Много мина, мъничко остана, скоро ОКТОМВРИЙЧЕто ще гушка мама! - Тема 10

• 30 496
  • 737
  •   1
Отговори
# 570
Аз мразя вече всички хора- и реални и виртуални. Сякаш ги предизвиквам. Онзи ден мъж и жена ме притиснаха до касата на една врата да бързат да влязат. А аз имам бая тумбак вече. В магазините за дрехи съвсем ме натискат. И аз мисля, че като ме видят се чувстват предизвикани да минат отгоре ми..

# 571
Е имайте впредвид че сега сме и много емоционални, някак си всичко ни разстройва, огорчава. Очакваме някакви по-специали неща от хората. А сигурно има някои хора които ни гледат право в очите и си мислят съвсем различни неща и дори не забелязват че сме бременни. Но много ме дразнят някакви хора, които буквално през цялото време в което се возя в метрото ме гледат, оглеждат се дали някой няма да стане и продължават да си седят. Кво да ви кажа, един ден бях с малкия и с доста голям корем и една ме спря и ми вика: ще ми дадеш.ли една цигара....бях мега фрапирана:) как да очакваме после тия хора да ни направят място....Аз съм на мнение че една бременна жена права няма проблем да стои, но в градския транспорт Трябва да седи....

# 572
Момичета ,искам да ни пожелая децата ни да пораснат с морално ценности ,да са податливи на възпитание , да са заобиколени от такива приятелчета и един ден да няма такива случей за които говорим. Не обвинявам демокрацията или родителите ,наистина настанаха такива времена ,че хората започнаха да странят едни от други и да не поглеждат отвъд собствената си преграда . Всичко ,ще се оправи Simple Smile

# 573
Здравейте,  момичета!  При  мен  нищо  ново.  Малкия  се  скъсва  да  ме  рита . Все  нещо  се  намества Simple Smile
Мен  започна  да  ме  боли  срамната  кост от  време  на  време, но  все  още  е  търпимо.
За  отстъпването  на  ред  - определено  и на  мен  рядко  ми  се  случва.  Имало  е  моменти,  в  които  малката  реве  и  иска  да  излиза,  аз  с  големия  корем  вече  ( не  е  като  да  не  личи ) и пак  никой  не  се  сеща  да  отстъпи  ред.  Или  пък  другото  - ние  трябвало  да  изискваме  да  ни  отстъпят  ред  или  място,  а  не  хората  сами  да  се  усетят  :/
Хубав  ден  на  всички!

# 574
И аз това си помислих за секциото,че след него следваща бременност вероятно ще е по тежка.На мен ми е първа бременност,но заради операциите които имам може би болежките ми са в повече.

# 575
Стефи, честито за количката! Важно е да се чувстваш удовлетворена, дано и като тръгнете на разходки да сте все така доволни.
За болките - поне в областта на самия разрез нямам никакви болки. Но един път тази матка е растяла, рязана е, котрахирала е - и аз смятам, че може да се очаква всичко. И болки, и по-рано да тръгне бебето. Аз все пак се надявам да устискаме до датата.

# 576
Steffi, по-тежка не бих казала. Просто сега ми се случиха неща които с първата ги нямах, болезнени контракции веднъж, болка в гърба и кръста. В никакъв случай не нещо страшно, просто те вкарва във филма защото го сравняваш с първата. И аз все имам предчувствието че ще.родя по-рано, знам ли сигурно затова което Лизи казва е абсолютно възможно.

# 577
Здравейте,  момичета!  При  мен  нищо  ново.  Малкия  се  скъсва  да  ме  рита . Все  нещо  се  намества Simple Smile
Мен  започна  да  ме  боли  срамната  кост от  време  на  време, но  все  още  е  търпимо.
Същата работа. Особено вечер като легна все се намества и доста ме наболява в срамната кост, но е за секунди и се търпи.
Иначе като чета, направо съм добре щом сам това за сега ми е проблема.
Момичета, стискайте зъби и крака Stuck Out Tongue Winking Eye
Малко остана.
Иначе наистина почти никой не се съобразява бременна ли си или не. Дали си с малко дете или не.....

# 578
В магазин " безсрамно ниски цени" ,ще има намаление на памперси на 9 и 10ти . Отделно знахте ли ,че има памперси Бочко ? Защо ли си мисля ,че ще са хубави.
Отделно най-накрая си взех костюмче за изписването Simple Smile мисля,че сега са го заредили в Джъмбо,защото не го бях виждала го сега. По принцип е ританки с ватирана блузка тип туника с висока талия и надолу разкроена 😁😁😁 все за едното изписване,ще успея да облека беба . Важното ми е,че си намерих Бяла дреха без шарени картинки 😁 Нз защо се оказа,че не харесвам щампи и цветни неща

# 579
Уфф, още не съм решила с какво да облечем бебо на изписването. От новите дрешки ми преобладават изчистените и бели неща. Но не знам дали ще бъдат те. За това още умувам дали да не купя някое комплектче. Със сигурност както вече писах, не искам от тези големи комплекти за изписване, от които после не ми трябват половината неща.

# 580
Аз до края на седмицата мисля да наглася багажите. За мен малък куфар и за дребчо една чанта. Вече ще купувам, че ме обхвана една параноя.. а е станал толкова силен и е голям купон по цял ден..

# 581
За варненки да кажа, че ще отварят нов магазин DM във Владиславово и от 07.09. до 09.09. ще имат -15% намаление.
Тази седмица на промоция в Кауфланд са памперсите на Либеро. Аз още не съм купила никакви.

# 582
Аз взех от Джъмбо комплект за изписване.Купихме и гащеризончета от там.Багажа ми още не е стегнат.Приготвила съм само една торба с памперси,подложки,превръзки и някой други неща,които искат от болницата в случай,че стане  нещо непредвидено и вляза по спешност.Ако си изкарам до датата и всичко мине по план няма списък и нищо не трябва да нося в болницата.Една раничка само ще приготвя с някой дребни неща.Още три седмици само. Two Hearts

# 583
Вчера взех памперси от Метро, сториха ми се изгодни цените. Поръчах си крем Лансинох от английския амазон. 7 паунда е 40 мл. срещу 27 лв. тук (ако някой се интересува - първо излиза цената за Прайм членовете, отдолу има и други продавачи).

# 584
И аз ще ида до Джъмбо за тетрадки на бъдещия ученик, хем да видя пак бебешките неща. А също и до магазин "Мадара", пак за ученика да купим тениски и да видя там какво бебешко има. Мисля, че там ще мога да си намеря и бельо за болницата.
Стефи, толкова, 3 седмици остават. И аз много се вълнувам Heart Ама не съм готова с багажа Grinning

Общи условия

Активация на акаунт