Нашите second hand находки- Тема 38

• 98 513
  • 771
  •   1
Отговори
# 570
Идвам да мрънкам Anguished Трябва ми яке. Търся си нещо подобно: https://remixshop.com/bg/womens-clothes-jackets-tommy-hilfiger-pr7300458.html

По възможност с колан или поне да е вталено. Аз май писах вече в темата, но имаше едно в Хуманата, много запазено, но пък ми беше голямо с един номер, 39 лева. Въпреки това, май ме е яд малко, че не го взех. Сега се почва едно дебнене и търсене на якета, направо не ми се мисли. Гледах едно в Том Тейлър - 300 лева, даже не го пробвах... Гледах едно друго в LC Waikiki, но пък едно тежко и тромаво, чувствах се като Робокоп, иначе на външен вид и като цена беше добре - 90 лева. Даже влязох и в Теранова, където не влизам от доста време насам, харесах едно дето що-годе става - 160 лв. Но като не ми е легнало на сърце, тези пари са му много. Ако се бях влюбила, да ги дам, но така... дето не се знае дали след първото обличане няма да реша, че не ми допада нещо. Ей това й харесвам на втората употреба. Дори и да размисля, поне не съм дала много пари. Оплаках се Simple Smile

# 571
Идвам да мрънкам Anguished Трябва ми яке. Търся си нещо подобно: https://remixshop.com/bg/womens-clothes-jackets-tommy-hilfiger-pr7300458.html

По възможност с колан или поне да е вталено. Аз май писах вече в темата, но имаше едно в Хуманата, много запазено, но пък ми беше голямо с един номер, 39 лева. Въпреки това, май ме е яд малко, че не го взех. Сега се почва едно дебнене и търсене на якета, направо не ми се мисли. Гледах едно в Том Тейлър - 300 лева, даже не го пробвах... Гледах едно друго в LC Waikiki, но пък едно тежко и тромаво, чувствах се като Робокоп, иначе на външен вид и като цена беше добре - 90 лева. Даже влязох и в Теранова, където не влизам от доста време насам, харесах едно дето що-годе става - 160 лв. Но като не ми е легнало на сърце, тези пари са му много. Ако се бях влюбила, да ги дам, но така... дето не се знае дали след първото обличане няма да реша, че не ми допада нещо. Ей това й харесвам на втората употреба. Дори и да размисля, поне не съм дала много пари. Оплаках се Simple Smile
Пазарувам втора употреба повече от 10години(последно време главно от Зиг заг) и съм си намирала страхотни якета и палта различни видове(маниячка съм на тема якате),но в последно време почти нищо не харесвам.

Можеш да провериш веригата магазини Камеранс,предлагат всичките ми любими марки-Only, Vero moda, Pieces,Vila. А в магазина им в Sofia Outlet Center имат доста намалени неща(тази година не съм ходила,но миналата имаше доста).

# 572
За съжаление и моят опит сочи, че подобни находки са голяма рядкост вече. Имам от преди, купувани за под 10 лева, но...
Виж фешън Галери, меркари, пийк и клопенбърг, Зара и манго...но цените са по високи. Иначе от връхните в Уайкики съм доволна, и аз, и децата имаме от там якета с пух и съм доволна. Моето е розова пудра, 1: 1 с яке от есприт и постоянно получавам комплименти за него

# 573
На мен много ми харесва този тип яке, обаче тези от ремикс са луди!!!!

В Пийк енд Клопенбург е по-евтино това яке, да ме извиняват!!!

# 574
  • ☀️София / London🌂

Миналата година си купих чисто ново яке с етикетите от Ремикс много подобно на това :
https://remixshop.com/bg/womens-clothes-jackets-wellensteyn-pr7395692.html
Изчаках да падне до -60% и го взех за някъде 120лв не си спомням точно. Много се чудех тогава, защото са си доста пари, но това е най-добрата ми покупка за зимата. Якето е малко тежко(поне за мен), но държи страшно топло, нося го с тънка блуза или дори тениска(сега когато температурите не са под нулата) и никога не ми било студено. Преди каквото и да облека все мръзнех зимата. Пуснали са якета на въпросната мака отново тази година, на по-висока цена май. За мен си заслужава парите. Не знам дали ще ти хареса като модел и цена......

Последна редакция: вт, 14 ное 2017, 19:18 от White tiger

# 575
Аз на Remix съм им обявила бойкот,това не е сериозно с тея безумни цени. Изобщо и не им влизам в сайта,да си гледат работата!

# 576
  • Gotham City
На същат марка си купих чисто ново (пак от магазин ВУ) за 14 лева, да ме прощават от този сайт, ама си психически зле.
http://www.img-share.eu/f/images/439/21104212_1676460239054364_1 … 8981_oIDaX8gF.jpg

В онзи, за който казвах как ме прецакаха с ботушите, имаше много такива якета, пишеше 10 лева на тях, но предвид опита ми с ботушите, не мога да твърдя със сигурност...

Последна редакция: вт, 14 ное 2017, 20:54 от Harleen

# 577
  • ☀️София / London🌂
На същат марка си купих чисто ново (пак от магазин ВУ) за 14 лева, да ме прощават от този сайт, ама си психически зле.
http://www.img-share.eu/f/images/439/21104212_1676460239054364_1 … 8981_oIDaX8gF.jpg

В онзи, за който казвах как ме прецакаха с ботушите, имаше много такива якета, пишеше 10 лева на тях, но предвид опита ми с ботушите, не мога да твърдя със сигурност...

това нужно ли беше ? Споделих мнението си просто ooooh!

# 578
White tiger якето ти е скъпа марка, а и щом ти топли и си доволна, няма никакво значение кой какво казва и мисли Wink И аз виждам, че се показват тук много парцали, но не намирам за нужно да информирам притежателите им за какви боклуци си дават парите

# 579
Защо се подразни? Споделяме за цените, и отдавна коментираме високите цени. Много хора не биха дали, а и нямат 120 лева за ВУ. За теб якето е находка и си доволна, чудесно. Но не е редно да обиждаш останалите. Много неприятно.

# 580
  • Велико Търново
Само аз ли го прочетох още вчера като " са психически зле "- изобщо не съм видяла, че е " си"... Мисля, че е техническа грешка и авторката говореше за Ремикс, че не са добре с тези надутите цени Thinking

# 581
Само аз ли го прочетох още вчера като " са психически зле "- изобщо не съм видяла, че е " си"... Мисля, че е техническа грешка и авторката говореше за Ремикс, че не са добре с тези надутите цени Thinking

...и аз така го прочетох, че от сайта са злеnewsm78

# 582
  • Gotham City
Абсолютно за сайта говоря и четейки с разбиране всеки може да го разбере, че е техническа грешка предвид, че преди това се споменава сайта, иначе щеше да пише "Ще ме прощаваш, ама си психически зле"  Wink така че по-кротичко

# 583
Така, да се отчета. Днес минах набързо през Манията в Дружба и отмъкнах две якета. Не знам дали ми харесват чак толкова много. Ще разбера като почна да ги нося Rolling Eyes Едното е от Лова, Есприт, за 14-годишни деца, става горе-долу. Взех го, защото е много по-добре от старото ми яке, което вече ми теснее, защото качих няколко кила тази година Relaxed  Излезе ми 33 лева, (39 лв за бройка - 15% отстъпка с картата). А другото ми излезе 16 лв, благодарение на код с 25% отстъпка от Янчето Flowers Hibiscus

И да ви споделя нещо, което може би за някои ще е новост. Миналата седмица минах през Мания Младост 1, май беше четвъртък, т.е деня преди зареждане... И стоките от Лова вече не ги смесват с останалите дрехи след втория ден, а ги намалят поетапно! Т.е в четвъртък бяха стигнали до 40%. Вчера минах през Мания Дружба и там беше същото... Дразня се като правят такива промени, които ни ощетяват. Чак ми иде да не пазарувам повече там от яд Imp

# 584
От вчера за 3 лв.На мен ми харесват,а и са почти нови,личи им,но са без етикет

Общи условия

Активация на акаунт