Нашите second hand находки- Тема 38

• 98 495
  • 771
  •   1
Отговори
# 600
Ами ще го понося малко и после ти го давам Stuck Out Tongue Winking Eye

Хихи. Има сделка Wink

# 601
Аз пак нямам код. Бясна съм! Вие имате ли?

# 602

Май ги пращат по-късно, сутринта в събота....

# 603
Чак пък нерви да хабиш за един код Sunglasses Ако ми пратят ще ти го отстъпя Wink

# 604
Ядосвам се, защото за втори път вече се случва. Изпращат ми дълъг имейл с информация за промоциите, но код не. Ще взема да им пиша.

# 605
С google+ не успях да вляза в Лов-а за находки. Писах на Мания и ми казаха, че имали проблем със сайта. Забелязах, че винаги като изпращат код в абв-то идва по нощите,  а с другите пощи не е така. Винаги  идват кодовете, макар и късно понякога.
Отново не печеля находка, но си чакам кодовете и утре ще ида да видя какво има, че отдавна не съм ходила.

# 606
И аз нямам код този път Simple Smile

# 607
И аз нямам код този път Simple Smile
и аз нямам

# 608
Имат проблем със сайта, даже не са публикували спечелилите. Работели по отстраняването, ама нещо май без успех.

# 609
Аз също нямам код. До сега не са пропускали да ми изпратят, като съм участвала.

# 610
Не мога  да не се похваля с находките ми от Мъпет Маг - суитчър H&M и обувки Timberland:

# 611
Наталиии, честито! Simple Smile Страхотни попадения наистина!

Да ви кажа, като видя нещо Убаво тука, и така почва да ме напира отвътре да ходя да ровя, да ровя,  да ровя в някой магазин... Joy

# 612
Благодаря ти, Мишелинче!
Нещо трябва да се поспра с пазаруването, че ужас....дрехи, дрехи, затрупала съм се. И естествено няма какво да облека....хахахха

# 613
То това не е просто пазаруване, Нат... Терапия е Joy

Аз вторник се чудя дали да не ида на зареждане в Макс Мания Централни Хали. Само един път съм била там, и не ми хареса изобщо, но това беше преди да разширят магазина. Оглеждам си се за още едно якенце Relaxed, евентуално, дънчици и най-голямата ми болка... блузите Head Band

# 614
То това не е просто пазаруване, Нат... Терапия е Joy

Аз вторник се чудя дали да не ида на зареждане в Макс Мания Централни Хали. Само един път съм била там, и не ми хареса изобщо, но това беше преди да разширят магазина. Оглеждам си се за още едно якенце Relaxed, евентуално, дънчици и най-голямата ми болка... блузите Head Band

Говори ми, днес час и половина се рових. Блузи за мен не можах да харесам, освен суитчъра, иначе имам въпиюща нужда от такива... Mr. Green Mr. Green. За детето забърсах отново 3 блузи /вече няма къде да ги прибирам  Mr. Green/. Пробвах три рокли, много хубави, но на мен не ми стояха. Едната като модел съм я пробвала и преди, но ми беше малка. Сега - точния размер, ама като съм си смотана и нищо не ми стои..... Confused, та, се отказах.
Обаче за обущата съм много доволна. Метнах ги у пералнята, дано оцелеят!  Mr. Green Peace

Общи условия

Активация на акаунт