Нашите second hand находки- Тема 38

• 98 850
  • 771
  •   1
Отговори
# 495
  • София
Мишелин,според мен не си заслужават парите. Peace
И аз мисля така  Peace

# 496
Въйййй, купих ги Grinning 22 лв На живо са по-добре. Това са ми първите носени обувки от ВУ

# 497
  • София
Въйййй, купих ги Grinning 22 лв На живо са по-добре. Това са ми първите носени обувки от ВУ
Толкова много ли ги хареса?  Grinning Снимай ги пак, че да ни убедиш и нас, че са хубави  Wink

# 498
  • гр.Варна
Ами,да са ти честити тогава. bouquetМарката е страхотна и щом казваш,че на живо са по-добре,супер тогава.Аз имам доста обувки ВУ , като повечето са от ест.кожа и не са мръднали .

# 499
Ще ги снимам на приглушена светлина Joy Далу мога да ги пусна в пералнята? Rolling Eyes

# 500
  • гр.Варна
Ще ги снимам на приглушена светлина Joy Далу мога да ги пусна в пералнята? Rolling Eyes
Аз съм прала маратонки от ест.кожа,гуменки също и не съм имала проблем.Но на 40 градуса само.И якета от изкуствена кожа също съм прала.

# 501
Аз пера обувки в пералнята, само без кожени. Иначе маратонки всякакви.

22 лв. за Томи Хилфигър си е без пари, дори и да не са съвсем нови.  Peace

# 502
Ще ги постегна малко Simple Smile Между другото, днес в Манията сякаш имаше доста хубави неща, но пусто аз нямах време да ровя и пробвам, че имам дълъг списък със задачи. А, уж, минах само за домашен халат Joy

Натали, мерси за коментара. Една идея по-леко ми е вече Blush А ако бяха в Ремикса щяха да са поне двойно по-скъпи Simple Smile

# 503
  • София
А, уж, минах само за домашен халат Joy

А халат намери ли си всъщност?  Laughing

# 504
Натали, мерси за коментара. Една идея по-леко ми е вече Blush А ако бяха в Ремикса щяха да са поне двойно по-скъпи Simple Smile

Даже тройно и четворно.

Виж ги дали стават за пералня. Според мен ще стават. Като ги изпереш, ще са като нови!  Peace

# 505
Ще ги помисля още малко и може да ги пусна да се изперат в пералнята. Или пък на ръка

Симпати, не намерих халат по мой вкус Grinning

# 506
На ръка обувките не се изпират толкова добре, колкото в пералня. Става въпрос за маратонки и гуменки. Случвало ми се е и да има и поражения - на едни маратонки отстрани им падна цвета и станаха от синя черта, нещо като  зеленичкава.  Mr. Green Но пък за изчистване -  определено пералня. Изпират се по-хубаво и се изцеждат по-добре с центрофугата.  Peace

Не знам обаче тези обувки дали стават. Аз пускам само тип маратонки, гуменки, джапанки, домашни чехли, детски сандали, т.е. да не е обувка - твърда и кожена. Peace

# 507
увий ги в някоя дреха с неутрален цвят ,която не ти е много ценна и ги пускай в пералнята

# 508
Сложи ги в калъфка за възглавница.

# 509
Hug

На Зиг-зага не успях са спра, че нямаше къде да се паркира. Но в Хумана ще ида Smiling Imp

Общи условия

Активация на акаунт