Нашите second hand находки- Тема 38

• 98 881
  • 771
  •   1
Отговори
# 405
  • Велико Търново
Аз го пера в пералнята на 30 градуса, но все пак му огледай етикета Wink

# 406
Уф, намерих етикета някъде измежду хилядите пластове. Пише да се окачи да съхне на закачалка веднага след изплакване, демек - пере се. Не пише dry cleaning only, което е добре. Че по онези картинки хич не се ориентирам. 

# 407
  • София
Якето от миналата седмица, което купих, се оказа пълно с пух и като го изпрах стана все едно празно. Накрая го пуснах на сушилнята, та малко се пооправи.  Thinking
Пухените якета така правят. Трябва да се сушат без да се окачват и мачкат. Аз имам едно от ВУ на поне 5 г. Купих го за детето, а сега е мое. Пера го на 40о с центрофуга. После го разстилам върху кърпа, ако може на слънце. Така съхне поне 3 дни. Към края го поразбухвам, за да доизсъхне добре.

# 408
Благодаря ти, пуснах го на сушилня сега. Ще видим дали ще оцелее.

# 409
В сушилня с топки и по дълго сушене
Водоустойчивите якета с пух давам на химическо чистене, те са трудни. Обикновените пералня+ сушилня на дълъг цикъл, да изсъхне много добре пуха и са готови

# 410
Не посмях много дълга сушилня, че да не се разтопи цялото, но е по-добре. Ще видим след няколко дни дали ще се разпуха или ще го пусна отново.  Peace

# 411
  • Пловдив
Аз писах в темата за Ремикс - да се оплача от високите цени. Днес минах през Тракийските ВУ - едни бойфренд поскъсани дънки H&M за 8 лева от Дрехата на пазара и една сива тениска с надпис от пайети за 2,20 от Ла Фиеста. Доволна съм.

# 412
  • Бургас
от днес семпла лилава блуза Juicy couture  и шал Hermes за 4,30  Mr. Green

# 413
  • София
И аз ги плювнах в темата за ремикс, ай сиктир, съвсем се оляха #2gunfire
носени клинчета НМ за 17 кинта, чисто нови, често и в промоция три за две по 8лв
скъпчии...
че и с тия носени патъци ми бъркат незнам къде...нали уж нямат право да продават ползвани обувки, белъо и бебешки дрехи newsm78
а тва с изкупуването еси е чиста кражба, обират на хората дрехите и после неставали
аз като гледам кви вехти боклуци от времето на баба ми пуска, че и тук дръпнато, там нещо друго, ама били марка и хоп триста лв
ай къш, да не са само те на пазара #2gunfire

# 414
Не се ядосвай, КЗП ще се разправят с тях.  Mr. Green

Аз май ще се поспра с пазаруването, че много дрехи, много нещо съм събрала.... Whistling

# 415
  • София
Днес имах време по обяд и прескочих да видя новата Макс Мания в халите. Разширили са го с пространството където беше Мтел. Старата част е сектор Б, а новата - А. Пълно с народ. Каси има  няколко. Персоналът изглеждаше каталясал, нямаха дребни. Излязох си с две чанти - кожена синя раничка и една шарена платнена с готини апликации отпред, шал в тон с втората чанта и една плетена шапка.

# 416
mlv, дали не може и да ги видим находките( на снимки имам предвид ) ☺?

# 417
  • София
Само шарената чанта качвам и едни мноого зелени и мноого топли обувки от преди две седмици. Другите неща останаха в работата ми, че трябваше след нея и на спорт да ходя и не ми се разнасяше багаж. Утре ще ги снимам и тях.
Скрит текст:

Чантата излезе около 10 лв. с едно 30% намаление, което ми пратиха по случай рождения ден на магазина май беше. Голяма е като да побере А4 формат бумаги напряко. Това ми е най-точния размер чанта като за мен. Изглежда и нова - вътрешните ципове не бяха отваряни - машинката беше по средата им и от двете страни ципът е затворен.

# 418
Обувките са страхотни!И аз погледнах набързо в халите.Когаато има много стока и клиенти не се завъртам.Нищо не мога да видя както трябва.На пръв поглед нищо особено както винаги.В ''мания'' рядко харесвам нещо,но ще се разписвам,защото редовно съм в района,а др.магазини от веригата са ми далече и посещавам инцидентно.Обикновено в ''чуждите'' правя покупки.

# 419
И на мен обувките много ми харесаха, а чантата на външен вид прилича на Desigual или поне напомня на марката. Честити да са ти покупките 👌!

Общи условия

Активация на акаунт