Естетични корекции по тяло, лице и т.н. - 18 тема

• 92 108
  • 724
  •   1
Отговори
# 585
Някой да е правил ултразвукова липосукция при Ильо Стоянов или мини-абдомино?

# 586
  • в 1001-та нощ
Целта е леко заглаждане или по скоро лифтинг в тази област.

Аз правих Вива на околоочния и както мислех з аблефаро, така не се наложи. Ефектът е хубав и траен. За цяло лице + околоочния е окло 600 лв, та само около очите ще е по-малко, но трябва да опиташ. За това ти рпепоръчвам Есте клиник, аз на тях се доверих и като се наложи - пак там ще отида.

Сега излиза лифтинг с волтаична плазма. Аз гледах реални снимки в Скин лайн. Прилага се върху самите бръчки. Можеш да се консултираш.

Здравейте.
Мина днес моята мамопластика и повдигане. 3 часа и 30мин беше. В клиниката съм сега, утре ще се прибера и ще разкажа подробно. Болки намам, само лек дискомфорт.

Браво! Герой Simple Smile Бързо възстановяване и чакаме разказа Simple Smile

# 587
  • София
Здравейте ! Никога не съм правила корекции, но напоследък съм страшно потисната от проблем с паднали клепачи... Четох за неоперативно повдигане на клепачите с плазма, което е нова процедура у нас. Виждам на две места апарати, но са различни - plasma iq , plasma bt. Процедурата с втория е два пъти по-скъпа и се прави в skinline,  а първата при д-р Каляшева за която не прочетох много добри отзиви. Моля ви, ако вие или някой познат е правил тази процедура пишете ми, защото съм тотално неопитна в сферата на естетичните корекции и всяко мнение ще ми е от полза. Предварително благодаря и се надявам да ми помогнете !

# 588
  • София
Ти в кое студио прави и след колко процедури имаше ефект?

# 589
  • в 1001-та нощ

Изредих разни студия и финално и за постоянно се спрях ан Скин Лайн. При мен имаше ефект още селд първата процедура - невероятно, но факт  Peace С няколко процедури - по една седмично - постигам желаната форма и след това поддържащо правя по една на 3 седмици. Гледам да комбинирам с масаж или LPG на цяло тяло, но зависи с какво време разполагам. Купувам най-големите пакети, за да ползвам макс. отстъпка  Peace

Буба64, най-добре се консултирай с лекаря, за да знаеш дали ефектът, който желаеш, може да се постигне с тази процедура. Идеята ми е да нямаш свръх очаквания.  Peace

# 590
Здравейте момичета. На 41 год съм и до преди 2 год не правих нищо като ботокс и т.н . Сега два пъти в годината ботокса е задължителен, а после и хелаурон в устните се престраших. За гърдите 5 год събирах смелост и най-после сложих и силикон. В момента съжалявам и го мразя с цялото си сърце, но връщане назад няма. От личен опит, ще кажа, че една процедура води до друга и следваща. Аз лично нищо повече няма да направя по- себе си и единственото което харесвам е ботокса, защото предава много свеж вид за над 40 например. Успех на всички, които са решили да опитат Simple Smile

# 591
  • София
Здравейте момичета. На 41 год съм и до преди 2 год не правих нищо като ботокс и т.н . Сега два пъти в годината ботокса е задължителен, а после и хелаурон в устните се престраших. За гърдите 5 год събирах смелост и най-после сложих и силикон. В момента съжалявам и го мразя с цялото си сърце, но връщане назад няма. От личен опит, ще кажа, че една процедура води до друга и следваща. Аз лично нищо повече няма да направя по- себе си и единственото което харесвам е ботокса, защото предава много свеж вид за над 40 например. Успех на всички, които са решили да опитат Simple Smile

Защо съжаляваш за силикона?

# 592

Не четете ли въобще, ама въобще! преди да зададете безкрайния 1000 един и същи въпрос?!
Легаси и Вива са всеки трети пост от поне 4-5 теми насам.

Учудвам се на търпението и времето, което отделя Алена за да отговаря на едни и същи въпроси до втръсване.

