Фермата 3 - 2017

• 66 677
  • 747
  •   1
Отговори
# 135
Отрече много отдавна. Асен играе абсолютно всеки ден някъде по градовете и не знам какъв хонорар би го отделил от театъра и печеленето на много пари всеки ден.

# 136
  • Част от тайното общество на К.О.Т.К.И.-те
По време на интервюто с Каймаканова в Преди обед показаха всички участници, май не трябваше да го правят. Виповете са по-малко от миналата година, като че ли.
Оказа се, че единия от участниците го познавам, вчера беше пуснал снимка в Инстаграм от морето, а предишната му е от 27 август на мястото на снимките - язовир Пчелина. Как имат достъп до телефони и дали участието му е приключило за 2 седмици не знам.

# 137
  • Bulgaria
Скрит текст:
Владимир Каролев беше коментирал във Фейсбук ,че предаването е започнало още в началото на август и той вече е излязъл. На мен това не ми харесва във Фермата-няма нищо на живо ,както беше Къртицата ,и се губи емоцията...... Иначе ще го гледам на запис.

# 138
И аз мисля, че не трябваше да показват участниците

# 139

Имаме си участничка боляркаа  Peace Peace Peace Скрития текст е линк към търновски вестник, от там може да видите и лицето на момичето!  Heart Eyes Heart Eyes

# 140
  • София
Скрит текст:
Владимир Каролев беше коментирал във Фейсбук ,че предаването е започнало още в началото на август и той вече е излязъл. На мен това не ми харесва във Фермата-няма нищо на живо ,както беше Къртицата ,и се губи емоцията...... Иначе ще го гледам на запис.

И на мен това ми губи интереса.

# 141
  • София
За мен няма проблем, стига да няма спойлери.

# 142
  • Вестерос
Не държа да има лайф, не губя интерес ако знам кой кога е излязал.

# 143
Скрит текст:

Скрит текст:
Той е влизал като гост. Нито е бил ратай, нито е участвал в битка.  И Ласкин без битка си е излязъл. "Присвил го" корем

# 144
  • София
На мен битките са ми интересни, ако не знам кой се ще си тръгне, иначе ми се губи тръпката.

# 145
  • Сандански
Хайде започна време е да коментираме следващите дни новите участници... Ние сме...

# 146
Те пък едни участници подбрали, единия затворник, друг дъщеря на клошар Joy

# 147
  • Вестерос
Айдее Simple Smile

# 148
  • София
Хареса ми, че ще си гледат визитките взаимно.  Simple Smile

# 149
  • Вестерос
И на мен Simple Smile

Общи условия