Нашите second hand находки- Тема 38

• 98 853
  • 771
  •   1
Отговори
# 480
  • София
Момичета, срещали ли сте по ВУ домашни халати? Не от тези хавлиените за баня, а памучни за вкъщи, да си ги наденеш върху пижамите Simple Smile
В "Дрехата" на Коста Лулчев винаги има халати  Peace

# 481
  • bad@ss
Моите са от Зиг Заг.

# 482
Днес си купих горнище за 3лв за вкъщи. По-късно ще пусна снимка,че го изпрах.

# 483
Аз отдавна си търся шушляково яке, погледнах и в китайските магазини, ми те по 70лв. Grin
започнах да дебна няколколко в Ремикс и накрая пуснаха някакви допълнителни кодове за намаление, та се сдобих с това за 53лв. https://www.kaporal.com/en_fr/femme-blousons-caspi-greym чисто ново с етикет.
Днес го получих и на живо ми допада още повече, само дето отдавна не съм носила нещо по-различно от палто и се чувствам като мечка Animal Bear няма да ви се показвам, че съм го предвидила за след раждането живот и здраве и сега го закопчавам само в горната половина Joy

# 484
Леле, колко магазини сте изредили... Такова обикаляне ще падне Grinning Иначе днес минах набързо през Мания Дружба, че беше в края на работния ден и се готвеха за зареждането утре, обаче нямаха халати.

Преди това минах през аутлета до Метро, магазин ЗаЗа, харесах един, и цената му беше прилична, но платът не е толкова плътен, колкото ми се иска... Аз съм суетна и не искам през халата да прозира  пижамата отдолу Joy Нооо, за 20 лева толкоз. Ако не успея да си намеря от ВУ, може и да си го взема този

# 485
  • гр.Варна
Леле, колко магазини сте изредили... Такова обикаляне ще падне Grinning Иначе днес минах набързо през Мания Дружба, че беше в края на работния ден и се готвеха за зареждането утре, обаче нямаха халати.

Преди това минах през аутлета до Метро, магазин ЗаЗа, харесах един, и цената му беше прилична, но платът не е толкова плътен, колкото ми се иска... Аз съм суетна и не искам през халата да прозира  пижамата отдолу Joy Нооо, за 20 лева толкоз. Ако не успея да си намеря от ВУ, може и да си го взема този
Аз си взех от Мъпет Маг страхотен поларен халат,страшно мек и топличък за сумата от 5 лв.,а е като нов.

# 486
Кой Мъпет Маг? Те май са няколко? Досегя нищо не съм си взимала от тази верига.

А Зиг Заг през какъв интервал зареждат нова стока? Оттам също НИКОГА не съм успявала да си харесам и купя нещо, затова ми се иска да ги преслушам на ново зареждане

# 487
http://www.zigzag.bg/#stores/sofia/1
Избираш си магазин и вдясно като цъкеш в/у "виж ценови календар", може да се ориентираш как падат и кога зареждат.

# 488
  • гр.Варна
Кой Мъпет Маг? Те май са няколко? Досегя нищо не съм си взимала от тази верига.

А Зиг Заг през какъв интервал зареждат нова стока? Оттам също НИКОГА не съм успявала да си харесам и купя нещо, затова ми се иска да ги преслушам на ново зареждане
Ох,извинявай аз съм от Варна,но и в София сигурно я има тази верига.

# 489
О, няма за какво Simple Smile Има го, да Simple Smile Но първо ще ида в Манията в Дружба, че днес е ден за зареждане. После ще мина през Зиг-заг и евентуално, ако ми останат сили, ще мина и през Хуманата Simple Smile)

# 490
  • София/Севлиево
Хуманата днес са на 2,50 бройката.В понеделник им е новото зареждане.Хубави халати съм виждала и аз в Дрехата на Коста Лулчев, тяхното ново зареждане май беше в ден сряда,т..е трябва да е днес, те там всяка седмица зареждат и всеки ден цените им падат,но нензма как вървят, че рядко се отбивам(а май ми е най-близката ВУ до у дома...)

# 491
Охх, забавих се в манията, не знам дали ще успея да мина през другитв ВУ.

Момичета, дайте мнение за тези обущета, излизат около 22-25 лв

# 492
Мишелин - изглеждат доста износени :/

# 493
Това ми е любимата марка, но наистина изглеждат поизносени... newsm78

Защо са ги сложили в Лов за находки?!?

Така се излъгах преди месец с една рокля от лова в магазина в Дружба. Нещо не съм я видяла добре, на топчета плата, хем от тези щандове беше....

# 494
  • гр.Варна
Мишелин,според мен не си заслужават парите. Peace

Общи условия

Активация на акаунт