Нашите second hand находки- Тема 38

• 98 459
  • 771
  •   1
Отговори
# 750
Привет! Може ли да споделите къде на Пиротска е новия Мъпет Маг и коя точно улица имате предвид до 32 СОУ?

# 751
Привет! Може ли да споделите къде на Пиротска е новия Мъпет Маг и коя точно улица имате предвид до 32 СОУ?
Привет, на ъгъла на Пиротска и Софроний Врачански Simple Smile

# 752
Много благодаря!

# 753
Много благодаря за кодовете,достатъчни са ми Flowers Hibiscus

Днес открих нов Мъпет Маг на Пиротска,където беше преди 2год.Шик-Шик,в уличката където е 32СОУ
Има много стока,взех си 3бр нови пуловери по 1лв
Със здраве да си ги носиш!Да разбираме ли,че там цените са ниски?

# 754
  • Sofia
През седмица получават нова стока,не обърнах внимание на другите цени,само видях,че пуловери и блузи с дълъг ръкав са по 1лв,якета и палта по 4,50лв,но има много стока и малко досадна продавачка

# 755
Благодаря Доли,звучи супер!Без продавачката,ама ще се справя с нея. Mr. Green

# 756
  • Sofia
Вчера на всяка влизаща клиентка предлагаше някакъв панталон нов с етикет и говори на ти....

# 757
Мъпет Маг го открих, но Шик Шик не Sad

# 758
  • Sofia
Шиковете са по Хр.Ботев

# 759
Споделям две спечелени находки , които мъжа ми не одобри и няма да поръчам , ако някои ги иска давам код

G-Star Raw
Риза
Закупуване от магазин: Мания Сливен4. 59 лв.
Закупуване с доставка на адрес: 8. 59 лв

MANGO
Тениска
Закупуване от магазин:
Мания Велико Търново 2.17 лв.
или
Закупуване с доставка на адрес:
6. 17 лв.

Аз писах, но дали няма да е късно...

# 760
Вчера на всяка влизаща клиентка предлагаше някакъв панталон нов с етикет и говори на ти....
Мислех си за нея,когато поздравих,кротуваше си.Явно е продала панталона.Вратата зловещо скърца и тежи.Днес пуловери и блузи бяха по 0,75лв.,но нищо не ми хареса. SadОтдавна не съм си купувала нещо.

# 761
Нова тема ще има ли?
Днес нищо не си харесах в Хумана  Confused

# 762
И аз бях в Хумана днес. Отидох за яке... Не си харесах. Опитах се да си харесам нещо друго, пак не стана, Накрая се насилих за някакви домашни блузки, че нямам нищо за носене вкъщи и си взех три.

# 763
Много хубави якета имаше в Мъпет Маг на Стамболийски, който е по-близо до Ал. Невски. ММ си взе пухено яке Найк за 20 лв., имаше избор, видях поне 2 бр. Jack Wolfskin, но на него му бяха малки, а на мен не ми трябва сега яке.

# 764
  • Пловдив
Много странно, но чак днес забелязах, че цената на килограм в Зиг Заг стои една и съща 2 седмици - сега проверих и в сайта им - не е само в Пловдив тази приумица... Това значи ли че ще зареждат веднъж на два месеца?
Ядосвам се така - тъкмо "залюбя" някой магазин и все ще се намери как да ме отблъснат с нещо...
Иначе за протокола купих се едни светло бежови панталони Страдивариус, страхотно стоят но ще снимам като минат през пералнята и ги огладя Smile

Общи условия

Активация на акаунт