♡~ Любов под наем ~♡ Тема 58

• 75 353
  • 732
  •   1
Отговори
# 90
Алексче, в този блог са новините от дизи и киноиндустрията от последната седмица и филмът на нашите е сред новините. И разширеното пояснение на новината, но преводът не е абсолютно точен, а по смисъл.

Йомер и Дефне от КА, БА и ЕС ще участват в общ филм. Засега няма много информация за филма, но от имената, които ще участват, оставаме с усещането, че филмът ще бъде изпълнен с драма. Драматичните сцени, които двамата ни представиха в КА, разтреперваха сърцата ни. Честито на феновете!

Чакаме новини от сета вече! newsm44 newsm44 newsm44

Дданни
Heart Eyes Heart Eyes благодаря ти! newsm51

И чичо Гугъл го преведе в този смисъл. Shocked, нали съм Тома неверни...
Надявам се , че след като не излезе нито едно опровержение,  а блогът има сериозно реноме, все пак ще видим на екран любимите си ЕлБар! newsm68 newsm68

# 91
Алексче, и на мен още не ми се вярва. Но толкова блогъри и медии с репутация писаха, че трябва да е истина. А бе само да се появи поне една снимчица от сета и ще ни олекне на сърцата.

# 92
Алексче, и на мен още не ми се вярва. Но толкова блогъри и медии с репутация писаха, че трябва да е истина. А бе само да се появи поне една снимчица от сета и ще ни олекне на сърцата.

# 93
  • Сърцето ми остана в Истанбул...

а дано да е верен тоза хабер, че и аз имам лееки съмнения вече, ама и аз като Дани докато не видя снимка от сета ....  Whistling

# 94
Аз въпреки всичко съм си Тома Неверни Flutter

# 95

Дано рускините са прави! Rolling Eyes

# 96

Дано рускините са прави! Rolling Eyes
А дано! Ако са прави, ще последват и други снимки. Дано има по-разпознаваеми лица, че гърбовете тук са ми непознати!  Wink Тази с блузата на райе ми прилича на една от помощничките, ама не помня на кой режисьор беше, тази с прошарената коса, по-къса от едната страна.

Снимката била стопкадър от това видео https://twitter.com/startvdiziler/status/902171872372170753 , качено от този профил в Инстаграм на помощник режисьорка Ипек Някоя си - https://www.instagram.com/iqekipek/

Последна редакция: пн, 28 авг 2017, 19:14 от Дданни

# 97
Поздрави от Габи  Heart Eyes

# 98
# 99
# 100
  • Пловдив
Добро утро!

Новини все още нямаме, но Габи не спира да ги следи.  Joy Joy Joy

Хубав ден!

# 101
Снимки от университета и близкия театър от вчера  Thinking Уж за сега само оглеждали местата, а ще започнели да снимат след празника, тоест другата седмица  Mr. Green
Интересно само Баръш или Елка ще си припомня студентските години  hahaha hahaha

# 102
  • Сърцето ми остана в Истанбул...
Добро утро  Hug Hug Hug

Снимки от университета и близкия театър от вчера  Thinking Уж за сега само оглеждали местата, а ще започнели да снимат след празника, тоест другата седмица  Mr. Green
Интересно само Баръш или Елка ще си припомня студентските години  hahaha hahaha

Джанъм  Hug Heart Eyes може взаимно да си ги припомнят  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 103
 Hug Добро утро

то и опера има - големи конспиратори  hahaha Елчин още ли мълчи????

и нова страничка за филма

# 104
  • По света и в нас.
Що снимки видех дето не виждам нито Борето ,нито Елка ooooh!
Дано се окаже все пак вярна новината за филма. Peace

Общи условия

Активация на акаунт