Обаче със сегашния ми приятел, ще станат вече почти 3 години съвместен живот, еми искам да ви кажа, че колкото и сме различни, толкова и сме еднакви, като две половинки на едно цяло. Разбираме се прекрасно, мислим еднакво, четем си мислите дори, ако щете вярвайте..
Обичам всяка форма на живот и съм неспасяем оптимист и мечтател
Много съм дива, своенравна и жадна за справедливост, емпатична и мила. НО истина не спестявам, а и имам малко черно чувство за хумор. Харесвам изкуството в почти всичките му форми и се възхищавам на всички хора и постиженията им. Обичам хората, но изключително се дразня на негативните и флегматични, заради което и страня от тях. Зареждам се сама от всичко що диша, обичам да съм сред природата. И обожавам водоемите, въпреки че не мога да плувам

Обаче със сегашния ми приятел, ще станат вече почти 3 години съвместен живот, еми искам да ви кажа, че колкото и сме различни, толкова и сме еднакви, като две половинки на едно цяло. Разбираме се прекрасно, мислим еднакво, четем си мислите дори, ако щете вярвайте..

имам два лъва около мен, обичат те да са тези, които ще дават акъл, идеи (99% всичко знаят как, защо, кога се прави
) 
имам два лъва около мен, обичат те да са тези, които ще дават акъл, идеи (99% всичко знаят как, защо, кога се прави
)

асцендента ми е лъв .., но да видим Препоръчани теми