Нашите second hand находки- Тема 38

• 98 510
  • 771
  •   1
Отговори
# 585
Искам да ви предупредя изобщо да не си пращате дрехите за продажба в Ремикс REMIX second hand shop. Не е ясно по какви критерии одобряват дрехите като няма протокол, който да удостоверява извършения процес, т.е ти не знаеш защо точно тази дреха не е била одобрена и каква е конкретната причина. Имам голямо съмнение, че след това дрехите вместо за рециклиране ги продават по други канали различни от интернет сайта им. Всъщност вършат измама - взимат едни дрехи безплатно, губи им се дирята и ги продават след това по други канали. Губи само този, който е пратил дрехите за продажба в сайта им.

# 586
Вчера се похвалих за якетата, днес идвам да пусна снимки Grinning

А за Ремикс, има ли някой, който да е продал дреха да сподели какви са цените? Имам доста нови обувки и се чудя дали взимат и обувки, май само дрехи? Колкото до, уж, неодобрените дрехи, има ли вероятност да ги продават в други държави?

# 587
Честити да са ти,много са хубави! И аз търся нещо подобно,ще изчакам зареждането в Зиг заг другата седмица, да видим дали ще са обрали хубавите, още преди да е отворил магазина

# 588
  • Плевен
За ремикса имаше калкулатор в сайта им и плащаха смешни пари - левче буквално за панталон. Аз не съм се и съмнявала, че после препродават всичко.
Трябва да е "много марков" , за да вземете повече.
https://remixshop.com/bg/sell/calculator?brand=Massimo+Dutti&category=2

# 589
Мишелин супер находки, да си ги носиш с удоволствие.  Wink

Не мога да разбера на каква цена са тази седмица в ЗЗ Краснодар, мисля в събота да мина, реших да си правя коледни чорапи. Mr. Green

# 590
Благодаря, момичета Hug Дано наистина ги нося с удоволствие, че като се познавам... Купувам нещо с удоволствие и като го поднося, разбирам, че или не ми е удобно, или не ми харесва Close

Мама Галя, благодаря за калкулатора... Видях, че и обувки взимат, нооо... не знам дали ще се разберем за цената. А те са ми чисто нови

# 591
Аз ги следя в сайта,за Краснодар пише,че днес и утре е зареждане

# 592
Аз пък якета с голям кеф купувам и си ги нося. За други дрехи не мога да кажа същото.

Мишелин, много са хубави! И аз търся от известно време такова дълго яке, но нещо нямам късмет. Все или не ми хареса нещо или не е моя номер. Продължавам следващата седмица с търсенето, тази си бях дала почивка.

# 593
Аз ги следя в сайта,за Краснодар пише,че днес и утре е зареждане
Благодаря, сайта много бавно ми зареждаше и се отказах. Simple Smile

Яке не мога да си намеря, по-точно все не са моя размер тези които ми харесват.Реших тази зима да си поръчам от Алито, ще ми излезе малко повече от ВУ, дано остана доволна. Praynig

# 594
  • ☀️София / London🌂
Защо се подразни? Споделяме за цените, и отдавна коментираме високите цени. Много хора не биха дали, а и нямат 120 лева за ВУ. За теб якето е находка и си доволна, чудесно. Но не е редно да обиждаш останалите. Много неприятно.
къде и с какво точно съм обидила някого, държа да ми кажеш?
и да приключваме вече с това.....

по темата: хваля се, че преди няколко седмици спечелиш тази чанта от мания:
Скрит текст:

# 595
Уауууу, прекрасна чанта Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Като ти омръзне да я носиш, пиши. Ще ти я откупя Grinning Grinning Grinning

Момичета, дано си намерите, каквото ви трябва! Simple Smile Иначе аз не бих простила на още едно-две якета Joy Обаче с блузите имам голям проблем. Ни по "новите" магазини мога да си харесам и купя нещо, ни по "вторите". Flushed Направо се надъхвам да отварям магазин само за блузи. Искам нещо по-така, разчупено, с приятни цветове, че ми писна от тъмни, едноцветни блузи, но няма и няма! Confounded

# 596
  • Варна
Отдавна не съм писала в темата .Отчитам се с успешен пазар днес
Пуловер Wolford - 2 лв
Боти G STAR RAW - 5 lv
шапка с мрежа - 0,75 лв
блуза тип балон -5 лв
одеалце и хавлийки за кучетата
всичко е от Мъпет Маг ,не че не харесах и други неща ама да не прекалявам

# 597
Последните показани находки много ми харесват,със здраве да се ползват!
А чантичката ми беше фаворит, радвам се,че е спечелена от човек в темата!

# 598
Искам като якето на Мишелин Heart Eyes

# 599
Ами ще го понося малко и после ти го давам Stuck Out Tongue Winking Eye

Общи условия

Активация на акаунт