Нашите second hand находки- Тема 38

• 98 848
  • 771
  •   1
Отговори
# 510
  • София
И аз преди малко се връщам от дружбенската Мания. Нищо не си харесах. То основно гледах за якета и патъци. Харесах един пуловер, но ми беше голям. Оставих 50 кинта в Кауфланд и се прибрах.
Вчера и в халите ходих и там нищо интересно. Якетата са супер демоде или ако става горе-долу е малко.

# 511
  • София/Севлиево
Мишелин, да са ти честити обувките,носи ги дълго и със здраве.На снимката и на мен не ми харесаха,но на живо сигурно изглеждат много по-добре.

# 512
  • Пловдив
И аз мисля, че 22лв. за марката са без пари, макар и носени

# 513
  • София
похвал и аз Embarassed
от манията на сливница с едни Габор-ки за 4 кинта.
естествена кожа отвсякъде, почти нови
сега ако кажете и как да сложа снимка, ще ги снимам Joy

# 514
Здравейте, имате ли представа каква ще е цената утре в Хумана?

# 515
2лв. Имат страница във фейса  Peace

# 516
Здравейте момичета,
Имам спечелено това яке в Мания Тракия Пловдив. Няма да го взимам, ако някой има желание може да ми пише на лично, за да пратя код. Марка PECKOTT, дамско, XL размер.

# 517
Не знам защо ми е изтрит поста със снимка на вчерашната ми находка?!?  newsm78

# 518
  • София
Здравейте , можете ли да ми кажете цената на килограм в Манията в първия и последния ден на зареждане , никъде не мога да намеря тази информация в сайта им, питам конкретно за тази на Опълченска?

# 519
Нямаше снимка, случайно влязох и видях само надпис , че имаш находка и нищо, може за това да са го изтрили.

# 520
Те не са ли еднакви цените за първи и последен ден на цялата верига?Виждам,че на ''Опълченска'' зареждат в петък.Не съм сигурна върти ми се,че първи ден е 34-36лв./кг.Вече отдавна не ходя първият ден.Първо е безобразно скъпо.Второ всички щурмуват все едно е без пари.Трето не успявам да разгледам както трябва сред тоновете дрехи.Днес от макс-мания хали зимни обувки ''тимбърленд''.На везната излязоха на 22лв.продавача каза 16лв. макс.цена.Даже не разбрах колко е за кг.днес.Платих си обувките и се изнесох.Снимка тези дни.

# 521
  • Велико Търново
Първият ден е 35 лв, за последния не знам. Днес ходих следобед, но не обърнах внимание за другите дни

# 522
Нямаше снимка, случайно влязох и видях само надпис , че имаш находка и нищо, може за това да са го изтрили.

Може би снимката не се е прикачила добре, ще пробвам пак.

# 523
  • София
Мили дами, ако някой ще ми удари едно рамо за това палтенце, ще съм много благодарна  Praynig

# 524

Това е за обувките

Общи условия

Активация на акаунт