Милото ми дете, вече е на 5 годинки (да ми живо и здраво), от малък си има проблем с носа, постоянно има секрети. Ходили сме през години на няколко УНГ, който твърдят, че няма проблем. Наистина нещата бяха позатихнали, за известно време. Но, ето сега, вече трета седмица, има постоянно хрема, от тези сиполки, твърдите. Почиствам носа 2-3 пъти на ден. Вечер преди лягане, почиствам, сутринта като стане, му свирка носа, все едно цяла година не се е почиствал.Той, изобщо не обича да се духа и повечето пъти, го гоня с помпичката да ги вадя. И като Ви казвам вадя, сигурно вадя по цял килограм, на едно почистване. Тъкмо ми олекне, че всичко съм извадила и след няколко часа, пак е същото положението. За две седмици, вече два пъти му тече кръв от носа, от това човъркане, но не мога да го оставя, защото не може да спи, гласът му се променя и трудно яде. Абе, мъка. Давам Инфлуцид и Цинабсин, пръскам със Стеримар. Някой може ли да ми даде съвет, какво да направя? Знам, че на пръв поглед проблема не голям, но не ми се струва нормално.Благодаря Ви!