Много мина, мъничко остана, скоро ОКТОМВРИЙЧЕто ще гушка мама! - Тема 10

• 30 508
  • 737
  •   1
Отговори
# 555
Аз също обърнах режима. През деня съм парцал! Нощем... Изигравания всички възможни игри, изчитам всичко възможно, гледам телевизия, гледам мъжът ми.. и към 2 ч евентуално заспивам.

На мен това за хемороидите ми го дадоха без проблеми. Ама беше още в началото.. поредното нещо, което купих и не ползвах

# 556
А щом сме в темата за хемороиди ... възможно ли е да няма запек,кръв,болка ? Съмнява ме ,че имам хемороидче ,но пък нямам дискомфорт ( чук чук да не чува дявола) . Трябва ли да се ходи на лекар или може сама са си взема кремче ?

# 557
  • София
А щом сме в темата за хемороиди ... възможно ли е да няма запек,кръв,болка ? Съмнява ме ,че имам хемороидче ,но пък нямам дискомфорт ( чук чук да не чува дявола) . Трябва ли да се ходи на лекар или може сама са си взема кремче ?
По принцип знам че са болезнени, аз имам и кръв и болка. Ако при напипване усещаш нещо по-подуто си вземи кремче, безвредно е и няма да ти навреди, за него четох теми много и на другите мами им помогнало, трябва до раждането ако ще е естествено да нямаме нито един. Angry

# 558
  • София
Аз имах
 като раждах първия път, отели ми де вола после. Сега пал ще имам не виждам как ще се махнат изобщо.

# 559
Точно нещо подуто напипвам Simple Smile а какво кремче ? Иначе съм секцио . Няма да има напъване

# 560
  • София
Точно нещо подуто напипвам Simple Smile а какво кремче ? Иначе съм секцио . Няма да има напъване
и аз в началото нещо подуто напипвах и после дойде и болката при ходене до тоалетна. Кремчето е Пайлекс, мисля утре да го взема и ще кажа дали има ефект

# 561
И за хемороиди, и за фисури аз харесвам Проктогливенол. Ако има болка много помага срещу нея. Аз в момента от запека имам единхемороид, който леко ме наболява по-скоро при допир и на моменти сърби. Така че при всеки е различно, а и всеки път може да е различен симптома. Но си е като пъпка по-едра точно на входа на ануса.
Проктогливенола да не се ползва до 3 месец от бременността и май и при кърмене. Аз лично си търпя към момента да не се мажа с нищо. Но може би билковия крем е по-подходящ за бременни.

# 562
Вчера вечерта доста контракции имах. Безболезнени, но на често. По някое време и неприятни болки в кръста усетих. Пих но-шпа и отмина. Днес още от сутринта бях с неприятното усещане в кръста. От днес съм 35 г.с. Предполагам, че е в реда на нещата вече да наболява, ама доста кофти усещане. С първата бременност до деня на раждането освен болки в костите, такива контракции и менструални болежки не съм имала Sad

# 563
И аз съм така Лизи.Даже се чудя ако започне раждане как ще разбера като понякога болките ми са нетърпими.Сигурно ще си родя вкъщи като по филмите,мислейки че са обичайните болежки.Това в кръга на шегата. Blush
Ние вчера купихме набелязаната количка Кика бу мадрид,сглобихме я и сега се проветрява на терасата.Много ми хареса,чак ми се иска и аз да се повозя. Grinning Взехме и малко гащеризончета за новородено.Само леглото чакаме,и стерелизатор остана.

# 564
Мен много ме болят хълбоците. Ако съм спала наляво- наляво. Ако надясно- надясно. Толкова съм тромава , че чак не се търпя Sad

# 565
Аз днес ще ходя да си получа пратката от Англия - успях след инфото на Joony, за което много и благодаря, от намаленията в Mothercare да купя комплект на Томи Типи с -50% отстъпка. Тук щеше да ми струва над 300лв., а от сайта го взех за 160лв.

# 566
Ситуация :
Преди 30мин в Била стоя на касата и чакам моя ред ,когато виждам мама с много мъничко бебче в слинг на съседна каса . И се провиквам "извинетееееее ,елате пред мен" и тя милата също през касите казва "Благодаря виии,но по-скоро на вас някой трябва да отстъпи ред"
И така Simple Smile и аз ,и тя ..последни всяка на касата си си изчакахме реда Simple Smile Не ,че очаквам друго,но някакси наистина останах изумена защото ние съвсем демонстративно напомнихме на хората за неща от елементарна култура ,но дори нямаше признак някой да се замисли....

# 567
С тази бременност никой, никъде не ми отстъпи ред. Навсякъде си чакам реда геройски - дали ще е опашката в супермаркета, на закусвалнята, в болницата, градския транспорт. По улицата имам чувството, че като ме видят още повече се засилват отгоре ми, вместо да ме пазят. Последно на ЖК мъжете си седяха редом с жените и никой не стана, а на мен в един момент почна да ми призлява, за капак и сина ми ми надуваше главата с неговите си вълнения Simple Smile

# 568
  • София
И аз от както съм бременна установих , че или отстъпването е отживелица или мит. JoyGrinning
При ходене на работа с метро до 8 месец всеки ден, може би са ми станали да седна 2 или 3 пъти.
За друго отстъпване по опашки или магазини, да не говорим.
Явно вече не е модерно да си учтив и внимателен към другите ... Neutral Face

# 569
При мен това с отстъпването на място е соу соу, има моменти в които ми казват да мина пред тях, други в които изобщо никой не се усеща. Мен по-скоро ме фрапира че в Метрото не стават, а именно там е редно да станат. В автобус досега винаги ми стават. В магазините ми предлагат да мина пред тях но отказвам, не задруго ами в крайна сметка ако не се чувствам добре кво кисна в супермаркет....Но заради етикета и възпитанието е редно да ти предложат поне. Lizzy, искам да ти кажа че и аз съм така с 1-вата бременност първите болки дойдоха чак в деня на раждането. А сега кво ли не ми се случи. Все си мисля.че веднъж раждала жена е по-различно а и особенно със секцио.Пак трябва да се радваме че.избутахме дотук пак леко...

Общи условия

Активация на акаунт