Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво показват резултатите от анализа ми и какво означава, че антитромбин III е 30,30mg/dl, aPTT (ККВ) е 41s и фибриногенът е 5.87g/l?
Какво представлява 4D ултразвукът и кога трябва да се направи?
Кога се прави третата морфология?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво показват резултатите от анализа ми и какво означава, че антитромбин III е 30,30mg/dl, aPTT (ККВ) е 41s и фибриногенът е 5.87g/l?
Резултатите от анализа показват някои от параметрите, свързани със склонността към тромбози или свръхсъсирване. Антитромбин III е в нормалния диапазон, което е добре. Високите стойности на aPTT и фибриноген могат да бъдат свързани с хиперкоагулация, което може да бъде проблематично по време на бременност. Важно е да се консултирате с лекар за тълкуване на тези резултати и определяне на подходящото лечение, ако е необходимо.
-
Какво представлява 4D ултразвукът и кога трябва да се направи?
-
Кога се прави третата морфология?
-
Имам ли право на болнични, ако са покрити от моя работодател?
-
Какво представлява естественият цикъл на ин витро оплождане (IVF) и какви са неговите характеристики?

чакамете позабременяла.

Те всички са платени, като първите 3 дни се плащат от работодателя и са 70% от брутната работна заплата за 18 месеца назад, а останалите дни се плащат от НОИ на 80% от БРЗ. Имаш право на 180 дни болнични за година. Не знам само как точно стоят нещата, ако си на временен трудов договор. Мисля, че пак имаш право на болнични, но могат да ти прекратят договора, но не съм сигурна.