И в началото на следващата тема, който я пуска да напише с главни букви ХИАЛУРОН. Горката дума, какви ли не вариации на изписване и причиниха.

# 593
  • София
Скрит текст:

Не четете ли въобще, ама въобще! преди да зададете безкрайния 1000 един и същи въпрос?!
Легаси и Вива са всеки трети пост от поне 4-5 теми насам.

Скрит текст:
Учудвам се на търпението и времето, което отделя Алена за да отговаря на едни и същи въпроси до втръсване.

И в началото на следващата тема, който я пуска да напише с главни букви ХИАЛУРОН. Горката дума, какви ли не вариации на изписване и причиниха.

[/spoiler]

Ама какво точно ти се учудваш?
Не веднъж и ти и аз сме писали същото. За това и много момичета спряха да коментират в темата.
На всеки може да му се случи спешно да поиска отговор, ама някак си не е Ок. Смисъл : кой ще го прочете на момента, кой ще има възможност да отговори.
За безкрайните еднотипни въпроси е виновна и новата версия на мамма, няма прозорец в който да напишеш ключови думи.  Peace Все трябва да връщаш към старата. А може и да не съм права.
Peace Кой знае?

# 594
Здравейте момичета, умишлено изчаках за да видя как ще съм първата нощ у нас  Grinning
Клиниката и грижите там са невероятни, всеки се старае да се чувстваш прекрасно. Невероятни са.
Болки там нямах, вливаха банки, вечерта хапче за сън ( аз не можах да заспя до 1ч) Само дренажите са леко неприятни, защото ти ограничават движенията допълнително. Махането им също е леко неприятно, но не е болка за умиране.
Вчера след банката си пътувах чудесно, цяла вечер у нас не приседнах.....През ноща имах болки, но реших да спя на по ниска възглавница и явно затова. Когато сложих 3 възглавници беше по поносимо. Като цяло спането по гръб и по трудното лягане и ставане е по неприятното. Тази сутрин станах сама, без болки никакви.
Имплантите са Натреле на Алерган - Style Inspira TRM а на консултацията доктора каза, че ще сложи МакГан......във вторник на превръзката ще го питам.
За кубиците - 375 и 405 каза, че на 99% са изравнили гърдите, повече ме боли тази с по малкия кубик, на дясната все едно нищо не е слагано Simple Smile Той каза, че е била с по голяма собствена жлеза и затва.
Честно казано, виждат ми се малки  Joy  Joy Стоят сега по раздалечени, ще видя като се отпуснат и посъберат....В другатас тая имаше момиче с 520, носила чакша В преди това, пак не бяха огромни. Тва кубиците много заблуждават  Grinning
Друго не се сещам.....ако нещо конкретно ви интересува, ще отговоря. Благодаря ви

# 595
Като ме изписаха се срещнах и с д-р Денкова да говорим за един пилинг.
Предложи ми процедура с апарат, но не разбрах точно какъв. Маже се лицето с нещо и се минава. След него веднага избелваща мезотерапия ( но каза че не е болезнена като тази с вит.С) И когато вече отида за конците, да направим лек хим. пилинг. 
Говорих и за попълването под очите, каза че е добре да се сложи 1 ампула в скулите за да повдигтан и после 1 ампула под очите ( Жувидерм) според мен 1 ампула ще е много, та ще помисля. Като цена каза 1000лв за ампулите  #Crazy

# 596
El, общо взето те е посъветвала сто неща да си направиш. Според мен се консултирай с друг лекар,доста комерсиално е подходила Денкова.

# 597
El, общо взето те е посъветвала сто неща да си направиш. Според мен се консултирай с друг лекар,доста комерсиално е подходила Денкова.
За процедурата с апарата и мезотерапията ми каза цена 340лв, защото петната са ми на голяма площ. Ще направя нея и ще видя за по натам. Но 1000лв за попълване под очите няма да дам, определено. При Джалдети ще ми е наполовина поне...

# 598
El кв и петна кво попълване? Ми ти си си супер. Simple Smile

# 599
  • София
El, 1000 лв. е цената за двете ампули. Аз платих 490 за 1 ml при попълване на хлътване под очите. При д-р Ванеска.

Общи условия

Активация на акаунт