Нашите second hand находки- Тема 38

• 98 476
  • 771
  •   1
Отговори
# 645
  • София
Днес разгледах в сайта новите предложения и ми направи впечатление ,че 1-2 неща се повтаряха от мин.седмица и не са обявни късметлиите от миналата томбола  Sad Нямам мейл за код ,нямам нищо ...
И аз нямам нищо, нито мейл, нито код  newsm78

# 646
И аз така.В събота и неделя не си правят труда да оправят сайта. Whistling
Може би няма код заради черния петък който ще е с 50%намаление
А,без такива!Да ни пращат кодовете,че КЗП може да се намеси.Аз може и да не го използвам за техните парцаля,но го има в техните условия и да си ги изпълняват. Crossing ArmsЗатова нямам големи очаквания и за черният петък.

# 647
И аз се чудя вече трети ден дали да им пиша. 😒 Хич не обичам такива шмекерии.

# 648
Явно имат проблем с мейл системата. Мъжът ми едва днес получи потвърждение за изпращане с куриер на находка от преди седмица, която вече си носи. Преди това пък нямаше код, а аз имах. Надявам се да им е сигнализирано за проблемите и да си ги оправят.

# 649
Написах им един имейл. Не очаквам да ми отговорят, но все пак...

# 650
  • Пловдив
И аз нямам код и сега успявам да вляза през абв-то, а през свързване от гугъл профила ми дава грешка  Tired

Аз едва ли ще успея да стигна петък до Мания, имам нужда от розово ей такъв тип горнище или спортна блуза
Скрит текст:

# 651
Съвсем сериозно ви завидях на "проблемите" - някакъв си код за парцаляци!
Аз имам код, който го иска ще му го подаря, само да не се ядосва за такива глупости Hug

# 652
Съвсем сериозно ви завидях на "проблемите" - някакъв си код за парцаляци!
Аз имам код, който го иска ще му го подаря, само да не се ядосва за такива глупости Hug
Въпроса е принципен Wink

# 653
  • София/Севлиево
Аз в Хумана също ходя ,когато цените станат под 5 лв за брой.Имам 2 страхотни панталона-единият Масимо Дути, другия на Чибо за по 2 и 50, един на Гучи за 2 лв., но ми беше малък и понеже модела е унисекс го оставих за детето и едно сако Джоузеф Жанард за 1.50(това са все от миналата година неща, не съм ги показвала тук), разхождайки се в мола се загледах в цените на Дути и Жанард-ами те са си направо космически...Така че съм доволна, а ММ само мърмори как и защо съм си купувала ВУ...А иначе поне в София цените почват да падат от другия понеделник-27.11(от 5 лв. първия ден до 1 лв.последния,който се пада събота преди новото им зареждане).

# 654
  • Велико Търново
Аз пък никога не съм получавала код така или иначе:hushed: Затова от време на време си искам Blush

# 655
Аз днес получих въпросния код
Никога не съм го ползвала, защото в нашата Мания пък имат проблем с кодовете, и само като кажа, че имам код, направо ми го приспадат, което е идиотско

# 656
Сега погледнах и аз имам код. 😁 Само където се ядосах, че чак и имейл им написах. 😆

# 657
  • Бургас
нямам код, но днес получих мейл с Честито! Вие печелите находка!
Похвалих се Simple Smile

# 658
Ако питаш за този на Стамболийски и Ботев,затворен е

За него разбрах, че е затворен.
Питам за този до Централна гара.

# 659
  • София
нямам код, но днес получих мейл с Честито! Вие печелите находка!
Похвалих се Simple Smile
Ай, честито! Хубава шаренийка Wink

Общи условия

Активация на акаунт