Съчувстват ли българските мъже на жените жертви

• 26 284
  • 348
  •   1
Отговори
# 240
Аз съм потресена от коментарите в медиите под новината за убитата жена в Пещера /без да искам в предишния си пост обърках града с Дупница/. Същите бяха и при убийството на Елена в София, посред бял ден и в заведение, където можеше да пострада и друг.
Подобни бяха и под новината за убитата Виола преди няколко месеца.
Чудя се кое е по-добре - да се оставят тия коментари, за да се вижда черно на бяло нивото на оскотелия от опростачване и озлобление бг дрисък от мъжки пол, кой знае защо наричащ себе си мачо, или да се докладват сайтовете, които оставят цялата тая скотщина да вирее и да се развива безпрепятствено. Хората отдавна са разбрали, че за едно общество се съди по отношението му към жените.

Абсолютно!!! Много, добър коментар!

# 241
  • Монреал
...нивото на оскотелия от опростачване и озлобление бг дрисък от мъжки пол...
Wow!
Генерализираш на базата на няколко комплексирани трола, или наистина живееш в такава реалност?

# 242
  • Насред хаоса
Като разбирач на човешката психика, и особено на женската, какъвто претендираш да си, съм сигурна, че знаеш, че когато един човек е част от дадена среда, то лошото и отвратителното в нея не му правят впечатление. Сам си направи извода дали средата ми е такава или не.
Добре щеше да бъде, ако троловете бяха само единици. За съжаление явлението е масово.

# 243
Обобщаваш , че всички са такива.

# 244
  • Насред хаоса
Ама правете разлика между мъж и дрисък, де.

# 245
  • Монреал
Ама правете разлика между мъж и дрисък, де.

Зададен от нормален събеседник, отговорът на този въпрос е:

Друг е въпросът какво означава твоето "БГ дрисък от мъжки пол".
Още повече какво разбираш под мъж?

Ако човек с пенис извършва административна работа, кара си колата на сервиз за най-малкия проблем и е неспособен да прояви агресия дори при нападение над близък... Това отклопнение от еволюцията ще изчезне евентуално. Само, или заедно с феминистките, които мислят, че 1-2 деца са достатъчни за продължаване на расата.

# 246
  • Насред хаоса
Много те влече тази агресия нещо и все я споменаваш в разни дискусии.
Моята дефиниция за мъж със сигурност не включва дрисъците, нито агресивни типове. Достатъчно мъже има, които са наистина Мъже, за да мога да направя разликата.
Що се отнася за децата - за мен и за много други две са напълно достатъчни. Онези, които раждат по 10 без грам мисъл за тия деца, трябва да последват тоя пример, не ние да почнем като тях, щото е видно докъде води липсата на феминизъм и раждането на конвейер.

# 247
  • Варна
zemonti колко деца трябва да родим ?

# 248
  • София
Аз съм тридетна феминистка. На zemonti антипода.

# 249
  • Пловдив
Що се отнася за децата - за мен и за много други две са напълно достатъчни.
За теб, за мен, за Марийка или за Пенка - да, но за "продължаването на расата" не са. Това написа Земонти и тук е съвсем прав.
Не е ирония, говоря съвсем сериозно, макар че не бих употребила израза "продължаване на расата": популация, за която масово едно или две деца са достатъчно и повече от две са много, с течение на времето изчезва или се свива до невидими размери.
Съвсем нямам предвид, че на всеки трябва да му пука за това и да се грижи за оцеляването на популацията, тук също не влагам ирония.

# 250
Ти остави расата и гените- ще ми се подиграят пак за моите "велики гени". Не е това: когато вече има много малко деца, и културата запада, и техниката, и изобщо всичко става по-смотанко. Няма кой да учи и да бачка.

# 251
  • Монреал
Аз съм тридетна феминистка. На zemonti антипода.
Антипод?!?
И аз съм тридетен феменист.
Феминизмът е много хубаво нещо ако (!!!) можеш да си го позволиш. Ако жената обаче трябва да жертва децата и семейството си заради кариерата и правата си тогава автоматично допринася за изчезване на расата.

# 252
  • София
Откакто съм женена за истински мъж, а не социопат, нищо не ми се налага да жертвам, имам перфектен баланс между бизнеса и семейството.

# 253
  • Монреал
zemonti колко деца трябва да родим ?
Между 2,1 и 3,4 в зависимост от смъртността в района. Към тази цифра трябва да добавиш и дъртите моми/ергени.

В Африка раждаемостта е към 3 пъти по-висока от тази на западна Европа и в следствие на това в големите западни градове има цели квартали в които вече няма бели хора.

# 254
  • Варна
Не мисля, че е само мой ангажимент да се грижа расата да не зачезне. Държавата дали ми създава условия, за да гледам тези деца адекватно?
Нямам предвид да ме издържа, някой да не скочи сега.

Общи условия

Активация на акаунт