягвам да проверявам в интернет кое какво значи и да се самодиагностицирам, защото се филмирам яко. 
Rigina, аз съм се обадила където трябва  и съм уредила да си бременеем двете. Всяка вечер по една молитва към Амон Ра и една мантра + един добър доктор и ще я докараме до край :*
Жанка- фраксипарин-  ако не се лъжа, това беше скандалното лекарство, заради което се опълчи на Бог Минев Grinning 

# 79
Аз просто умишлено избягвам да проверявам в интернет кое какво значи и да се самодиагностицирам, защото се филмирам яко. 
Rigina, аз съм се обадила където трябва  и съм уредила да си бременеем двете. Всяка вечер по една молитва към Амон Ра и една мантра + един добър доктор и ще я докараме до край :*
Жанка- фраксипарин-  ако не се лъжа, това беше скандалното лекарство, заради което се опълчи на Бог Минев Grinning 

Crowned, Жанче, ха дано!  Hug Скоро и аз съм пак на стартовата линия.
Да, Жанчето се беше опънала на док за Фраксито да си го бие по до късно.  Laughing

# 80
  • pLOVEdiv
Всичко се получава, стига да не се отчайва човек и да е склонен да си пръсне главата няколко пъти, преди да бутне стената... Мацките- героини от тази тема, са дишащо доказателство и мой личен пример. Heart

# 81
Краунд, ходила ли си при Градинарска? Тя е имунологът в Селена. На мен, Ненев като ми видя генетичните и имунологичните, ми назначи само фраксипарина и се обади веднага на Градинарска и ме изпрати при нея. Тя ми назначи вливките и повторно изследване на НК след това. Аз правих 2 пъти интралипид. След втория каза, че няма нужда от повече, те си бяха вече в граници.

# 82
Момичетааа, колко сте изписали, или аз се затрих май Mr. Green Прегръдки за всички бременелки и успех на момичетата в процедура  Hug Аз съм 17 г.с. вече, ще си имам момченце  Heart Eyes Ще идвам до клиниката на 18, 22 и 28, ако има и някой друг тогава, може да пием кафе, сок, айрян  bowuu

# 83
Мисти, тъкмо за теб си мислих тези дни, честно  Hug Радвам се, че си добре и те приветстваме с добре дошла в Клуба на мъжките майки  bouquet

# 84
  • pLOVEdiv
Честитоооо Мисти , да сте здравички Heart Аз съм за кафета, а ако искате може и по-мащабно да се организираме Simple Smile

Шефче - не съм, защото ще видя Ставрев към края на седмицата, а и тези вливки не се ли правят непосредствено преди или след трансфера?

# 85
И аз напоследък си мисля за едно по-мащабно събиране и съм ЗА.
Само кажете дали сте навити и ще се организираме. Wink
Мисти, браво!  Hug

# 86
Мисти, честити сини гащи Kissing Heart
Спирам от днес АП, довършвам фраксито (кутията) и го спирам и него. И пак се чудя да го спирам ли Mr. Green , ще помисля още малко Laughing
Аз имах две вливки - една преди трансфера (ден-два) и втора след + тест.
И аз бях при Градинарска, Минев ме изпрати като видя, че НК клетките са ми в норма, но близо до горна граница, за да види тя какво ще препоръча.

Прегръдки на всички, много обичам така като ни се пораздвижи темичката Heart

Последна редакция: вт, 05 сеп 2017, 17:09 от Анонимен

# 87
  • pLOVEdiv
Жанка, не се напрягай, бий го до раждането и още една последна след като родиш - за по-сигурно Grinning  А аз вече попила мъдрост, ще се пуля на Ставрев да ме изпрати при Градинарска Grinning Продължението ще гледате в следващия епизод - в петък след 12ч Grinning

Последна редакция: пн, 04 сеп 2017, 21:01 от crowned

# 88
  • UK
Момичета
Моля за помощ
Нужен ми е  телефона на една от акушерките, Чукова?
Аз имам един, но ми дава,  че номера, не се използва???
Извинявам се, в чужбина съм затова се обръщам към вас, а не кэм регистратора та.

Успешни процедури  bouquet

# 89
  • pLOVEdiv
кокона20 имаш лично съобщение Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт