Естетични корекции по тяло, лице и т.н. - 18 тема

• 92 080
  • 724
  •   1
Отговори
# 615
  • София
Благодаря , Алена за инфото около очите  Simple Smile
Да ви попитам , вие спазвате ли хранителен режим (един вид здравословно хранене) спортувате ли и намалихте ли цигарите ?
Да кажем , че направя процедура , после предполагам ще трябва да спазвам някакъв режим? Или?

# 616
  • в 1001-та нощ
Аз не пуша, спортувам редовно от двуцифрено число години и се храня здравословно - не заради процедурите, а като начин на живот  Blush

# 617
Аз не съм заклета спортистка, но правя упражнения вкъщи няколко пъти седмично по половин час. През седмицата се стремя да се храня здравословно, почивните дни "прегрешавам". Тъй като сутрин в повечето случаи нямам време за закуска обикновено пия протеинов шейк. Старая се да пия оптимално количество течности. Пушач съм, но не страстен. Позволявам си и вино към вечерята често Simple Smile

# 618
  • в 1001-та нощ
А, то и аз не изпадам в крайности Simple Smile Не закусвам от ученичка, а напоследък и не вечерям. Но обядвам нещо малко и имам някакви междинни хапвания - плод, ядки ... Шоколадът и виното не са изключени  Twisted Evil Но не налитам на пържотии и джънк, тестени и прочие. Уикендите съм почти само на течности. Слушам си тялото  Peace

# 619
Скрит текст:
Важни са грижите, но факт и че генетиката е силен фактор. Имам познати(които не са на 20-30), далеч са от здравословния начин на живот и все пак имат хубави кожи и не са с наднормено тегло.
А моята кожа е толкова чуствителна, веднага реагира на много неща, зачервява се и т.н. Парфюмните съставки изобщо не ги обича.

# 620
Здравейте дами.
Предлагам на вашето внимание какво НЕ трябва да се прави няколко дни преди и поне седмица след поставяне на ботокс.
https://www.google.bg/amp/s/m.wikihow.com/Prepare-for-Botox-Side-Effects%3Famp=1
Някои от нещата са много често използвани, като прием на алкохол, аспирин, витамини и други съдоразширяващи продукти.
Аз го научих по трудния начин.Все още имам болки. Деня преди процедурата пих чаша бира, за аспирин не помня, но приемах и витамини. Иначе спазих точно описаните неща какво не трябва да правя, които ми дадоха на листче от Скинлайн.
Дано да съм била полезна.

# 621
~Akasha~, честито! Бързо възстановяване! А аз съм над 1.70 и мислех за 350. Радвам се, че всичко е минало добре!
Мисля, че на 1.70 височина - 350 c ще са доста малки. Аз също бях против нещо огромно и фрапантно и сложих 400 c с големи притеснения. Сега обаче съвсем не са големи. Аз съм 43 кг. И съм висока 158. Кубиците звучат много, но реално не са.

# 622
~Akasha~, честито! Бързо възстановяване! А аз съм над 1.70 и мислех за 350. Радвам се, че всичко е минало добре!
Мисля, че на 1.70 височина - 350 c ще са доста малки. Аз също бях против нещо огромно и фрапантно и сложих 400 c с големи притеснения. Сега обаче съвсем не са големи. Аз съм 43 кг. И съм висока 158. Кубиците звучат много, но реално не са.
Моите са 375 и 405, с чашка В бях преди. Дали защото са още стегнати от мускула и сутиена, стоят по раздалечени още, но даже ми се виждат малки. Съжалявам, че не сложиш повече  Grinning
Болки имах само първата вечер у нас, пих хапче и минаха. Днес ми е трети ден, снощи спах леко настрани, та се наспах. Аз имам и повдигане, та шевовете са повечко, сутиена отдолу много ми стяга, в лудост ме избива.

# 623
Всичко минава с времето. Аз мисля основно за резултата и не искам да се фокусирам върху възстановяването. То е важно, трудно и болезнено, но води до така желания резултат. Но още съм на фаза мислене и размишляване, та голямо чудене...

# 624
  • София
Здравейте дами.
Предлагам на вашето внимание какво НЕ трябва да се прави няколко дни преди и поне седмица след поставяне на ботокс.
https://www.google.bg/amp/s/m.wikihow.com/Prepare-for-Botox-Side-Effects%3Famp=1
Скрит текст:
Някои от нещата са много често използвани, като прием на алкохол, аспирин, витамини и други съдоразширяващи продукти.
Аз го научих по трудния начин.Все още имам болки. Деня преди процедурата пих чаша бира, за аспирин не помня, но приемах и витамини. Иначе спазих точно описаните неща какво не трябва да правя, които ми дадоха на листче от Скинлайн.
Дано да съм била полезна.
[/spoiler]

Благодаря за инфото.  bouquet
Но чаша бира преди ботокс и от там продължително главоболие? newsm78
Съветът ми е да си спомниш с какво друго можеш да свържеш главоболието.  Peace
И да посетиш невролог.  bouquet

# 625
  • гр.София
Всичко минава с времето. Аз мисля основно за резултата и не искам да се фокусирам върху възстановяването. То е важно, трудно и болезнено, но води до така желания резултат. Но още съм на фаза мислене и размишляване, та голямо чудене...
Когато отидеш на консултация, лекаря който ще те оперира, ще измери обиколката ти в момента, височина и т.н. и ще ти каже, колко големи ще са най-подходящи за теб. Това, което мога да те посъветвам е, че често те предлагат два размера и по-големият почти винаги е по-правилния избор. А дори да ти предложи само едни кубици, ти винаги можеш да поискаш следващите. Не им е голяма разликата, и няма да повлияе на възстановяването ти, обаче пък ще си по-удовлетворена Wink . Но на височина 160см, повече от 400 лично за мен не е ОК! Ако си 170см -425-450 е опималния вариант.
Имам 4 приятелки с импланти и всяка е с различни размери, и на всяка ми харесват. Едната е висока малко над 170см, и е с 450 и и стоят супер, но е и с едра структура.

# 626
  • София
Според мен,избора за големина на импланта, не се определя само от височината на пациентката,
а по скоро от началния старт,от основата на гърдата и от количеството мастна тъкан.
Така поне твърдят пластичните хирурзи. Peace
Аз не знам някоя жена,която е била с почти нулев начален старт,да и поставят големи кубици(над 420к)
И не са важни само кубиците като цифри,а параметрите на самия имплант(височина,ширина).
Забелязвам,че едни и същи кубици,ако са на различни марки е възможно да имат голяма разлика в големината.

# 627
  • На острова
Здравейте момичета! Много отдавна хвърлям око на темата, но не съм писала.
Прочетох назад за Теосиал Кис и искам да споделя, че и при мен беше много болезнено и сълзи ми се стичаха. Освен това имах и синини. Това ми беше второто слагане на филър в устните 2015, 1 мл. Първото беше година преди това, само 0.5 мл Рестилейн.
Това лято си сложих за трети път - 1 мл Juvederm. Изобщо не ме е боляло, но ми го поставяха по много по-различен начин от Теосияла. Много ми харесва резултата ден-два след поставянето, до един месец е супер, но много бързо изчезва. Егати резорбирането, егати чудото. Дерматоложката ми каза, че поне 6-9 месеца трайност, но нищо такова. Месец-два и се стопява. И при вас ли е така? Не съм чула някой да се оплаква от това... много ми харесва с плътните устни, особено с хубав гланц, ама не мога на два месеца да си слагам.

# 628
  • София
Добре, може ли дадеш 500-600лв за филър и той да изчезне след месец ? Бих направила рекламация Anguished Simple Smile

# 629
  • гр.София
Според мен,избора за големина на импланта, не се определя само от височината на пациентката,
а по скоро от началния старт,от основата на гърдата и от количеството мастна тъкан.
Така поне твърдят пластичните хирурзи. Peace
Аз не знам някоя жена,която е била с почти нулев начален старт,да и поставят големи кубици(над 420к)
И не са важни само кубиците като цифри,а параметрите на самия имплант(височина,ширина).
Забелязвам,че едни и същи кубици,ако са на различни марки е възможно да имат голяма разлика в големината.

Ама да, така е. Аз дадох примери, а и уточних че ако не те удовлетворява размера който ти е предложен, ПОЧТИ винаги един размер по-големи няма да са проблем Wink За това се прави консултация, която дава представа за резултата!
Уинд, може. Имам позната, която много бързо резорбира хиалуроновите филъри и спря да си слага.
Друг е въпроса ако при момичето се е случило само с този така, а с предните е било по-дълготрайно. Може да смени марката.

Общи условия

Активация на акаунт