Нашите second hand находки- Тема 38

• 98 463
  • 771
  •   1
Отговори
# 60
  • Велико Търново
Момичета, някой да има ненужен код за мания?  bouquet

# 61
Пращам ти на лични

# 62
и аз пратих Wink

# 63
Много съм доволна от моя пазар тази седмица. Хубави поли си взех за работа, страхотна материя и стоят много стилно. Една по спортна тениска, риза и колан. Всичко за 7,40.

# 64
  • Пловдив
Аз много искам да си намеря дънково до под бюста якенце с три/четвърт ръкав...в редовните магазини много скъпи ми идват.

# 65
И аз..надявах се на едно в Мания, после дебнех едно в Ремикс и вече почти беше достигнало допустимата цена и ..изгоря :/

# 66
# 67
  • Варна
Влизам да се похваля с печалба на тези обувки,остава и да са ми точно Yum

http://maniastores.bg/uploads/thumbs/photobox/1705050120058/1705 … 20_01-319x266.jpg

# 68
Да се похваля и аз с 3 папталона за бременни, жилетка и блузон от Зиг Зог Пловдив, но за 40 лв. всичко

# 69
И аз днес прекарах доста време в Зиг заг. Влязох и си викам да взема кошница, но не са ми особено удобни и взех последната количка, кatо успях да q натъпча до горе Grinning След дълго мерене обаче си купих панталон за бременни, клин, две жилетки, една спортна блуза и една риза за общо 15лв.. Ще ви ги покажа при първа възможност, че телефонът ми е за ремонт.
Като ги гледах пак вкъщи, видях че ризата има някакви черни петна по гърба, нещо като разбоядисано и тя понеже е шарена, хич не съм обърнала внимание. Накиснах я със Спот и се надявам утре след прането да се изчисти.

# 70
Poliiii на каква цена са тази седмица, утре може и да прескоча до там.

# 71
Аз ходих на Краснодар, беше на 9.99лв., в Бр. Миладинови май са на ново зареждане. Аз сигурно от два месеца не бях ходила, но днес беше много спокойно и приятно за обикаляне.
Искаше ми се и до Хумана да отскоча, да подразня и аз с нещо за левчe, но може би утре Grinning

# 72
Супер, честити! И аз мисля като са на 9.99 пак да отида, че сега беше на 21.99 лв./кг. Sad

# 73
  • bad@ss
nenen, ти да не попадна на онази "бременна" блуза с един жесток надпис - послание от бебето към бъдещите родители, дето не мога да си го спомня?  Blush

# 74
nenen, ти да не попадна на онази "бременна" блуза с един жесток надпис - послание от бебето към бъдещите родители, дето не мога да си го спомня?  Blush

Не, блузи не намерих, ще потърся след 2 седмици пак. Всичко е смесено в зиг заг и иска доста гледане.. дано си намеря

Общи условия

Активация на акаунт