Нашите second hand находки- Тема 38

• 98 490
  • 771
  •   1
Отговори
# 630
  • Пловдив
В Пловдив гледам открили Хумана - на приземния етаж на Маркет центъра - до Гранд. Днес случайно минах от там - бахти цените бяха - като в Ремикс. Чела съм тук.за някаква схема за намаление, но в магазина нищо не пишеше - само, че щяло да има нова стока всеки ден. Иначе читава беше стоката - хубави неща имаше.

# 631
  • Бургас
В Пловдив гледам открили Хумана - на приземния етаж на Маркет центъра - до Гранд. Днес случайно минах от там - бахти цените бяха - като в Ремикс. Чела съм тук.за някаква схема за намаление,...........................
Стартират с високи цени, но след първата седмица започват в определен час промоции на -30%, Следващата седмица всичко е на -50%, А по-късно стават на фиксирани цени от типа всичко по 5 лв, 4 лв, 3лв .... до 1 лв. В магазините изкарват календара /малки флаери/ с намаленията едва след като те реално започнат, Хубавото е, че наистина дори и при ниските цени стока се вади всеки ден /дрехи специално, чанти - не/ и винаги можеш да намериш нещо хубаво  Mr. Green Стоката поне за мен е малко демоде, но се намират хубави неща и за левчета.  ThinkingНапример на 2,5 за бройка купих:
- черно кадифено сако на Max&co /бюджетната марка на Макс Мара/
- палто от вълна и кашмир за майка ми /немска марка, но не помня каква беше/
- последното не се сещам какво беше... 3 неща са, ама...

На ниските цени гледайте саката и палтата. Има много качествени, от хубави платове, но понеже не са Зара или други познати за нас марки така си остават по закачалките  Peace
На -50 си струва да се купува детско, защото цената за брой и без това е ниска и излизат по 2-3 лв, а все още има много голям избор  Peace

Придобивка от вчера - яке на MARC O’POLO. Тъмно кафяво цвят еспресо/, промазка, но изглежда като кожено. Имам същия цвят ботуши. И сив пуловер на НМ с Мики Маус  Blush

# 632
Значи не само на мен ми се струва демоде стоката в Хумана. Но да, изскачат и интересни неща понякога. Има хубави мъжки ризи. Като беше по 2.50 лв бройката, купих 10 ризи за баща ми, много запазено, направо като ново, сако, панталон и връхна дреха за пролет/есен.. Всичко за по 2.50 лв Simple Smile

# 633
И аз ходя в Хумана само на намаленията, скъпо ми е иначе. Но пък съм намирала страхотни неща. Ризи, блузки, а и за детето съм намирала доста неща от там. Но признавам, че и от скъпите съм купувала. 😁

# 634
  • Пловдив

Това днес от Мания Хали. Новичко, със силикагел в джобовете. 12 лв. Atmosphere.

# 635
МъпетМаг на Ботев дали работи?

# 636
  • Sofia
Ако питаш за този на Стамболийски и Ботев,затворен е

# 637
Ваня страхотно яке си си намерила. Честито!

# 638
  • пловдив
Знаете ли дали въобще са теглили печелившите в лова за находки?? Някой май ги е хакнал:)) или хората са прекалили с регистрациите си:))

# 639
  • София-в сърцата на моите деца
И аз нямам код Sad

# 640
  • Sofia
Може би няма код заради черния петък който ще е с 50%намаление

# 641
Този петък ли ще е черен? Не съм разбрала. Добре, че е темата. 🌺 Аз ще атакувам един,два магазина, че търся дълго яке или палтенце. Може и няколко блузки, а и панталони за бременни. Абе ще се развихря. 😁

# 642
И аз нямам нито код, нито печалба.... newsm78

Странно ми е, понеже може да пазаруваш в друг ден, не в петък и да си ползваш кода.  Tired

# 643
  • София
Нямам код, само писъмце за черния петък. Вчера от нямане какво да правя се помотах из Макс Манията в Дружба, че ми е удобно и в Кауфланд да напазарувам. Забърсах само една коралово-розова жилетка. Даже и нея мислех да оставя, че аман от дрехи, но цвета много ми хареса. Обаче е без закопчаване отпред и се чудя с какво да я прихващам, че понякога ми е студено и не искам да се разтваря. Мога да ушия илик и копче, но ако копчето е голямо много ще тежи и дърпа. Дайте някакъв акъл. Нещо ми се върти в главата за някакви щипки  нещо за украса между тях, но не знам продават ли такива неща в кинкалериите.

# 644
Днес разгледах в сайта новите предложения и ми направи впечатление ,че 1-2 неща се повтаряха от мин.седмица и не са обявни късметлиите от миналата томбола  Sad Нямам мейл за код ,нямам нищо ...

Общи условия

Активация на акаунт