Инвитро в клиника "Селена" - Пловдив, тема №14

• 47 340
  • 727
  •   1
Отговори
# 45
crowned успех ти желая и скоро да се присъединиш към нас бременните.
Успех и на всички момичета в процедура.

# 46
Привет! Днес очаквам обаждане след пункцията ми вчера! Силно се надявам ама много много силно, нещата да се се получили и да имам поне едно ембрионче, което не ми достига, за да стигнат до трансфер.

# 47
  • София
Bubles стискам палци

# 48
# 49
  • Пловдив
Здравейте момичета искам да Ви попитам дали някой е правил ин витро на естествен цикъл,четох из форумите,че някои доктори прилагат стимулации , а пък други само на хапчета...до колкото успях да прочета из форумите за "естествен цикъл" всички казват,че успеваемостта е много малка 🤔 даже едно момиче беше писала ,че е нищожна 🤔 също така никъду не можах да прочета дали се прави замразен или пресен трансвер,да знам,че всичко зависи от много работи (поликистозни яйчници , матката в какво състояние е ),но ако приемем ,че няма порикистозни ,а матката е в добро състояние (все пак ще се изкарат 1/2 яйцеклетки) би трябвало да се прави пресен трансфер... 🤔🤔 а ,като казах 1/2 яйцеклетки възможно ли е да се изкарат повече 4/5 ,но без стимулация...много ми е интересна тази  тема и имам куп въпроси ..благодаря предваритулно 😙😙😙
Здрасти, моят опит е на естествен цикъл.Доктора ми обясни,че това е най-добрият вариант,защото се доближава най много до естествани те процеси в организма.

# 50
  • pLOVEdiv
Bubles , с теб сме Simple Smile

# 51
Bubles, успех, с теб сме  Praynig

# 52
Bubles и аз съм с теб.

# 53
Здравейте момичета,моя приятелка ще започва втори  опит инвитро интерусува я на втори ден ли да отиде или да си запиши предварително час

# 54
Тя ходила ли е до сега в клиниката при някой от специалистите ?
Ако да и са се разбрали да започват стимулация - отива на 2 ден от МЦ.
Ако не - хубаво е първо да се срещне с избрания от нея лекар, да поговорят, да види дали ѝ допада и дали го усеща като "нейния човек", да я прегледа, да пуснат изследвания ако има нужда, да проведе някакво лечение евентуално ако се налага и чак тогава да се действа със стимулацията.

# 55
Благодаря за   отговора тя е пациентка на др.Ставрев но си беше дала почивка  след биохимищна бременост и тогава и беше казал ако реши да иде на втори ден но мина година и за това се чуди но ще си запише предварително час

# 56
За една година понякога се случват доста неща с женския организъм, нека запише час да я прегледа предварително, пък той ще ѝ каже ще действат ли при цикъл.
Успех. Simple Smile

# 57
  • pLOVEdiv
Bubles, какво стана? Колко ембриончета излезнаха? Simple Smile

Последна редакция: сб, 02 сеп 2017, 11:58 от crowned

# 58
Crowned, как мина пункцията?

# 59
  • pLOVEdiv
Добро утро, сладурки. ИЗвадиха ми 4 зрели яйцеклетки, от които три са се оплодили, сега чакаме да ги погледат до трети ден и ще ми се обадят пак преди да ги замразят. За съжаление ще изчакаме с трансфера, защото доки не ми харесвал лигавицата. В петък съм на преглед при д-р Ставрев, за да обясни по-подробно, защото поради отсъствие пункцията ми я прави д-р Ненев. Стискайте палчета Heart
А няма ли някой друг с нещо да се похвали ? Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт