Нашите second hand находки- Тема 38

• 98 822
  • 771
  •   1
Отговори
# 555
Записче с едно много меко пуловерче на Next цвят пепел от рози,акрил и вълна и много симпатично ципче на гърба. Heart
https://beautyasiknowit.files.wordpress.com/2013/12/stitch-sweat … g?w=200&h=300
Честито пуловерче!  bouquet Много е нежно и готино, с кеф да го носиш! Wink

Благодаря.Relaxed

# 556
  • Gotham City
Идвам пак със зверско разочарование.  Току що с ММ излизаме от магазин Queen в Кючук Париж, наистина имаше много хубави неща, с огромни цени (блузка Адидас 39 лева например). Имаха намаление на дамски ботуши намалени на 7.50, влюбих се в едни, станаха ми, всичко супер. Отивам на касата и девойчето ми вика "25 лева" при което аз Flushed помислих, че не съм чула добре и  помолих да повтори, оказа се, че правилно съм си чула. Казах, че са на обявена цена 7.50 и тя " Аааа ми не знам....25 са" казах и да си ги задържат и си тръгнах, но остана в мен едно супер неприятно чувство, чак ми се плаче, обидно ми стана някак. И 50 000 лева заплата да взимах нямаше да ги купя, защото някак е долна подигравка с хората...

# 557
Мили дами, мами, идната седмица съм по необходимост във ВМА. Моля, споделете за намиращи се в близост second hand-и, заслужаващи посещение, защото районът грам не ми е познат. Предварително благодаря на отзовалите се.

# 558
  • Lost in a fairytale ...
Здравейте, момичета,
Влизам в темата с леко страничен въпрос - интересувате ли се от онлайн пазаруване на секънд хенд дрехи?
Имам предвид най-вече фейсбук страници Simple Smile
Та, намирате ли си находки във "фейса" и какви са отзивите ви?

По темата - в мания Добрич попаднах на страхотно палто FRENCH CONNECTION в зала Б в последния ден преди зареждане. Излезе ми по-малко от левче  Satisfied

# 559
Мили дами, мами, идната седмица съм по необходимост във ВМА. Моля, споделете за намиращи се в близост second hand-и, заслужаващи посещение, защото районът грам не ми е познат. Предварително благодаря на отзовалите се.

Има Мания съвсем на близо. Зареждат във вторник. Аз лично всеки път си намирам по нещо там. 🤗

# 560

Има Мания съвсем на близо. Зареждат във вторник. Аз лично всеки път си намирам по нещо там. 🤗
Ходя в тази посока 3-4пъти в годината по работа и последният път си взех два панталона и блузка.Всичко страхотно за около 2,70лв.Излизайки от ВМА на отсрещният тротоар на спирката на ъгъла има една лаборатория.Завиваш и след няма десет метра си пред манията.

# 561
Harleen, ако си била сигурна, че желаните от теб ботуши са били включени в промоцията за 7.50, е трябвало да настояваш да ги вземеш на тази цена, без значение какво ти казва касиерката( това в случай, че ботушите са били на обозначението за промоция място, т.е. цената да важи за тях).
Вече ако са били на друго място и намалението не важи за тях, е трябвало продавачката да ти го обясни, а не да те оставя с впечатлението, че те лъже в очите...✌

Последна редакция: пн, 13 ное 2017, 10:06 от Rainbow Dust

# 562
  • Gotham City
На означеното място бяха, имаше си на две места на стандартните им цени и на две бяха с промоцията, тя се опита да се измъкне, че някой клиент ги е сложил там, но как да кажа... не изглеждаше като да са сложени от клиент, още повече, винаги ми е било безумно смешно това оправдание, защото в крайна сметка, е работа на служителите в магазина да следят за подобни неща.
Иначе да, това казвах на ММ, че трябваше да и обясня,че като са обявени на тази цена, то тя е длъжна да ми ги даде на нея, но някак реагирах импулсивно и си тръгнах, после ме хвана яд,че не се разправях, ама беше късно  Cry

# 563
Не се ядосвай прекалено, не са били "твоите" ботуши, както се казва....Най- вероятно ще си намериш дори и по- хубави от тези😊!

# 564
  • София/Севлиево
Аз няколко пъти съм си взимaлa неща секънд хенд от групи във ФБ.От рaзлични хорa ,не съм билa рaзочaровaнa. 

# 565
Благодаря момичета. Щом е толкова близо, ще прескоча да разгледам

# 566
  • Sofia, Bulgaria
Здравейте,
 Тъй като погрешка изтрих имейла с промо кода за непечеливши от томболата на магазини мания, моля ако някой няма да използва своя тази седмица, да ми го отстъпи. Благодаря предварително.

# 567
Здравейте,
 Тъй като погрешка изтрих имейла с промо кода за непечеливши от томболата на магазини мания, моля ако някой няма да използва своя тази седмица, да ми го отстъпи. Благодаря предварително.
Пращам ти!

# 568
  • Sofia, Bulgaria
Здравейте,
Пращам ти!

Получих го. Благодаря

# 569
Едно попадение от зона Б в манията
Скрит текст:

Последна редакция: вт, 14 ное 2017, 12:50 от Обичах

Общи условия

Активация на акаунт