Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво показват резултатите от анализа ми и какво означава, че антитромбин III е 30,30mg/dl, aPTT (ККВ) е 41s и фибриногенът е 5.87g/l?
Какво представлява 4D ултразвукът и кога трябва да се направи?
Кога се прави третата морфология?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво показват резултатите от анализа ми и какво означава, че антитромбин III е 30,30mg/dl, aPTT (ККВ) е 41s и фибриногенът е 5.87g/l?
Резултатите от анализа показват някои от параметрите, свързани със склонността към тромбози или свръхсъсирване. Антитромбин III е в нормалния диапазон, което е добре. Високите стойности на aPTT и фибриноген могат да бъдат свързани с хиперкоагулация, което може да бъде проблематично по време на бременност. Важно е да се консултирате с лекар за тълкуване на тези резултати и определяне на подходящото лечение, ако е необходимо.
-
Какво представлява 4D ултразвукът и кога трябва да се направи?
-
Кога се прави третата морфология?
-
Имам ли право на болнични, ако са покрити от моя работодател?
-
Какво представлява естественият цикъл на ин витро оплождане (IVF) и какви са неговите характеристики?