Инвитро в клиника "Селена" - Пловдив, тема №14

• 47 349
  • 727
  •   1
Отговори
# 675
  • pLOVEdiv
Здрасти Деси и аз да се отбележа... добре дошла и успешен финал от мен Simple Smile Аз също съм при док. Ставрев, работи от понеделник до петък, когато го няма го замества или д-р Ненев ,или д-р Ставрев младши, обикновено уикендът е Ставрев младши. Била съм и при двамата и няма от какво да се притесняваш. На останалите въпроси мисля, че са ти отговорили, но ако мога да ти помогна с нещо, ще се радвам. Лапаро мисля, че ще се наложи да ти направят при тези тръби... при мен точно лапарото установи непроходимост на тръбата, която на снимката изглеждаше проходима Simple Smile Успех Simple Smile

Последна редакция: чт, 09 ное 2017, 13:10 от crowned

# 676
Desislava моя случай е малко сходен на твоя. Аз бях на 35 , мъжа ми на 50.Не бях опитвала да забременея.Веднъж опитах и не стана. Предвид годините отидох за първи път на лекар при др.Ставрев с цел инвитро
Март за първи път влезнах в клиниката. Направихме хормони и спермограма -бяха идеални.Направихме и цветна снимка, на която се видя, че и двете тръби са непропускливи. Др.Ставрев предложи да ги отпушим и да чакаме естествено да се случат нещата. Казах, че искам направо инвитро и той каза, че е по-добрия начин, предвид, че не съм на 20.И тъй като се самофинансирах при мен нещата станаха бързо. На 1 юни ми беше трансфера.Забременях от 1 опит. Сега даже имам още замразени, които няма да ползвам, защото вече имам 2 близначета-момче и момиче.ТАка, че смело може да се довериш на др. СТАВРЕВ. За мен най-добрия.

# 677
Desislava моя случай е малко сходен на твоя. Аз бях на 35 , мъжа ми на 50.Не бях опитвала да забременея.Веднъж опитах и не стана. Предвид годините отидох за първи път на лекар при др.Ставрев с цел инвитро
Март за първи път влезнах в клиниката. Направихме хормони и спермограма -бяха идеални.Направихме и цветна снимка, на която се видя, че и двете тръби са непропускливи. Др.Ставрев предложи да ги отпушим и да чакаме естествено да се случат нещата. Казах, че искам направо инвитро и той каза, че е по-добрия начин, предвид, че не съм на 20.И тъй като се самофинансирах при мен нещата станаха бързо. На 1 юни ми беше трансфера.Забременях от 1 опит. Сега даже имам още замразени, които няма да ползвам, защото вече имам 2 близначета-момче и момиче.ТАка, че смело може да се довериш на др. СТАВРЕВ. За мен най-добрия.

Magazine60, направо ми оправи деня с тази бързина на случката с теб. Благодаря и на останалите момичета- незаменими сте, наистина.
Започвам поетапно със спермограма утре и хормони в събота...и после, каквото каже Ставрев Simple Smile

# 678
Жана, а на теб направиха ли ти лапаро с тези тръби?
Не. Ние сме и с много тежък мъжки фактор и направо подадохме документи за фонда. Simple Smile

# 679
Момичета, предполагам че голяма част от вас са правили лапаро преди ин витро. На някоя от вас махани ли са интрамурални възли (в стената на матката) и колко месеца след това е възстановяването?

