Нашите second hand находки- Тема 38

• 98 823
  • 771
  •   2
Отговори
# 540
Страхотни ботуши.Heart Eyes

# 541
Някой да има 1-2 излишни кода? Relaxed Като втория може и да не ми се наложи да го ползвам

# 542
  • София
Много оригинални ботуши  Heart Eyes

# 543
  • София/Севлиево
Уау, тези ботуши са страхотни  Sparkling Heart

# 544
Благодаря за кодовете, момичета Simple Smile

Имам няколко покупки от днес, но са дребни. Успях да си взема нещо като домашен халат, по-скоро като дълга поларена блуза. Симпатично е, нещо не успявам да намеря такъв халат, който да ми хареса. Освен това - един шал и две шапки. Зa баща ми взех 3-4 блузи. Всичко това от Мания Simple Smile

Минах и през Хуманата, но по-добре да не се сещам... Че се разминах с едно доста запазено яке Томи Хилфигер, дълго до коленете, топло, кафяво, но ми стоеше леко торбесто. Май ми трябваше XS, а то беше S Rolling Eyes

# 545
Здравейте, момичета! Отдавна не бях се моткала по магазините, във вторник обаче реших да посетя Мания в Халите. Харесах една жилетка и като отворих пощата за код, изненада. Код няма. От кога е така? От доста време играя само заради кодовете, но пък като не бях ходила по магазините не съм забелязала, че няма код вече. В крайна сметка си платих жилетката, защото много ми хареса и отдавна търсех такъв тип, но пък ако имах код сигурно щях и други неща да взема.

# 546
  • София
Здравейте, момичета! Отдавна не бях се моткала по магазините, във вторник обаче реших да посетя Мания в Халите. Харесах една жилетка и като отворих пощата за код, изненада. Код няма. От кога е така? От доста време играя само заради кодовете, но пък като не бях ходила по магазините не съм забелязала, че няма код вече. В крайна сметка си платих жилетката, защото много ми хареса и отдавна търсех такъв тип, но пък ако имах код сигурно щях и други неща да взема.
Провери си в СПАМ папката. При мен понякога попадат там.

# 547
Точно там се мъдри само един дълъг имейл с информация за промоциите този месец. 🤔

# 548
Ако спрат с тия кодове, може и аз да взема да ги спра Angry Не стига, че намалиха процента отстъпка от 30% на 25%. Не е много, но дразни... И то в зимния сезон, когато всички дрехи са супер тежки.

Да не говорим за простотията, дреха купена първия ден от Зона лов за находки е макс 39 лева на брой, ама за черната закачалка си плащаш цялата сума. Вчера гледах едно доста дълго и сравнително дълго яке, Томи Хилфигер, беше прилично измъчено горкото, а цената му излизаше 42-45 лева. Е къде е логиката да си намеря запазено Томи от Лова за 39 лева и това да си купя поизносено за 45?!?!

# 549
Доста надуха нещо цените и почти всички по-прилични дрехи са в Лова за находки. Гледах една детска блузка, излизаше около 15 лв. Ми то по-скъпо от нова да я купя, да не говорим, че правят и промоции по магазините, където ти излиза още по-изгодно. Close

# 550
  • София
Не са спрели кдовете. Аз имам от последния петък. Сега има и някаква примоция - 2-ри пакет на 50%. Но с код е по-изгодно, особено ако е много лек втория пакет.

# 551
Напоследък нищо хубаво не намирам в Манията ,а преди винаги имах попадения ..май е факт ,че всичко хубаво вече е двойно по-скъпо . От томболата в сайта никога не съм печелила .

# 552
Пращат кодове от Мания. Аз тема не ходя да пазарувам, че ми е далече. Имам добри находки на по 1 - 1,5 лв. бр. от магазин Нещо, но нямам време да снимам и качвам снимки.

# 553
Записче с едно много меко пуловерче на Next цвят пепел от рози,акрил и вълна и много симпатично ципче на гърба. Heart
https://beautyasiknowit.files.wordpress.com/2013/12/stitch-sweat … g?w=200&h=300

# 554
  • София
Записче с едно много меко пуловерче на Next цвят пепел от рози,акрил и вълна и много симпатично ципче на гърба. Heart
https://beautyasiknowit.files.wordpress.com/2013/12/stitch-sweat … g?w=200&h=300
Честито пуловерче!  bouquet Много е нежно и готино, с кеф да го носиш! Wink

Общи условия

Активация на акаунт