Нашите second hand находки- Тема 38

• 98 857
  • 771
  •   1
Отговори
# 465
Преди известно време попаднах на нова за мен втора на 5 крачки от спирката на трамвая на Красно село и сега редовно се прибирам от там с нещо интересно.
Момичета, случайно да знаете къде има по-голям избор от дамски кожени якета на разумни цени?

Шика в Киното или Нещото от другата страна на Борис? Ако е Шика и на мен ми е любим, еле в събота на 7.90 кг, направо не ми се излиза. И не съм виждала нещо скъсано досега там, доста е запазено всичко. Нещото не можах много да го разгледам, тясничко е, а бях с количката. Търсих нещо конкретно, но нямаше и не съм повторила.
Кожени якета повечко съм виждала на зареждане в Мъпет Маг в дългия блок на Красно село.

Мисля, че говорим за едно и също местенце Simple Smile За скъсаното си права, сега като се замсля и аз не съм виждала нищо подобно там.

Благодаря за идеята за Мъпет Маг, тези дни ще провея Simple Smile

# 466
  • София
Здравейте , имам една находка ,която не съм догледала ,че не е от София , и много ми излиза с доставката. Принципно мразя да не си взимам спечелените находки , защото някой може много да я е искал , а аз да съм я спечелила и така да изгори , което е неприятно.
Ето я находката , ако някой я хареса ,давам код -Мания - Пловдив Тракия ,5.36лв

Ъп , днес е последния ден , ако има желаещ, пращам код

# 467
Привет,момичета!Спечелих тази рокля от играта на Мания.Реших да не я взимам аз.Цената и е 9.55лв ,и се намира в Maxx Mania Център (София).Ако някоя от вас я иска ще дам кода на ЛС.
http://prikachi.com/images/335/9208335u.png

# 468
  • Пловдив
Shedd е приложение за телефона, където всеки може да пуска обяви за продажби...от типа на продавалник примерно, но само за женски работи /дрехи, обувки и аксесоари/.

# 469
  • Велико Търново
Момичета, някой да има излишен код за Мания, че ми се очертава ходене Relaxed Благодаря Simple Smile

# 470
Нямах много време напоследък за покупки, но днес успях да си купя (много народ имаше Simple Smile)  тези боти:
Скрит текст:

# 471
  • София
Нямах много време напоследък за покупки, но днес успях да си купя (много народ имаше Simple Smile)  тези боти:
Скрит текст:

Страхотни са ботичките! Heart Eyes Да са ти честити и с кеф да ги носиш! bouquet

# 472
Аууу, страхотни ботички  Heart Eyes

# 473
Genuine, много са готини- със здраве да ги носиш!

# 474
Еее, страшни са ботичките и са нови. Със кеф да си ги носиш !

# 475
Момичета, някой да има излишен код за Мания, че ми се очертава ходене Relaxed Благодаря Simple Smile
Изпратих ти

# 476
Момичета, срещали ли сте по ВУ домашни халати? Не от тези хавлиените за баня, а памучни за вкъщи, да си ги наденеш върху пижамите Simple Smile

# 477
Момичета, срещали ли сте по ВУ домашни халати? Не от тези хавлиените за баня, а памучни за вкъщи, да си ги наденеш върху пижамите Simple Smile
Да, в Мания. При битовите стоки

# 478
  • София-в сърцата на моите деца
Срещала съм в втората  употреба на гарата на "Хр.Ботев"

# 479

В Мъпет Маг има доста на зареждане, аз от там ги купувам моите.

Общи условия

Активация на акаунт