# 680
Здравейте, момичета! Съжалявам, че не мога да взема отношение по вашите въпроси и да ви бъда полезна, но просто моят случай е друг ... Желая на всички ви успех и скорошен хепи енд! Two Hearts

Искам обаче да докладвам...  Днес ми е 9-ти ден от началото на стимулацията. Утре съм на преглед при док и силно се надявам да насрочим дата за пункцията, защо вече ми е много трудно ... И crowned едвам ме изтърпява. Това с хиперстимулацията изобщо не е шега работа! Днес се появи и сърцебиене, имам лека температура, дежурното гадене, а за капак и кръстът започна силно да се обажда. Като цяло каквото ми бяхте казали - се появи като симптом. Днес ми направиха и хормонални излседвания. Естрадиолът е 8800, а ЛХ е 1.02 ... притеснява ме високата стойност на Е и ниската на ЛХ .... Или ЛХ е такова защото го подтискаме с тази трета инжекция, която включиха преди 3 дена? Извинете невежеството ми, но ще съм благодарна на някой да се включи с коментар. Hug

# 681
  • pLOVEdiv
Аз ще коментирам само въпроса с поносимостта - силно ми е приятна твоята компания, без да ме напряга и грам...притеснението ми е, че качвам килограми, без потвърдена бременност Grinning

# 682
Аз ще коментирам само въпроса с поносимостта - силно ми е приятна твоята компания, без да ме напряга и грам...притеснението ми е, че качвам килограми, без потвърдена бременност Grinning

Да разбирам ли, че от притеснение за килограмите, утре ме покани на торта? Е, спокойно .. няма да загубим и грам!

# 683
Blisss дръж се! Каквито и неприятни ефекти да се появят, ще ги преживееш! Казвам ти го от собствен опит, хиперстимулацията е кофти работа, но..... важен е резултата после! Да не се плашиш и ако започнат да ти кървят венците , това също беше една от екстрите при мен заради високия естрадиол ! Колкото до ниската стойност на LH , не трябва да те притеснява. Това е хормонът , който подтиква фоликулите да се разпукнат и да освободят яйцеклетките, а това не трябва да се става до пункцията! Именно пикът на LH се отчита с положителен овулационен тест и овулацията се случва броени часове след този пик. Така че LH трябва да е ниско до пункцията , за да не се пукнат предварително фоликулите ! Всичко е наред с изследванията ти и стискам палци да е така до края!

# 684
Деси добре дошла! Пожелавам ти да имаш успешен финал накрая. crowned ти е написала за Ставрев, че през уикендите не работи, но може да си спокойна при Ненев и Ставрев младши. За съжаление по другия ти въпрос не мога да ти помогна.

# 685
Blisss дръж се! Каквито и неприятни ефекти да се появят, ще ги преживееш! Казвам ти го от собствен опит, хиперстимулацията е кофти работа, но..... важен е резултата после! Да не се плашиш и ако започнат да ти кървят венците , това също беше една от екстрите при мен заради високия естрадиол ! Колкото до ниската стойност на LH , не трябва да те притеснява. Това е хормонът , който подтиква фоликулите да се разпукнат и да освободят яйцеклетките, а това не трябва да се става до пункцията! Именно пикът на LH се отчита с положителен овулационен тест и овулацията се случва броени часове след този пик. Така че LH трябва да е ниско до пункцията , за да не се пукнат предварително фоликулите ! Всичко е наред с изследванията ти и стискам палци да е така до края!

Благодаря ти! Heart

# 686
Момичета Добро Утро,знам че само тук ще ми помогнете оказа се че имам намален яйчников резерв резултат ми е под 0.16 въпроса ми е дали имам някакъв шанс ссъс стимулацията да изкараме хубава яйцеклетка или няма смисъл тая стимулация, Благодаря ви много от сърце

# 687
Зависи много от броя на антралните фоликули..при добра стимулация ще се получат нещата!

# 688
Защото ми казаха че ако имам стимулация риск има голям ще съсипят яйчниците и ще трябва донорска яйцеклетка,в момента пия лекарства за другите хормони,но се притесних от резултата,значи имам шанс с стимулация да се случат нещата,оххх Благодаря ви много

# 689
  • pLOVEdiv
Андонова, аз съм пълен лаик по темата, но намален не е изчерпан. Според мен има възможност да се случат нещата, просто трябва много внимателно да подбереш доктора, за да се подходи според случая... пожелавам ти успех и не се отказвай, понякога след много трудности следва нещо много хубаво. Heart

Общи условия

Активация на акаунт